ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- track.and.field
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]
Грънчаров по ГОНГ полудя
Аз се питам, защо не продадохме Дембеле ? И без това очаквахме да го няма пролетта, той си го няма на терена ... Да го бяхме продали за 3 милиона, да вземем двама трима класни за България играчи , да закърпим положението.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
milen.hristov написа:zizilot написа:И това се чуда до кога ще си хабим нервите с тази игра няма ли кой да викне оставка.![]()
![]()
Ти не разбра ли агиката част от ни са пу... така де гугутки
брат на 39г съм и вече не идържам това ми беше останало единственото нещо което ме радваше сега ще ме откажат и от това разни п... ох гугутки.
Гооооооол !
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
толкова сме жалки, че чак ми се плаче.. гаджев и гарата толкова картони трябваше да имат.. на гарата му дават 2 положения в малкото накзателно не може да ги вкара и ми се радва от дузпа.. наведи глава бе мама му стара... не мога да ги гледам как играят... безпомощни... жалки... ужасни
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- storm
- Контакти:
milen.hristov написа:zizilot написа:И това се чуда до кога ще си хабим нервите с тази игра няма ли кой да викне оставка.![]()
![]()
Ти не разбра ли агиката част от ни са пу... така де гугутки
Вместо да подкрепяте отбора, вие само плюете и плюете... Защо не искахте оставка след мача с Калмар , АИК или Гент а ? Ами след нещастно изпусната победа над лидера и почти сигурен шампион на Франция Лил а ?
За 5-те мача от началото на сезона само в един защитата показа колебание , във всички други даже недопусна гол , не ви ли е срам ,така да плюете по отбора ? Нормално е да има слаби игри и да има отпускане, вие какво искате Гарата да вкара още толкова колкото и есента ли ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Е тук наистина мача свърши..
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- edmon_dantes
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:storm написа:Само аз ли видях , че играчът на Видима по случайност наистина докосна топката с ръка ?
Да, имаше игра с ръка, но нямаше никаква голова ситуация ...
За мен това, ако не въобще да се свири, то най много можеше да се отсъди двоен удар в наказателното ... но това трябваше да е максимумът в тая ситуация !
Дузпата е прекалено тежко наказание за тази нелепа ситуация ....
Че играем Ганкиното, на всички вече е ясно. Но като че ли момчето от Видима играе умишлено с ръка. Поне така ми се видя на повторението. Мога и да греша, не знам.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

ба единственото ни положение и гол
задобряваме
иначе Батков трябва да е много тъп ако ги остави тия да ръководят отбора и другия сезон
при все че бием искам само ОСТАВКА 
track.and.field написа:Грънчаров по ГОНГ полудя![]()
![]()
Аз се питам, защо не продадохме Дембеле ? И без това очаквахме да го няма пролетта, той си го няма на терена ... Да го бяхме продали за 3 милиона, да вземем двама трима класни за България играчи , да закърпим положението.
И как сме знаели ,че няма да е същия той ли ти каза ? Сичко си беше риск печели риска губи...