Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Грозни пред завръщане в Левски

Мнениеот milen.hristov » 18 апр 2013 15:55

Der Schmarotzer написа:
blue avalanche написа:
alexveselinov написа:
Абрамчик,тоя пич 1-2 мача изкара май.Смениха го след победа с 3-2 нещо такова се случи.

По-точно 7 мача 5 победи 2 равни
Последен мач:Марек-Левски 1-1

Смени го НСПП, който беше тогава шеф, щото Абрамчик не участваше в схеми, а юркаше отбора във всеки мач да играе на кръв.

Тогава над Сираков беше Правиц, даже с офис на Герена. Решение което беше напълно правилно, отборът играеше както в момента и печелеше с невероятен късмет и нищо повече.
Като измъчената победа срещу Беласица бяха върха на немощта, при това, че в отборът бяха привлечени отлични играчи.
Разликата се видя още с идването на един голям приятел на клуба и голям треньор- Славолюб Муслин

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот ralka_levskarka » 18 апр 2013 16:36

Зе Соарес пред SL: Искам в Левски от лятото, липсват ми феновете

Не съм щастлив в Металург, невероятно е, че ме помните в София, заяви крилото

Крилото на украинския Металург (Донецк) Жозе Соарес да Силва Фильо - Зе Соарес, копнее да се върне в Левски. Това разкри самият бразилец пред Sportline.bg. Бившият играч на "сините" в периода 2007-2010 г. не се чувства щастлив в настоящия си клуб Металург (Донецк)и е готов да облече отново синята фланелка.

"Надявам се да мога да се върна в Левски, сподели Зе Соарес пред нашата медия. - Не знам дали шефовете са заинтересовани от опцията да ме върнат. Отборът ми липсва, както и невероятните фенове в България. Дано да има шанс пак да играя на "Герена", ако има как да е още през лятото! Договорът ми с Металург изтича през декември, но едва ли ще го продължа. Не съм щастлив тук", призна 29-годишното крило.

"Феновете в София още ме помнят? Невероятно! Благодаря от сърце! Това ме прави много щастлив. Много ми харесваше и животът в София, както и на моите съотборници Жуниор Мораес и Грегъри Нелсън", сподели бразилецът.

Зе Соарес се поинтересува от моментното състояние на клуба, за който игра около 3 години. "Надявам се всичко в Левски да се оправи и да спечелят купата и титлата", заяви той по повода.

През 2011 г., докато Георги Иванов-Гонзо бе спортен директор на "сините", той искаше да върне крилото на "Герена". За това настояваше и треньора Николай Костов, който сега води украински отбор. Сделката обаче се провали заради невъзможността на Левски да плаща на Зе Соарес парите, които му даваше Металург.

:?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 апр 2013 19:21

milen.hristov написа:
Der Schmarotzer написа:
blue avalanche написа:По-точно 7 мача 5 победи 2 равни
Последен мач:Марек-Левски 1-1

Смени го НСПП, който беше тогава шеф, щото Абрамчик не участваше в схеми, а юркаше отбора във всеки мач да играе на кръв.

Тогава над Сираков беше Правиц, даже с офис на Герена. Решение което беше напълно правилно, отборът играеше както в момента и печелеше с невероятен късмет и нищо повече.
Като измъчената победа срещу Беласица бяха върха на немощта, при това, че в отборът бяха привлечени отлични играчи.
Разликата се видя още с идването на един голям приятел на клуба и голям треньор- Славолюб Муслин

Левски-Спартак Вн 6-0
Левски-Р.спортист 6-0
Левски-Нефтохимик 4-1
Чи кво викаш за "невероятния късмет"?
Ето ти и "разгромните" резултати на "големия приятел и треньор":
Марек-Левски 0-0
Нефтохимик-Левски 1-1
Р.спортист-Левски 0-1
Левски-Литекс 1-0
Левски-Марек 1-0
Литекс-Левски 2-2
ЦСКА-Левски 1-0

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 18 апр 2013 20:06

Не искам Грозни да се връща, но е факт, че му се падна да играе с една от най-слабите формации на Левски за последните 30 години - Красимир Димитров, Петър Шопов, Ст.Господинов, Георги Борисов, Й. Маринов, Бачев, Вачев, Дионисев, Радуканов.
...

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 18 апр 2013 20:32

Как ще се върне Грозни? Нали КоПелето, Ицо Раницата и т.н ще направят някакъв заговор да го изгонят, защото се бяга много.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 18 апр 2013 23:30

ralka_levskarka написа:
"Надявам се да мога да се върна в Левски, сподели Зе Соарес пред нашата медия. - Не знам дали шефовете са заинтересовани от опцията да ме върнат. Отборът ми липсва, както и невероятните фенове в България. Дано да има шанс пак да играя на "Герена", ако има как да е още през лятото! Договорът ми с Металург изтича през декември, но едва ли ще го продължа. Не съм щастлив тук", призна 29-годишното крило.
"Феновете в София още ме помнят? Невероятно! Благодаря от сърце! Това ме прави много щастлив. Много ми харесваше и животът в София, както и на моите съотборници Жуниор Мораес и Грегъри Нелсън", сподели бразилецът.

Супер, но годинките му вече са доста - все пак клуб на пенсионера ли сме или..... :lol:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 апр 2013 12:34

OOP написа:
ralka_levskarka написа:

Супер, но годинките му вече са доста - все пак клуб на пенсионера ли сме или..... :lol:

На 30 години е, има 2-3 години футбол в него, а и по-добре Зе, отколкото младите Тодор Христов, Милен Василев, Илиян Йорданов, да изброявам ли още...

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 апр 2013 15:09

tevez написа:
OOP написа:
ralka_levskarka написа:

На 30 години е, има 2-3 години футбол в него, а и по-добре Зе, отколкото младите Тодор Христов, Милен Василев, Илиян Йорданов, да изброявам ли още...

Еми предпочитам още един млад - Гари да намерят.....иначе за гореспоменатите си абсолютно прав
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 19 апр 2013 16:22

ralka_levskarka написа:
MaX написа:Кефете се грозен треньор на грозен отбор :)

Е то пък вашия треньор е много красив, мани :lol:

И ентелигентен, и доктор, и хонориус, че и кауза. Последният да затвори вратата. Но то чалгаря си е чалгар!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 19 апр 2013 23:12

tevez написа:
OOP написа:На 30 години е, има 2-3 години футбол в него, а и по-добре Зе, отколкото младите Тодор Христов, Милен Василев, Илиян Йорданов, да изброявам ли още...

Еми предпочитам още един млад - Гари да намерят.....иначе за гореспоменатите си абсолютно прав
[/quote][/quote]
Аз пък предпочитам още сега да уговорят Домо да се прибира от лятото у дома, че трябва да се печели титла за 100 годишнината. :evil:

Върни се в “Левски”