Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот сини шампиони » 02 май 2013 11:01

THE G.A.M.E написа:
По информация на “7 дни спорт” в “Левски” продължават с опитите си да печелят мачовете си извън терена. За целта “сините” са хванали трима от титулярите на Локомотив (Пд) преди днешния мач между двата отбора на “Лаута”. От вестникът твърдят и че знаят имената на въпросните играчи, без да ги обявяват публично.

В нормалните държави тия щяха да идат на съд за оронване престижа на Футболен Клуб Левски ... :|

Доста навътре сме бръкнали на някои напоследък.

Каквато ни държавата, такива и журналистите. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 02 май 2013 11:13

THE G.A.M.E написа:
По информация на “7 дни спорт” в “Левски” продължават с опитите си да печелят мачовете си извън терена. За целта “сините” са хванали трима от титулярите на Локомотив (Пд) преди днешния мач между двата отбора на “Лаута”. От вестникът твърдят и че знаят имената на въпросните играчи, без да ги обявяват публично.

В нормалните държави тия щяха да идат на съд за оронване престижа на Футболен Клуб Левски ... :|

Всички червени са такива..Гледах тоя Г.А. по Канал 3 - той не спря да говори за директиви и извънземни..Оня от пред банята дебелия плужек и той обесняваше как "имало други начини"...Нямат топки червените..Те нито отбор имат,нито организация,нито стадион и пак оплючат отбора който от години влага не малко милиони в отбора си..Левски е по-добър от ЦСКА!!!
П.С. Юнайтед този сезон имат 6 дузпи срещу нито една в тяхна вреда..Сигурно САФ използва "други начини"...Бахти спрялата държава,бахти спрелия народ...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 май 2013 11:19

Ха да видим Тоньо как ще отговори на драскачите за поредното плюене по Левски. Да им с*ра на медии,анонимни източници,пробивания,перфорации,дефлорирания и прочие. Сега трябва да се види имаме ли ръководство,което да скочи и да защити реномето на клуба. Ако имат доказателства да ги извадят и нас да ни извадят от профи футбола. Ако нямат да плащат глоби и дела драскачите.
110 години любов!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 02 май 2013 11:27

Не знам за вас, но наистина става нещо след като Тонев заговори за "другите начини". Просто от тогава започнаха да се случват много странни неща и това ме кара да мисля, че наистина прави нещо нередно зад гърба на другите клубове. Дано догодина го махнат, защото той е срам за ПФК Левски. Такива като него изобщо не трябва да бъдат допускани до спорта.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 02 май 2013 11:30

t0bl3ro_bg написа:Не знам за вас, но наистина става нещо след като Тонев заговори за "другите начини". Просто от тогава започнаха да се случват много странни неща и това ме кара да мисля, че наистина прави нещо нередно зад гърба на другите клубове. Дано догодина го махнат, защото той е срам за ПФК Левски. Такива като него изобщо не трябва да бъдат допускани до спорта.

Кои по-точно са странните неща, които са почнали да се случват?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 май 2013 11:31

Просто си пием сиропа, другите като не го правят си е техен проблем :lol: Наистина ръководството трябва да спре тези небивалици.... всеки си драска, каквото му хрумне :|

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 май 2013 11:33

t0bl3ro_bg написа:Не знам за вас, но наистина става нещо след като Тонев заговори за "другите начини". Просто от тогава започнаха да се случват много странни неща и това ме кара да мисля, че наистина прави нещо нередно зад гърба на другите клубове. Дано догодина го махнат, защото той е срам за ПФК Левски. Такива като него изобщо не трябва да бъдат допускани до спорта.

Какво стана,какво странно се е случило?Хикс с ЧМ във Варна,хикс срещу Пирин в Гоце Делчев?Левски си беше същия бездушен отбор...нещото стана след махането на Илиан и назначението на Ники Митов отбора се преобрази,Левскарския дух се върна просто ако имаше някой като Ники Митов още от началото на сезона вече щяхме да сме шампиони!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 май 2013 11:33

gentlemanxxx написа:
THE G.A.M.E написа:

Всички червени са такива..Гледах тоя Г.А. по Канал 3 - той не спря да говори за директиви и извънземни..Оня от пред банята дебелия плужек и той обесняваше как "имало други начини"...Нямат топки червените..Те нито отбор имат,нито организация,нито стадион и пак оплючат отбора който от години влага не малко милиони в отбора си..Левски е по-добър от ЦСКА!!!
П.С. Юнайтед този сезон имат 6 дузпи срещу нито една в тяхна вреда..Сигурно САФ използва "други начини"...Бахти спрялата държава,бахти спрелия народ...

Toчно пък за САФ недей да бъдеш толкова сигурен в изказванията си. If you know what I mean. ;) :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 май 2013 11:35

THE G.A.M.E написа:

А мустакатия клоун трябва ли да иде на съд след онова "нека си грухтят"?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 май 2013 11:48

memnto написа:А мустакатия клоун трябва ли да иде на съд след онова "нека си грухтят"?

Не съм юрист ... Ама ако всеки отива на съд за бъзици, то няма да останат свободни хора в тая страна. :lol:

Виж, обвиненията във хващане на играчи на съперник, са си тежко престъпление ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”