Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

zlobul
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот zlobul » 29 сеп 2011 19:51

wilge написа:THE G.A.M.E, това са много сложни неща за "човекът- всичко" в Левски, че и за помощниците му. След като са му помощници, би трябвало да са по- некадърни от него. Ужас! Мислех, че той е дъното. Ако не са толкова тъпи, тогава НАРОЧНО съсипват Левски. Защо? Не знам. Или е черно тото, или е някаква много ефирна игра на собственика която ние феновете не знаем. Но това не е нормално. Левски никога не е бил толкова безидеен, слаб, безперспективен, с безлични и равнодушни играчи. Забележи, че при гол не се радват. Само поздравяват публиката. Това не е Левски.

ами нали тара точно за това е внедрен , комунистите са на всеки километър , СЪГЛАСЕН СЪМ ЧЕ ТОВА НЕ Е ЛЕВСКИ , СЕГА ВСИЧКИ ДА СИ ПОМИСЛЯТ КАКВО ПРАВИ ТОЯ КАВАЛ ГОВНЬО В ЛЕВСКИ И ЗАЩО НЕ СИ ОТИВА СЛЕД КАТО ОПРЕДЕЛЕНО ВЕЧЕ ПОНЕ 90% ОТ ФЕНОВЕТЕ СА НАСТРОЕНИ ПРОТИВ НЕГО
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 сеп 2011 20:38

wilge написа:THE G.A.M.E, това са много сложни неща за "човекът- всичко" в Левски, че и за помощниците му. След като са му помощници, би трябвало да са по- некадърни от него. Ужас! Мислех, че той е дъното. Ако не са толкова тъпи, тогава НАРОЧНО съсипват Левски. Защо? Не знам. Или е черно тото, или е някаква много ефирна игра на собственика която ние феновете не знаем. Но това не е нормално. Левски никога не е бил толкова безидеен, слаб, безперспективен, с безлични и равнодушни играчи. Забележи, че при гол не се радват. Само поздравяват публиката. Това не е Левски.

Всъщност, още след резила с Търнава го пиша ....
"Гонзо" щеше да изхвърчи, като мръсно коте, ако нямаше нещо, което НИЕ феновете не знаем ...
Щото сме свидетели, как Батков е изхвърлял треньори, при далеч по-малки грешки.

Лошото е, че МАЙ няма правилен ход към момента ...
С каквото и "Гонзо" да държи "адвоката", или пък той него ... Трябва да седнат и да се разберат, за доброто на Клуба !

То е ясно, че най правилното решение е Батков да обяви клуба за продажба, от там е повече от ясно, че "Гонзо" няма шанс да остане, но поне на първо време за да се постабилизират нещата, би трябвало да се вземат кардинални решения в спортно-техническият щаб.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 29 сеп 2011 20:50

спрете да обиждате Гонзо, отбора вече намира себе си и ще видите че другия полусезон отбора ще е още по-силен
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 сеп 2011 21:52

TB1957 написа:спрете да обиждате Гонзо, отбора вече намира себе си и ще видите че другия полусезон отбора ще е още по-силен

в това съм убеден,всеки полусезон отборът играе по различен начин от миналия вече три години

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 29 сеп 2011 22:55

milen.hristov написа:
TB1957 написа:спрете да обиждате Гонзо, отбора вече намира себе си и ще видите че другия полусезон отбора ще е още по-силен

в това съм убеден,всеки полусезон отборът играе по различен начин от миналия вече три години

Все по-зле :x

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 сеп 2011 23:59

magga написа:
milen.hristov написа:

Все по-зле :x

не така,че ни чака нова порция глупости :lol:

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 сеп 2011 05:14

metodito написа:Работата на Г. Иванов като треньор досега (лична гледна точка) Ι
Такаааа. Доста се чудих как да започна...
В началото да кажа, че намирам сега за уместно, след 8 изиграни мача под ръководството на Гонзо да обобщя. Осем мача не са малко, може би и не са толкова много...
Има доста неща, които не харесвам в работата на Гонзо като треньор.
1. На първо място е това, че не поглежда школата въобще. Еле пък в защита да няма някой младеж, който ще се справи по-добре от един Старокин, Милиев или пък Дъстли? За последния може и да няма.
2. Второ. Защитата. Това е единственото слабо звено в отбора, според мен (Арш е част от нападението, което включва и Райков все пак). Защитата изяде главата на Ясен миналият сезон. Рисп ми остава загадка. Справи се чудесно срещу Спартак, но от един мач... Лятото трябваше да се подмени цялата защитна линия и контролите да се играят с нови защитници. Единствено Дъстли чат-пат се справя, сякаш. Башлиев... втори мач разочарова това момче. Старокин. След като успя да спре Том ми се вдигна в очите. За да се пльосне отново в калта в мача с Лудогорец, където имах чувството, че Сержиньо ли как се казваше правеше пробиви през неговата зона ей така: просто да се изгабарка. Орлин направо му се върза кръста на финдифлюшка от пробивите на бразилеца.
Беше задължителна! смяната на досегашната защита още преди сезона! Неприятно е, но... трябваше да се реже до кокал. Забравих Милиев... Той просто броди като призрак около нападателите или изнася екзотични танци, както в мача с Търнава тук. Много красиво изпроводи няколко метра словака до наказателното поле и когато противниковият играч влезе в полето, чак тогава обърка стъпката. Случайност? Хм...
3. Тактика и изпълнители. В случая с Барса примерно тази тактика върши работа... Преливането в 4-4-2 и 4-3-3. Вия играе вече съвсем спокойно както по крилото, така и на титулярното си място от Валенсия - централен нападател, а също и като изнесен назад в атаката.
При "Левски" няма как да се получи това обаче - преливането в други тактически схеми.
Работата е там, че тези играчи не са поливалентни. 4-4-2 Кой би могъл да партнира на Арш. Райков? Едва ли. Той е класическо крило. А и не съм сигурен, че би се справил добре в средата предвид, че ще трябва да извършва и дефанзивни действия, което все още... сякаш не са му силите. Калво? Не знам дали няма да е добра идея, но се съмнявам, че ще я видим реализирана. А какво ще правят халфовете при 4-4-2? Гаджев и Грийн - опорни и Тасевски и Цветков изнесени малко напред, да речем. А в защита? Кой ще замести Грийн? Кой ще вкарва автоголове? Шегичка. :mrgreen:
Това, според мен най-важните неща при които за мое съжаление, Гонзо не се справи.
Не споменавам такова нещо като попълненията, тъй като не той си дава парите за селекция.
Но я кажете: не мислите ли, че Райков е десетка?
Стискам палци на момчето да не се пропие или нещо друго в тая София и да надгражда така, както го прави всеки мач. Той просто пасна като дялан камък в този отбор. И съм сигурен, че ако надгражда, а не разгражда, един ден ще замести достойно Марто в национала.
Писна ми да драскам, заради това слагам една римска единица и по-късно още.

