Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Rivaldo10 » 02 май 2013 21:37

Пелето толкова смешно го изгониха, че ако беше срещу Левски, тия ревли да са си съдрали нежните гласчета... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 02 май 2013 21:47

sin4ec написа:
Sardukar написа:Висока преса и групирани в две или три линии - никакъв шанс за отбор като Локо Пловдив. Не знам как има професионални футболисти с подобна физическа подготовка......Не знаех, че Локото са толкова зле. Даваш им инициативата, а те не могат да тичат.

ПП Ели ми хареса.

Че то това се знаеше и на него ни беше построена стратегията! Перперкаха 30 минути и се облещиха, жегата ги довърши тотално. Илиан просто е подготвил отбора физически блестящо, за ЦСКА също беше предвидено в края да ги мачкаме, независимо от резултата. Основният ни коз в битката е физическата подготовка! Ели наистина два пъти се намеси умно и навреме, а можеше и гол да ни вкарат в тези ситуации... Но Митов направи страхотна грешка, че не смени Дъстли на полувремето, да му е за урок! Това можеше да ни коства победата!

няма развитие без грешки ;) Днешната беше възможно най-хубавата, щото освен малко нерви не струваше скъпо! Сигурен съм, че си е взел поука. Дъстли също не трябва да се хваща на ефтинките провокации. Локомотивите може да са имали премии за извадени картони - ХАХА :lol:

ПП Дано си прав, че ЛЕВСКИ е силен физически в сравнение с другите си опоненти ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 02 май 2013 22:01

Като стана въпрос за Дъстли, как може да влиза по този начин? Имаш жълт картон и да влезеш така в краката на съперника, направо недоумявам. Как не мислят поне малко с главата си. Разбирам, че горят в играта, ама да мислят и за последствията, че може да коства много.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 май 2013 22:03

edmon_dantes написа:Като стана въпрос за Дъстли, как може да влиза по този начин? Имаш жълт картон и да влезеш така в краката на съперника, направо недоумявам. Как не мислят поне малко с главата си. Разбирам, че горят в играта, ама да мислят и за последствията, че може да коства много.

Закъсня с шпагата просто, иначе почти винаги е безгрешен (с шпагатите)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 май 2013 22:05

Прави впечатление, че Батков пак изпълзя от землянките и започна да ръси обичайните си простотии, с които допълнително надъхва (дали това не го прави умишлено?!) преките ни съперници. Така правеше преди години с Литекс, с Цска, а сега и с Лудогорец. Този мустакат НЕумен адвокат играе "мръсна игра" спрямо Левски, кой каквото ще да ми говори. От години действа така- когато се дъним- покрива се в дън земя...Почнем ли да надигаме главица и той отново се изтъпанчва и започва да бръщолеви глупостите си и да предизвиква всичко срещу нас. Няма по-малоумно същество от тоя човек...Пародия на президент на водещ футболен клуб в европейска държава...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Батков: Домуса никога няма да играе в ШЛ

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 май 2013 22:30

terata написа:
Ludogorski_Fen написа:
Само не знам как може да се радвате на купени мачове. В Европа ще ви лъснат посраните задници.

Е го и тоя моя любим "фен", който през живота си не стъпвал на мач на любимия си Лудогорец. Абе паляк, я вземи ме открехни вие селските тарикати кви го свършихте в евротурнирите? Май нищо, а капут? Тва сещаш ли се кво означава по малоумната ти логика, селяндур?

Предпочитам да гледам как Левски се дъни в Европа отколкото нещастните ви отбори. А propos, в последните 20 години освен Левски има ли някой друг отбор, който поне няколко сезона да е играл стабилно в Европа - няма! А Левски има 3 запомнящи се сезона. Може да не е много, на фона на резилите, но все е нещо за разлика от другите, които бързо, бързо ги разкриват европейските колоси - Мура, Кура и сестрата на Цура (Видзев, Динамо Загреб, разни текезесета и прочие). Всеки един от вашите червени, оранжеви, зелени, пембени и прочие страшилища се о..ват още първият или най-много вторият кръг. Така, че "латерната Европа ще ви разкрие" удря повече по европейските анонимници в последните 20 години в жълто, зелено, червено, оранжево и прочие цветове на дъгата, отколкото по отбора на Левски.
Ще ми е интересно да видя една статистика за последните 20 години кой колко мача е играл в Европа и колко точки е спечелил.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 май 2013 22:32

santiliana написа:Прави впечатление, че Батков пак изпълзя от землянките и започна да ръси обичайните си простотии, с които допълнително надъхва (дали това не го прави умишлено?!) преките ни съперници. Така правеше преди години с Литекс, с Цска, а сега и с Лудогорец. Този мустакат НЕумен адвокат играе "мръсна игра" спрямо Левски, кой каквото ще да ми говори. От години действа така- когато се дъним- покрива се в дън земя...Почнем ли да надигаме главица и той отново се изтъпанчва и започва да бръщолеви глупостите си и да предизвиква всичко срещу нас. Няма по-малоумно същество от тоя човек...Пародия на президент на водещ футболен клуб в европейска държава...

Какво се чудиш, та той е от ония

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 май 2013 22:35

ПП Дано си прав, че ЛЕВСКИ е силен физически в сравнение с другите си опоненти ;)[/quote]
Абсолютно, вече в "n"-ти мач Левски мачкат и то в цикъл сряда-събота, а днес и с човек по-малко. Илиян е провел наистина добра физическа подготовка.

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 02 май 2013 22:41

sin4ec написа:
Sardukar написа:Висока преса и групирани в две или три линии - никакъв шанс за отбор като Локо Пловдив. Не знам как има професионални футболисти с подобна физическа подготовка......Не знаех, че Локото са толкова зле. Даваш им инициативата, а те не могат да тичат.

ПП Ели ми хареса.

Че то това се знаеше и на него ни беше построена стратегията! Перперкаха 30 минути и се облещиха, жегата ги довърши тотално. Илиан просто е подготвил отбора физически блестящо, за ЦСКА също беше предвидено в края да ги мачкаме, независимо от резултата. Основният ни коз в битката е физическата подготовка! Ели наистина два пъти се намеси умно и навреме, а можеше и гол да ни вкарат в тези ситуации... Но Митов направи страхотна грешка, че не смени Дъстли на полувремето, да му е за урок! Това можеше да ни коства победата!

Не знам само дали заслугата за тази ф. п. е на Илиан или на Екимов. Мисля, че след мача с Литекс, Митов го похвали и каза, че следи всички новости и се учи от най-добрите специалисти в света. А не като некои други, да дава на играчите сироп за кашлица.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 май 2013 22:45

Седем написа:Не знам само дали заслугата за тази ф. п. е на Илиан или на Екимов. Мисля, че след мача с Литекс, Митов го похвали и каза, че следи всички новости и се учи от най-добрите специалисти в света. А не като некои други, да дава на играчите сироп за кашлица.

ИИ водеше подготовката, той е гласувал доверие на Екимов и точка!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”