Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Мистри » 16 фев 2015 12:41

plamenst7 написа:
Мистри написа:Друг път не пиши ,като се напиеш.първо-правиш нескопосан опит да обиждаш човек, когото не познаваш.
Второ, освен ,че си ми наполовина на възрастта, то явно до там си и с образованието.
Ходите ,ама и глоби носите, което е логично според написаното от теб.Под привърженици нямах предвид вас.
Стига с това "вкарал на цесека".Заради такива, като теб супите измислиха изречението за най-големите евроуспехи на Левски....
Понятията "заслужил " и "легенда" носят повече съдържание от това ,кой на кого вкарал.Ти за Киро Миланов чувал ли си? Футболист станал един от голмайсторите на евротурнир. А за човека, чието прозвище съм сложил като ник?
И ако хоризонтът ти спрямо Левски се простира до 10-15 години , то моят е до 50.
Така ,че не ми обяснявай кой е легенда и кой-заслужил.
И никой от тези, които не са "вкарвали на цесека" не се нае да закопае Левски.Даже бяха държани встрани от отбора от такива "легенди", "Доволни от свършената работа през последните шест месеца" :o .
Радвай се на Пацо котето .Той ли ще е следващата ти легенда? :lol:

Язък ти за годините и образованието, защото ти липсва нещо не по-малко важно - възпитание! По никакъв начин не ми е било за цел да те обиждам - напротив - обидно е твоето поведение спрямо цялата левскарска общност. Е твоите съмишленици сигурно няма да се обидят, но и днес в Арена Армеец се видя какво е Гонзо за сините фенове. Както ти казах, критика - да, но обиди - абсурд!
Освен това си имал и ясновидски способности та определи и моята възраст и образование - браво! Малко не си точен, ама нищо, вероятно това е новооткрит талант в теб и тепърва ще се усъвършенстваш.
Защо се хвана само за вкарването на ЦСКА, а не каза, защо само трима са вкарали повече от Гонзо изобщо? Не каза и все пак Наско Сираков легенда ли е, та да знаем, че и той беше порядъчно оплют във времето. Аз съм малък и не ги разбирам явно тия работи за легендите.

Извинявай , ама това увъртане е типично женско. :lol:
Ти ми навираш в очите головете на Гонзо срещу розовите, а после-"Защо се хвана за..."
Бе изобщо що си губя времето и клавиатурата с теб.
"Цялата левскарска общност" :lol:
Кога станахте калайджии, кога ви почерня дирника, както казва народа, че се и научихте от името на всички да говорите, като комунистите-без някой да ви е оторизирал.
Хайде, със здраве си носете на рамо Директора.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 фев 2015 13:19

Мистри написа:Извинявай , ама това увъртане е типично женско. :lol:
Ти ми навираш в очите головете на Гонзо срещу розовите, а после-"Защо се хвана за..."
Кога станахте калайджии, кога ви почерня дирника, както казва народа.

Освен, че си невъзпитан, не умееш да водиш и диалог, особено ако трябва да аргументираш твърденията си. Така лекинко се измъкваш от неудобните въпроси, а се хващаш само за това което ти изнася. И аз се отказвам да се занимавам с теб, явно няма смисъл, така или иначе смислен отговор от теб няма да получа на каквото и да било.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 16 фев 2015 13:35

plamenst7 написа:
Мистри написа:Извинявай , ама това увъртане е типично женско. :lol:
Кога станахте калайджии, кога ви почерня дирника, както казва народа.

Освен, че си невъзпитан, не умееш да водиш и диалог, особено ако трябва да аргументираш твърденията си. Така лекинко се измъкваш от неудобните въпроси, а се хващаш само за това което ти изнася. И аз се отказвам да се занимавам с теб, явно няма смисъл, така или иначе смислен отговор от теб няма да получа на каквото и да било.

[offtopic][offtopic]а стига си ме занимавал с глупости.тоест-със себе си.[/offtopic][/offtopic]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 фев 2015 23:54

levskar_95 написа:Красива жена има този поляк :oops: :P

Те повечето футболисти, дори да са криви физиономии на жени го докарват, но е по-важно и на игра да го докарват и да вършат работа за това, за което са наети.

Имаше по БТВ новините кратък репортаж от Герена и ми се струва, че поляка има излишни килограми, та нищо чудно докато влезе в оптимална форма да е резерва.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 фев 2015 09:19

BadBoy написа:

Те повечето футболисти, дори да са криви физиономии на жени го докарват, но е по-важно и на игра да го докарват и да вършат работа за това, за което са наети.

Имаше по БТВ новините кратък репортаж от Герена и ми се струва, че поляка има излишни килограми, та нищо чудно докато влезе в оптимална форма да е резерва.

Божи86 беше баси бичмето, пък си беше титуляр :lol: Така като го гледах - минимум 5 кила отгоре :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2015 09:33

BadBoy написа:

Eстествено, че ще е резерва, до събота ще е направил 4 тренировки с отбора, може да влезе при добър резултат евентуално в 80 минута.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 фев 2015 11:12

boabbb написа:
BadBoy написа:

Божи86 беше баси бичмето, пък си беше титуляр :lol: Така като го гледах - минимум 5 кила отгоре :lol: :lol:

Божинов имаше твърде много мускулна маса, не че е бил дебел. Но иначе - да, определено фигурата му не изглежда съвсем като на футболист. А за калпавия поляк даже и не ми се говори - ще се конкурира с трансфера на Бодичека за приза най-абсурден.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 фев 2015 11:18

futbolqga написа:
boabbb написа:
BadBoy написа:

Божинов имаше твърде много мускулна маса, не че е бил дебел. Но иначе - да, определено фигурата му не изглежда съвсем като на футболист. А за калпавия поляк даже и не ми се говори - ще се конкурира с трансфера на Бодичека за приза най-абсурден.

Аз затова викам, че беше бичме - тренираше си като за културист и после изглежда като бъчонка по екип :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 17 фев 2015 17:10

Не знам дали обърнахте внимание, ама в клипчето на Гикиевич на няколко пъти головете му ги изработи Цвиетлонг, когото продадоха на Бохум преди две години и сега играе за втория им отбор. Вярно, на 28 години е, но е изключително класен като за нас плеймейкър. Нашите да не блеят, ами да проверят какво се случва на лято с него.
Последна промяна от Raid на 17 фев 2015 23:48, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 фев 2015 17:12

futbolqga написа: А за калпавия поляк даже и не ми се говори - ще се конкурира с трансфера на Бодичека за приза най-абсурден.

Няма угодия викаш.Кой трябваше да доведат?
Изображение

Върни се в “Левски”