Извън темата...но не съвсем: Мисля, че това е нормалният начин за поднасяне на критика, а не : "гомньо", "овньо", "оди си в Столипиново" и т.н. Нали?

Коментар - лично мнение.1. 8 мача са много. Прекалено много. Защото са 8 мача от третия сезон. Нима не е ясно, че през тези 3 сезона Георги Иванов е директор-треньор. Вече дипломиран.
2. Кое от треньорските качества на Георги Иванов харесваш? А от директорските? А от чисто човешките?
3. Състоянието на школата е адекватно на състоянието на първия отбор. Ръководени от Георги Иванов. При наличието на толкова слаби футболисти, понякога и контузени, да залагаш във всеки мач на странни, непрекъснато провалящи се „преквалификации” вместо да изпробваш някой юноша не е гениално решение. Появата в отбора на откровени недоразумения, не показали нищо особено, не успели да се наложат като преотстъпени в изпадащи отбори, но наричани в продължение на 5-6 години надежди също говори много за треньорските и директорските качества на съвместяващия постовете ръководител.
4. Защитата е едно от всички слаби звена на най-слабия в цялата си история отбор на „Левски”. Все по-слаб. Жалък „Левски”. Титуляри в тези звена са футболисти, които в продължениена години са също толкова слаби и жалки. Аргументът, че са дали много на „Левски” не подлежи на коментар. Както и хвалебствията, които следват след всеки техен точен пас или гол (има и такива). Всички тези звена се съставят и подреждат от Георги Иванов.
5. Тактика и тактическа дисциплина??? В някои отбори са на високо ниво. В други не толкова. Нормално е в по-слабите отбори, в по-долните групи, в работническите и аматьорските отбори нивото да е ниско. В „Левски” няма тактика. В „Левски” има хаотично движение на 11, понякога и по-малко, футболисти и безразборно ритане на топката от тези футболисти. Хаотично движение и безразборно ритане, съпровождани от подскоци и крясъци на съвместяващия длъжностите треньор и директор. Интересно ми е какво ли е неговото виждане за тактиката на отбора, за прилагането на различни тактически схеми, в зависимост от съперника и от развитието на мача? О, Боже? Ама и аз...
6. Физическа подготовка на отбора, ръководен и трениран от Георги Иванов??? И по този показател „Левски” отстъпва на почти всички отбори от „А” група. Справка – почти всички мачове за първенство и за купата през тези 3 сезона.
7. Също по темата. Старая се да бъда толерантен, да не използвам обидни квалификации както към пишещите и към коментираните личности. Съгласен съм, че някои от колегите прекаляват. Без да ги одобрявам ги разбирам. Правят го от болка. И от безпомощността да направят нещо, с което да помогнат на полетелия в пропастта „Левски”. Понякога използват много груби, гневни, обидни изрази. Но какво да кажем за обижданите? Някаква реакция, някакъв коментар за гневните коментари от страна на обижданите „легенди” футболисти, треньори, директор, собственик? Някои си подават оставката заради обиди. Виж т.2.
....

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 30 сеп 2011 06:54

В едно съм сигурен-ако се назначи тренер,който разбира от това,ще видите,че Левски ще изглежда много добре.Просто футболисти имаме,но концепция за тях няма...

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 сеп 2011 09:19

Все по-зле :x[/quote]
не така,че ни чака нова порция глупости :lol:[/quote]

Дреме ми вече... Скоро и Хасково ще ни бият с тоя тъпунгер.... Може ли да няма грам срам,аз лично почти забравих кога съм му се радвал с тези безбройни изцепки през последните години,защото Кокала го изгониха въпреки,че бяхме шампиони,а Мъри след един слаб сезон,а тоя не може да се мръдне ... Баста

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 30 сеп 2011 12:50

На мен Гонзо си ми харесва за треньор, мисля че тепърва ще развие потенциала си този отбор и ще видите че другия полусезон ще играем по-добре
Изображение

Върни се в “Левски”