Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Борат тряабва да се подведе под отговорност за пушене в закрити помещения.
- milen.hristov
- Контакти:
Adramelech написа:Стига с тези Наско и Мъри. Единият не спира да плюе по отбора, другият пък каза, че нямал сантименти към Левски и се радваше, като малко дете по време и след мача, днес бе по-нисък от тревата.
Това за Батков и родата му не се знае от днес или вчера, а е от много време.
Прав беше Ицо Стоичков част, от тях не уважават собствените си легенди, пък вие искате мен.
Виж как Сираков плюеше отборът след мача с ЦСКА. Не знам дали си играл футбол, н още ти обясня, че няма левскар, играещ по една или друга приичина извън клуба, да не се радва като малко дете като бие Левски
Мърльо излезе долна *****! Никога вече няма да има шанса до води такъв велик тим, като Левски!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
memnto написа:Борат тряабва да се подведе под отговорност за пушене в закрити помещения.
В закрити помещения ли? След тоя вонящ цесекистки коментар си мисля, че по дефиницията ти на "закрити помещения", би следвало половин България да се подведе под наказателна отговорност.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:memnto написа:Борат тряабва да се подведе под отговорност за пушене в закрити помещения.
В закрити помещения ли? След тоя вонящ цесекистки коментар си мисля, че по дефиницията ти на "закрити помещения", би следвало половин България да се подведе под наказателна отговорност.
Да, офисите се водят закрити обществени помещения и тютюнопушенето е забранено. И да, наистина половин България може да се подведе под отговорност.

Ами съди го, бе, какво ни занимаваш с глупостите си!?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- amstel_beer
- Контакти:
WeReWoLf написа:Честита да ни е 65-тата годишнина от първото спечелено Вечно дерби. Пак от толкова време си имаме и постоянни абонати! Да сме живи и здрави и още дълги години да се гаврим с тях!
[rimg]http://forum.levski.com/images/smilies/bii_chorbata.gif[/rimg]
WeReWoLf написа:Честита да ни е 65-тата годишнина от първото спечелено Вечно дерби. Пак от толкова време си имаме и постоянни абонати! Да сме живи и здрави и още дълги години да се гаврим с тях!
А наздраве, по случая!

Олигофрените от БФС и ПФЛ кога смятат да обявят официално къде ще се играе финалът за Купата?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Corwin написа:Олигофрените от БФС и ПФЛ кога смятат да обявят официално къде ще се играе финалът за Купата?
Обявено е. В Ловеч, по 3500 билета на агитка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]