efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА-София (София), Събота от 15:00 ч.

Мнениеот metodito » 09 ное 2025 02:20

Bet_Expert написа:Какви 15 години, бе Методи?
Като това НЕ Е ЦСКА, а Литекс, и е отбор на 9 години!
И ти ли стана припок, Методи?
И ти ли приемаш измамата, че Литекс е ЦСКА и говориш за мачове 15 години назад?
Това е отбор на 9 години!!!
И треньорът на Левски НЕ Е Вельо, а Хулио Веласкес!
Човекът си има име!

Пич, чишка нямаш ли си, че ми ходиш след полите?

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 09 ное 2025 02:27

metodito написа:
Bet_Expert написа:Какви 15 години, бе Методи?
Като това НЕ Е ЦСКА, а Литекс, и е отбор на 9 години!
И ти ли стана припок, Методи?
И ти ли приемаш измамата, че Литекс е ЦСКА и говориш за мачове 15 години назад?
Това е отбор на 9 години!!!
И треньорът на Левски НЕ Е Вельо, а Хулио Веласкес!
Човекът си има име!

Пич, чишка нямаш ли си, че ми ходиш след полите?

Ами погледни какви глупости пишеш!
Говориш за вечно дерби от преди 15 години, а тези са нов отбор на 9 години и нямат нищо общо с онова ЦСКА!
Методи, Литекс НЕ Е ЦСКА!
Целият форум ти го каза, ама ти си знаеш твоето.
И какъв е тоя Вельо, някой овчар или бакалин?
Човекът се казва Веласкес!
Методи, Методи, непоправим ид..т си!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 ное 2025 02:29

tmanolov написа:А как ви звучи като Кирилов да си е измислил контузията? У наше село най-лесно е да си вземеш медицинско. Макар да не мисля, че точно Кирилов е някакъв фактор в Левски, но нейсе, а и не съм гледал мача и не мога да коментирам, само следя мненията

Ако намекваш, че Кирилов се е скатал от мача - не вярвам. Мисля, че дори той да беше играл, пак щяхме да паднем. Ако тирейци не бяха вкарали гол, щях да съм убеден че мача е уговорен за 0:0. Толкова тъп мач не си спомням да съм гледал. На тях много не им знам играта, ако имат въобще такава, но нашата нямаше нищо общо с това което играем. Нямаше висока преса, нямаше пробиви по крилата, дори не се и опитваха. Единствените пробиви ги правеше Сангаре, но се оказва, че няма на кой да подаде - в нак. поле максимум двама наши. Обичайните влизания на Майкон навътре ги нямаше,удари отдалеч не видях и смените в 80-та минута бяха венеца. И всичко тези камъни са в градината на Хулио. Загубата я пиша изцяло на него. Нито може да се вини Майкон, нито Вуцов за гола.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 ное 2025 09:04

Гледах мача на запис , бях разбрал че сме паднали и до 70тата минута недоумявах как е възможно да сме го загубили.
Бързи жълти картони за важни за тях хора , натиск , положение и полу положение. Като цяло първото полувреме ги надиграхме както нас ни надигра Черно море първото полувреме. Резултата обаче - 0:0
И тук идва въпроса за класичката в отбора , защото това което Маринчо изпусна е футболно престъпление......сам , необезпокояван , топката лети към него с предвидима траектория и той така да я изплюе в ръцете на Лапоуха :roll: :roll: :roll:
Мажото се подхилкваше след мача , защото много добре знае , че Хулио Иглесиас няма да каже - Ами с тези играчи , толкова.
А пък това негово - Горд съм с играчите си ...............вземи си очила Хулио

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 ное 2025 11:15

Не играхме добре и не спечелихме, нямахме късмет и загубихме.
Определено във вчерашния мач Веласкес допусна грешки. Според мен трябваше да вкара Търдин още на почивката, на мястото на ...Костадинов и Сула на мястото на Митков някъде в средата на второто полувреме. След като през първото полувреме на два пъти Костадинов беше изритан след съдийски сигнал и то напълно целенасочено , всеки знае че Костадинов е играч ,който се подава на провокации , то аз бих го сменил да избегна ескалация ( както се и получи) .
Друго определено "слаб 2" на този от треньорския щаб (обикновено това е някой от помощник треньорите),който е избирал бутоните за мокрия терен. Нашите бяха много неустойчиви и на няколко пъти се подхлъзнаха в ключови моменти.
За гола - има определена вина първо на Майкон , след това и на Вуцов , но това е част от играта.
Лошото е че в настоящия шампионат за втори път отбор на Хр. Янев ни отнема точки с нефутболни средства - бавене , грубости , тактически фаулове прекъсвания на мача. Много вероятно оттук нататък така да бъде във всеки мач докато сме в играта.
Така и не разбрах защо Делова не получи картон за удар срещу Марин Петков нашия получи защото го е бутнал ,но албанеца не получи нищо защото го удари преди това. Обяснението е само едно - при даване на жк и на двамата ( за Делова можеше и директен чк) , за Делова щеше да му бъде втори , респективно червен . Това се случва във втори пореден мач на Левски свирен от Гидженов - да "пропусне" минимум жк на играч на другия отбор на който щеше да му бъде втори . Също така не мога да намеря обяснение защо Годой остана на терена след "ножицата" ,която направи на Костадинов ( ножица- само по себе си е нарушение за директен чк) .... след съдийски сигнал . Къде беше ВАР-ът в тази ситуация ? - Удар доста след съдийски сигнал при спряла игра.
Само на мен ли ми направи впечатление ,че при дадени 2 минути добавено време ПП , се играха 4 минути без да има ВАР , смяна , влизане на медицински екип , като при тези 2 екстра минути през цялото време топката беше в притежание на ЦСКА-София и в момента в ,който Левски взе топката свири край на полувремето.
От една страна ми е доста гадно ,че загубихме по глупав начин ,но от друга страна " за един бит ,двама небити дават" ,дано нашите си извлекат поука и да разберат ,че шампион се става през май а не през ноември и има още много тежкки мачове пред нас.
За мен няма нужда от прекалена драма - след изиграване на първото завъртане ще сме на първо място ( кой го очакваше през юли) , след изиграване на днешните мачове ще видим с колко точки ще водим. При второто завъртане имаме по-лека програма и може да спечелим и повече точки ,но всичко ще се реши в преките мачове с конкурентите.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 09 ное 2025 11:53

