Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот damyanov1963 » 13 фев 2019 17:25

Завръщането на Божинов в Левски след двата му гола на Герена ми напомни за Идването на Руси Гочев навремето в Левски. Тогава той беше изгряваща звезда в Черноморец, но се говореше, че много искал да играе в Левски. И на мача с Черноморец на Герена(4:2 за Левски) той вкара и двата гола за бургазлии, като при единия разпиля защитата ни, като пилци в нак. поле от финтове и мушна топката в долния десен ъгъл. В следващия кръг, вече с екипа на Левски с/у Академик(4:1) отново отбеляза два гола, след което стана голмайстор на първенството и любимец на синя България. Като изключим подробността, че тогава Гочев бе само на двадесет години, пожелавам на Божинов да направи същото с любимият си Левски!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 фев 2019 17:30

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Аз съм доволен от селекцията - от привличането на Божинов най-вече и от това, че се освободиха от Обертан и Ривалдиньо. .....

Ривалдиньов е под наем в румънския Вииторул, не е освободен.

Аз се надявах да са го купили... Или направо да им го подарим.

Само Белаид взе некви пари и е освободен от отбора докато Полачек и Митрев се ослушват и искат да играят за Левски....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 фев 2019 17:56

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Аз съм доволен от селекцията - от привличането на Божинов най-вече и от това, че се освободиха от Обертан и Ривалдиньо. .....

Не може да им го подаряваме, защото ще ревете, че и него сме изпуснали без пари.
Шегата настрана, аз се надявам, че след като го поизлекувахме, като нищо може да се разиграе при комшиите. Нямам против да ни го натренират, да вкара някой и друг гол, па сетне да се върне при нас лятото.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 фев 2019 18:01

ЕМИЛ написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:

Само Белаид взе некви пари и е освободен от отбора докато Полачек и Митрев се ослушват и искат да играят за Левски....

На Белаид договорът му изтичаше през лятото и за него беше по-добре да вземе нещо и да си продължи кариерата другаде, докато може и докато е в някаква спортна форма. Щото ако беше се заинатил - пейката и юношите не му мърдаха, а това е фатално за формата на полеви футболист. Вратарите ги боли фара за игровата форма, с месец-два-три сериозни тренировки ще си я върнат като за резерви в прилични или титуляри в по-малки отбори, ама при един централен защитник е съвсем друго. Те и затова не са се засилили да си ходят, хеле пък Полачек, на когото онзи ден му се роди и дете.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 фев 2019 19:01

TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:

Не може да им го подаряваме, защото ще ревете, че и него сме изпуснали без пари.
Шегата настрана, аз се надявам, че след като го поизлекувахме, като нищо може да се разиграе при комшиите. Нямам против да ни го натренират, да вкара някой и друг гол, па сетне да се върне при нас лятото.

Аз, честно казано, се съмнявам дълбоко да се разиграе. Дори не мисля, че и ще получи кой знае колко шансове. За момента гледам, че има някакви записани минути след паузата в Румъния - 8' в първия мач и първото полувреме във втория им мач, ама... Все още не мога да си обясня напълно отиването му във Виторул освен с това, че баща му е използвал всякакви връзки, за да го бутне там. Иначе просто няма никаква логика... :) Пожелавам му успех и дано се отпуши по някакъв начин... То ще е хубаво за нас най-вече. :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2019 19:39

TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:

Този ли точно ще се разиграе? По-скоро от Белмонт ще стане футболист. Виж обаче Виана ми е тъмна мистерия и не би ме учудило, ако става нещо от него. При него може да има и културен шок и всичко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2019 19:42

ЕМИЛ написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:

Белаид излезе свестен. Сигурно ли е, че е взел пари? Не беше ли с краткосрочен договор?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 фев 2019 21:38

metodito написа:Белаид излезе свестен. Сигурно ли е, че е взел пари? Не беше ли с краткосрочен договор?

Белаид е от богато семейство и футбола не му е опредеделящ за прехраната.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2019 01:15

W84me написа:
metodito написа:Белаид излезе свестен. Сигурно ли е, че е взел пари? Не беше ли с краткосрочен договор?

Белаид е от богато семейство и футбола не му е опредеделящ за прехраната.

Е, ако беше кретен, можеше да направи някоя кретения. Тея получават за месец, колкото някои от нас няма да видим и за десет години, така че богат е доста разтегливо. :mrgreen: Като футболист... по-добре си замълча, но като човек ми изглежда пич.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 14 фев 2019 13:47

Дали не допуснахме грешка, че го отпратихме тоя пич? :roll:

Преминалият неуспешен пробен период в Левски норвежки защитник Магнар Йодегаард подписа официално договор с шампиона на Швеция - АИК Стокхолм.

Контрактът на 25-годишния футболист с шведския гранд е до 31 юли 2019 година, но има опция за неговото продължаване.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”