ralka_levskarka написа:Corwin написа:Олигофрените от БФС и ПФЛ кога смятат да обявят официално къде ще се играе финалът за Купата?
Обявено е. В Ловеч, по 3500 билета на агитка.
Официално ли? Линк може ли, че съм пропуснал явно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Corwin написа:Олигофрените от БФС и ПФЛ кога смятат да обявят официално къде ще се играе финалът за Купата?
Corwin написа:ralka_levskarka написа:Corwin написа:Олигофрените от БФС и ПФЛ кога смятат да обявят официално къде ще се играе финалът за Купата?
turbogena написа:ОФИЦИАЛНО:
Финалът за купата на България ще е в Ловеч
Финалът за Купата на България между отборите на Берое и Левски ще се играе на градския стадион в Ловеч. Това бе обявено официално от пресслужбата на БФС.
Както е известно, имаше варианти финалната среща да се състои на стадион "Христо Ботев" в Пловдив или на стадион "Лазур" в Бургас, но в крайна сметка от футболната ни централа решиха да заложат на Ловеч.
Трябваше обаче и двете страни да дадат съгласието си, че искат да играят на стадиона на Литекс. "Сините" и "зелените" ще получат по 3500 билета.
Причината за това е скромният капацитет на съоръжението (8100 места), както и изискванията на полицията за буферните зони.
Ловеч се оказа щастлив за "Берое" през 2010, тогава старозагорци вдигнаха купата след победа над Черноморец Поморие.
"Левски" обаче също е вдигал трофея няколко пъти в провинцията. "Сините" са триумфирали в Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Кърджали и Велико Търново.
ralka_levskarka написа:Corwin написа:ralka_levskarka написа:Corwin написа:Олигофрените от БФС и ПФЛ кога смятат да обявят официално къде ще се играе финалът за Купата?
Това е оттук в темата. По- назад е.
tevez написа:Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа за един мач защитника на Левски Дъстли Мюлдер, който бе изгонен при победата с 1:0 над Локомотив Пловдив.
BadBoy написа:седемнамалко написа:сега чакаме "справедливото" наказание от 4 мача на дъстлище има пак видеозаписи, ще го мислят до след мача с миньоро, че да захване повече, и накрая ще си погазят правилниците отново
Ще го накажат за по-тежкото наказание (червения картон) и ще остане да си виси с 8 жълти
memnto написа:Да, офисите се водят закрити обществени помещения и тютюнопушенето е забранено. И да, наистина половин България може да се подведе под отговорност.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
BadBoy написа:tevez написа:Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа за един мач защитника на Левски Дъстли Мюлдер, който бе изгонен при победата с 1:0 над Локомотив Пловдив.
Този път ДК спазиха разпоредбите сиBadBoy написа:седемнамалко написа:сега чакаме "справедливото" наказание от 4 мача на дъстлище има пак видеозаписи, ще го мислят до след мача с миньоро, че да захване повече, и накрая ще си погазят правилниците отново
Ще го накажат за по-тежкото наказание (червения картон) и ще остане да си виси с 8 жълти
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 24 госта