honda написа:НСпоред мен трябваше да вкара Търдин още на почивката, на мястото на ...Костадинов и Сула на мястото на Митков някъде в средата на второто полувреме. След като през първото полувреме на два пъти Костадинов беше изритан след съдийски сигнал и то напълно целенасочено , всеки знае че Костадинов е играч ,който се подава на провокации , то аз бих го сменил да избегна ескалация ( както се и получи) .
Друго определено "слаб 2" на този от треньорския щаб (обикновено това е някой от помощник треньорите),който е избирал бутоните за мокрия терен.

Футболистите попринцип сами си избират бутонките. Може да има съвет от някой помощник, обаче накрая думата има футболиста. : :lol:
Митков гледа да играе на сигурно, т.е. пасове предимно назад или настрани, а и е често доста муден. А на мен ми прави лошо впечатление последно време, че често почва да мисли как да отиграе дадена ситуация, чак като топката му е в краката. Може би, защото в момента получава малко повече игрови минути в сравнение от преди.

Надявам се Левски от новия сезон да поискат наново съдии от чужбина за по- напрегнатите мачове. С просто око се вижда, че гидженката се опитваше по всякакъв начин да балансира и компенсира, защото тия за 20 мин. направиха 10 фала и 2 жълти картони. Ако мечката заслужаваше червен картон (според мен - не) да му дава, ама и на другите.

ПС. Ако такъв испански циган беше капитан на Левски, мен би ме било срам... То не беше симулации, лежене, хващане на лицето, провокации, ама те испанците винаги са си били такива - отвратителни. Те и португалците.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 ное 2025 12:23

Страшно грозен навик е да кръщаваш хората с някакви имена, които ти си им измислил. "Вельо", "Дельо" и тн. Това може да го има само между много близки.
Но все пак Методито дълги години говореше за "голямо черно негро" отпред в атака, така че...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 ное 2025 13:17

Някога когато бяхме силни сме губили много подобни мачове. Досега нашите никога не са почвали с ръкомахания и претенции към съдии и противници още към 15-20-та минута. Когато видя подобно нещо знам, че те не са подготвени за битка. Съдиите не могат да дават за всеки фаул картони, не могат и да отсъждат правилно. Противниците и треньорите им не са длъжни да се съобразяват с нас и да отстъпват. Ние нищо не играехме. Топка към Сангаре, опит да влезе в полето отстрани и да подаде на...неясно точно кой. Слаб Бала, слаб Митков, безумен Костадинов, нервен Марин (той ръкомахаше най-много, ей Богу помня такива загуби от преди 40 год

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 09 ное 2025 13:27

Основната вина за загубата е на Веласкес. Беше избрал грешен състав, просто няма как да оставиш резерва Търдин в подобен мач, няма и как да сложиш титуляр Асен Митков и да го търпиш 80 минути. Точно тези неща са в основата на провала. Халфовата линия си е ясна - Бурас и Търдин, и Сула пред тях. Наистина Цунами беше от жизнено важно значение да играе, а не влезе дори като резерва. Отделно контузията на Ради Кирилов, който е единственото ни читаво крило допринесе много. На този етап Кирилов е абсолютно незаменим играч за Левски. Марин Петков с ужасяващо слаб мач - едно голямо нищо от него, като изпусна сто процентов нарисуван гол с престъпно отиграване в началото на мача. С Митков наистина все едно бяхме с човек по-малко, като той задължително трябваше да бъде изваден още на полувремето.
Веласкес изключително много закъсня със смените, които трябваше да бъдат извършени веднага след простотията сътворена от Жоро Костадинов. Вече накрая като видях и Рилдо да влиза на мястото на Бурас знаех, че няма дори да изравним.
Общо казано - грешно избран състав, грешна тактика, никаква реакция на полувремето, прекалено закъснели смени и резултата е на лице. Тоя мач е изцяло на сметката та треньора. Лошото е, че беше ключов за амбициите, които имаме и изхода от него може да се окаже катастрофален за целия сезон. Не ни биха, защото това нещо, което практикуваха противниците беше всичко друго, но не и футбол, ние се бихме сами...както винаги.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 09 ное 2025 14:00

Тия оранжеви говеда(няма по-големи и клепоухи говеда от бившите червени такива) бяха толкова посредствени, че се наложи Вуцов да им пуска гол при единствения по-опасен шут към вратата си. Най-вероятно това е и причината за странната тактика на Веласкес и нищоправенето в последните минути на мача. Явно е трябвало Левски да загуби, но кой е наредил, това не знаем.

Върни се в “Левски”