honda написа:НСпоред мен трябваше да вкара Търдин още на почивката, на мястото на ...Костадинов и Сула на мястото на Митков някъде в средата на второто полувреме. След като през първото полувреме на два пъти Костадинов беше изритан след съдийски сигнал и то напълно целенасочено , всеки знае че Костадинов е играч ,който се подава на провокации , то аз бих го сменил да избегна ескалация ( както се и получи) .
Друго определено "слаб 2" на този от треньорския щаб (обикновено това е някой от помощник треньорите),който е избирал бутоните за мокрия терен.
Футболистите попринцип сами си избират бутонките. Може да има съвет от някой помощник, обаче накрая думата има футболиста. : :lol:
Митков гледа да играе на сигурно, т.е. пасове предимно назад или настрани, а и е често доста муден. А на мен ми прави лошо впечатление последно време, че често почва да мисли как да отиграе дадена ситуация, чак като топката му е в краката. Може би, защото в момента получава малко повече игрови минути в сравнение от преди.
Надявам се Левски от новия сезон да поискат наново съдии от чужбина за по- напрегнатите мачове. С просто око се вижда, че гидженката се опитваше по всякакъв начин да балансира и компенсира, защото тия за 20 мин. направиха 10 фала и 2 жълти картони. Ако мечката заслужаваше червен картон (според мен - не) да му дава, ама и на другите.
ПС. Ако такъв испански циган беше капитан на Левски, мен би ме било срам... То не беше симулации, лежене, хващане на лицето, провокации, ама те испанците винаги са си били такива - отвратителни. Те и португалците.