Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Corwin » 05 май 2013 18:46

ralka_levskarka написа:
Corwin написа:Олигофрените от БФС и ПФЛ кога смятат да обявят официално къде ще се играе финалът за Купата?

Обявено е. В Ловеч, по 3500 билета на агитка.

Официално ли? Линк може ли, че съм пропуснал явно :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 май 2013 18:47

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа за един мач защитника на Левски Дъстли Мюлдер, който бе изгонен при победата с 1:0 над Локомотив Пловдив.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 май 2013 18:53

Corwin написа:
ralka_levskarka написа:
Corwin написа:Олигофрените от БФС и ПФЛ кога смятат да обявят официално къде ще се играе финалът за Купата?

Това е оттук в темата. По- назад е.

turbogena написа:ОФИЦИАЛНО:
Финалът за купата на България ще е в Ловеч

Финалът за Купата на България между отборите на Берое и Левски ще се играе на градския стадион в Ловеч. Това бе обявено официално от пресслужбата на БФС.

Както е известно, имаше варианти финалната среща да се състои на стадион "Христо Ботев" в Пловдив или на стадион "Лазур" в Бургас, но в крайна сметка от футболната ни централа решиха да заложат на Ловеч.

Трябваше обаче и двете страни да дадат съгласието си, че искат да играят на стадиона на Литекс. "Сините" и "зелените" ще получат по 3500 билета.

Причината за това е скромният капацитет на съоръжението (8100 места), както и изискванията на полицията за буферните зони.

Ловеч се оказа щастлив за "Берое" през 2010, тогава старозагорци вдигнаха купата след победа над Черноморец Поморие.

"Левски" обаче също е вдигал трофея няколко пъти в провинцията. "Сините" са триумфирали в Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Кърджали и Велико Търново.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 05 май 2013 18:57

ralka_levskarka написа:
Corwin написа:
ralka_levskarka написа:

Това е оттук в темата. По- назад е.

Мерси :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 май 2013 18:58

tevez написа:Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа за един мач защитника на Левски Дъстли Мюлдер, който бе изгонен при победата с 1:0 над Локомотив Пловдив.

Този път ДК спазиха разпоредбите си ;)
BadBoy написа:
седемнамалко написа:сега чакаме "справедливото" наказание от 4 мача на дъстли :) ще има пак видеозаписи, ще го мислят до след мача с миньоро, че да захване повече, и накрая ще си погазят правилниците отново :)

Ще го накажат за по-тежкото наказание (червения картон) и ще остане да си виси с 8 жълти
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 май 2013 19:00

memnto написа:Да, офисите се водят закрити обществени помещения и тютюнопушенето е забранено. И да, наистина половин България може да се подведе под отговорност. ;)

Обществени може, така вече по-бива, макар че понятието обществено помещение е леко размито в закона. Айде сега, като си толкова буден и съвестен гражданин, дрънни едно телефонче на ХЕИ и подай жалба срещу Батков и половин България.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 май 2013 19:31

BadBoy написа:
tevez написа:Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа за един мач защитника на Левски Дъстли Мюлдер, който бе изгонен при победата с 1:0 над Локомотив Пловдив.

Този път ДК спазиха разпоредбите си ;)
BadBoy написа:
седемнамалко написа:сега чакаме "справедливото" наказание от 4 мача на дъстли :) ще има пак видеозаписи, ще го мислят до след мача с миньоро, че да захване повече, и накрая ще си погазят правилниците отново :)

Ще го накажат за по-тежкото наказание (червения картон) и ще остане да си виси с 8 жълти

Е като е срещу нас винаги ги спазват. ;)
Ако след Миньор играехме срещу Лудогорец наказанието щеше да е друго. Вярвай ми.
...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 май 2013 20:45

нека да променим малко темата в дискусията ;)
Чудя се, кога и изобщо "ДАЛИ" хората от скаутското звено, во главе с неговия шеф- Д.Донев, намират време вече да гледат и да подготвят списък с евентуални нови играчи, препоръчани за новата кампания от лятото? При положение, че на всеки мач на отбора ни са там, кога аджеба ще отидат да гледат някого...Или пак ще бъдем със звезди като Опоку, Марсиньо, Силва и др. полезни изкопаеми...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 май 2013 21:06

Какво стана с това момче Курдов? Уж щял да подписва, а май само ходи да ни гледа мачовете от трибуните.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 май 2013 21:25

те щом сега не го пуснаха, когато Базил беше контузен, едва ли и ще подписват с него...Евентуално ще чакат за новия сезон...В случая си мисля дали няма някоя законова пречка за това да не го картотекират?! Разтрогнал ли е както трябва с Локо Пд, има ли нещо за доизчистване по тая линия и т.н. Друго обяснение не намирам. Едва ли е по- зле от Силва?! (баси, да му имам физиката на тоя португалец- щях да съм фурия в нашата измислена А група :) ).
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”