То в този форум има- няма трима-четирима, които искрено се радват на една отдавна чакана и измъчена победа. Като че ли не сме играли срещу трупата на Илиан, като че ли неведнаж Илиан не ни е пускал по пързалката и като че ли победата ни е била утвърдена с указ на Политбюро, а ние не сме знаели как да я постигнем.
Колкото до това we don’t see things as they are, we see them as we are, то си израз на нездрав индивидуализъм и означава, че нищо не виждаме извън себе си и си живеем в наш си, измислен свят. Но за другите такива, каквото са , няма място, защото аз съм демиургът е всеки е такъв, какъвто на мене ми се иска ....
efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Последна промяна от Странджата на 19 окт 2025 21:20, променено общо 1 път.
realno написа:vlong написа:Че сякаш гола на морето не е с късмет? Избита топка точно в краката на моряка, от възможни 180 градуса
При гола в нашата врата освен Цунами, груба грешка направи и Вуцов. Вратар с претенции не може да избиват по този начин топката.
А как според теб се избива? Вратарят се стреми за избие топката в обратната посока на удара, а не към непадателя, който го е отправил. Грешките на са Цунами и в някаква степен на Алдаир, че не си е покрил добре зоната.
gdlk написа:Точно пък да кажеш че Ливърпул нямат късмет, явно личи и колко гледаш висшата лига! Те имат 4 или 5 победи в последните секунди на мача...Ама нямали късмет... Съвсем се обърка.
Днес обаче май нямаха :lol:
Спечелихте заслужено. Което явно няма да промени жалкия манталитет на много от вас. Въпреки това - честито! Надявам се следващият мач да е за нас.
Последна промяна от Varnauser на 19 окт 2025 21:07, променено общо 1 път.
немам глас след мача, но пък добре че тука се пише, а не се говори :)
Първото ни полувреме беше наистина много зле.
Второто наистина преподаване от страна на дон Хулио
Манолов, не си човек, ако не признаеш че Дон Хулио показа, че има топки с това тактическо решение да премести Кирилов като бек в дясно и по този начин да ги "сдвои" по единия фланг (определено по-слабия от двата при Черно море), при това с двама централни нападатели отпред.
На полувремето се чудехме как ще вкараме два гола на тия катъри, щото това не помня от кога не се е случвало на Тича. Но след като ги вкарахме целия сектор знаеше, че вече са ни в кърпа вързани :)
Страхотно второ полувреме и много радост в нашия сектор.
Безценно да видиш как смешната им еклекрска публика се изнася преди да е свършил още мача.
Първото ни полувреме беше наистина много зле.
Второто наистина преподаване от страна на дон Хулио
Манолов, не си човек, ако не признаеш че Дон Хулио показа, че има топки с това тактическо решение да премести Кирилов като бек в дясно и по този начин да ги "сдвои" по единия фланг (определено по-слабия от двата при Черно море), при това с двама централни нападатели отпред.
На полувремето се чудехме как ще вкараме два гола на тия катъри, щото това не помня от кога не се е случвало на Тича. Но след като ги вкарахме целия сектор знаеше, че вече са ни в кърпа вързани :)
Страхотно второ полувреме и много радост в нашия сектор.
Безценно да видиш как смешната им еклекрска публика се изнася преди да е свършил още мача.
metodito написа:Колко си зле, копче. Ти печелиш. Отваряй шампнското. Не ми се занимава с окапита.
Мето, до скоро те уважавах като член на форума с малко по-нестандартното си поведение и ти приемах особеностите, но с последните ти изказвания вече капка уважение не остана. Последната година си тежък случай .
Жив и здрав, повече не мисля да те занимавам.
- metodito
- Контакти:
Мен ме е страх от някакви свръхочаквания. Мисля, че "Левски" играе, добре, Вельо не е лош, отборът е сплотен. И по-хубаво от това няма. Но ако в края на сезона не сме шампиони, виждам как една част от стадиона емва Вельо и футболистите, а Наско маха Веласкес, за да им угоди. "Морето" са най-кривия домакин в ППЛ. Малък терен, на който Илиан запушва всички празнини, дърпане, хапане, ритници. Когато играят с Лудогорец, никога не съм го слагал двойка, ако го играя него мач.
-
THE G.A.M.E
Препоръчан от Лъчо Танев и неговите контакти в Испания... Насо от нема и къде се съгласява, след като му отказват оня уругваец и нЕк'ъв французин, който иска доста кинти...Dust написа:Веласкес определено е най-добрия треньор в първа лига.
Проблема е, че нЕкои левскари преписват работата на Веласкес... На "Господин Наско".
И това ги кара да недоволстват, въпреки добрите резултати на испанеца.
А това нема общо със Сираков.
alexdb написа:realno написа:vlong написа:Че сякаш гола на морето не е с късмет? Избита топка точно в краката на моряка, от възможни 180 градуса
При гола в нашата врата освен Цунами, груба грешка направи и Вуцов. Вратар с претенции не може да избиват по този начин топката.
А как според теб се избива? Вратарят се стреми за избие топката в обратната посока на удара, а не към непадателя, който го е отправил. Грешките на са Цунами и в някаква степен на Алдаир, че не си е покрил добре зоната.
Или в аут или към тъча.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:metodito написа:Колко си зле, копче. Ти печелиш. Отваряй шампнското. Не ми се занимава с окапита.
Мето, до скоро те уважавах като член на форума с малко по-нестандартното си поведение и ти приемах особеностите, но с последните ти изказвания вече капка уважение не остана. Последната година си тежък случай .
Жив и здрав, повече не мисля да те занимавам.
Сори, ма не аз съм се променял. Освен, че вече съм доста радикален към "новите българи" във форума...