Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот memnto » 02 май 2013 23:07

Der Schmarotzer написа:
santiliana написа:Прави впечатление, че Батков пак изпълзя от землянките и започна да ръси обичайните си простотии, с които допълнително надъхва (дали това не го прави умишлено?!) преките ни съперници. Така правеше преди години с Литекс, с Цска, а сега и с Лудогорец. Този мустакат НЕумен адвокат играе "мръсна игра" спрямо Левски, кой каквото ще да ми говори. От години действа така- когато се дъним- покрива се в дън земя...Почнем ли да надигаме главица и той отново се изтъпанчва и започва да бръщолеви глупостите си и да предизвиква всичко срещу нас. Няма по-малоумно същество от тоя човек...Пародия на президент на водещ футболен клуб в европейска държава...

Какво се чудиш, та той е от ония

Това да кажеш, че БаткоФФ е от ЦСКА, е ебати смешката. :lol: Как се сети ми кажи? :roll:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 май 2013 23:38

Батков може да не е от онези, но със сигурност не е ЛЕВСКАР. Категорично! Успя да използва ситуацията след кончината на Владо Грашнов (лека му пръст) и започна да харчи парите на Михаил Семьонович ;) . От Левски само е печелил, дори когато отбора е губил...Факти- дал Господ. Този човек е най-голямото зло за Клуба. И не мога да очаквам нищо хубаво докато той и обкръжението му имат влияние на Герена.

п.п. Защо никой не обръща внимание на това, че Дъстли умишлено си изпросва червения картон и от самолет се виждаше, че играе срещу нашите интереси в този (а и не само) мач...Причини много, дали пък ортаците от "Про медиа"-та (Домусчиев и Батков) не са му замаяли акъла с нещо?! В отбора ни има няколко такива "парчета" като холандеца, които в определени ситуации ни "подливат водица"...
Интересно, как същите тези футболисти започнаха да тичат като луди през всичките 90 минути, а допреди 20-ина дни се влачеха по терена и не можеха дори на нашия стадион да бият аутсайдерите в първенството? Все въпроси, които едва ли ще намерят своя отговор...Колкото се разкри "Казанската афера" 8-)
Последна промяна от santiliana на 02 май 2013 23:48, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 май 2013 23:47

Аз не мога да разбера странните писаници и вменявания колко лошо Левски се представял в евротурнирите,ще кажеш че другите ни отбори не излизат от групите на шампионска лига и лига европа и бият всичко що им пред очите,ама че двойни стандарти и некоректно отношение.Откъде накъде Левски постоянно трябва да бие всеки един отбор който им се падне в евротурнирите а другите български отбори може да си падат от всеки на тях никой нищо не може да им каже по презумция.И като почнат с тези изтъркани лафове как идвали евротурнирите и то се виждало кой какъв е и какво се вижда,кой друг отбор освен Левски има някакви успехи в Европа през последните 10 години и кой с какъв коефицент е допринесъл за класирането ни в ранглистата.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 май 2013 00:29

седемнамалко написа:сега чакаме "справедливото" наказание от 4 мача на дъстли :) ще има пак видеозаписи, ще го мислят до след мача с миньоро, че да захване повече, и накрая ще си погазят правилниците отново :)

Ще го накажат за по-тежкото наказание (червения картон) и ще остане да си виси с 8 жълти
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 май 2013 00:32

MuFc1878 написа:Гари, но много му се насъбра в последните седмици.....

Какво значи, че много му се е насъбрало?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 май 2013 01:14

BadBoy написа:
MuFc1878 написа:Гари, но много му се насъбра в последните седмици.....

Какво значи, че много му се е насъбрало?

Значи че в последните седмици мач не е видял!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 03 май 2013 07:28

BadBoy написа:
седемнамалко написа:сега чакаме "справедливото" наказание от 4 мача на дъстли :) ще има пак видеозаписи, ще го мислят до след мача с миньоро, че да захване повече, и накрая ще си погазят правилниците отново :)

Ще го накажат за по-тежкото наказание (червения картон) и ще остане да си виси с 8 жълти

това е логичното и според правилника, но "синьото" бфс съм сигурен, че ще измисли нещо, като за начало 100% ще забавят всякакво решение до след мача с миньор, за да може дори и минимално наказание да важи от по-нататък (както направиха с михелич) и като нищо след това ще кажат 3 мача наказание за да не играе и с лудогорец, той не е толкова незаменим за левски, просто ми е забавно малоумниците в бфс-то как се гърчат и заобикалят всякакви норми (писани от тях самите) за да наказват (само) футболисти на левски и клуба като цяло.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 май 2013 12:17

Имам една молба. Ако има тук някой, дето ги разбира програмите с рисуване и графики, да ми направи една военна карта, аз съм нахвърлял на Paint идеята, някой да я направи като за пред хора! Благодаря предварително!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 май 2013 12:20

Сега чета, че Пацо бил договорен за някой отбор и било въпрос на време да напусне Левски.
Заслужава трансфер в силен отбор, дано да го направи.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 май 2013 12:24

Голмайсторът на Левски и А група Базил Де Карвальо тренира на 100% със своите съотборници и на практика вече е готов за игра. Не е изключено нападателят да се завърне на терена още срещу Миньор Перник в понеделник.

Де Карвальо имаше мускулна контузия, която го извади от важните мачове с Локомотив София, Литекс, ЦСКА и Локомотив Пловдив. В неговото отсъствие заместникът му Жоао Силва заби 2 гола срещу Локомотив София и ЦСКА.

Треньорският щаб на Левски не рискува със състоянието на Де Карвальо и изчака той да се възстанови напълно.

Яяяя, вчера ми казаха, че е можел още срещу Локото да играе, но нарочно не го е направил, но аз не повярвах :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”