efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот Странджата » 19 окт 2025 20:54

То в този форум има- няма трима-четирима, които искрено се радват на една отдавна чакана и измъчена победа. Като че ли не сме играли срещу трупата на Илиан, като че ли неведнаж Илиан не ни е пускал по пързалката и като че ли победата ни е била утвърдена с указ на Политбюро, а ние не сме знаели как да я постигнем.
Колкото до това we don’t see things as they are, we see them as we are, то си израз на нездрав индивидуализъм и означава, че нищо не виждаме извън себе си и си живеем в наш си, измислен свят. Но за другите такива, каквото са , няма място, защото аз съм демиургът е всеки е такъв, какъвто на мене ми се иска ....
Последна промяна от Странджата на 19 окт 2025 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 окт 2025 20:55

realno написа:
vlong написа:Че сякаш гола на морето не е с късмет? Избита топка точно в краката на моряка, от възможни 180 градуса

При гола в нашата врата освен Цунами, груба грешка направи и Вуцов. Вратар с претенции не може да избиват по този начин топката.

А как според теб се избива? Вратарят се стреми за избие топката в обратната посока на удара, а не към непадателя, който го е отправил. Грешките на са Цунами и в някаква степен на Алдаир, че не си е покрил добре зоната.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 19 окт 2025 20:58

gdlk написа:Точно пък да кажеш че Ливърпул нямат късмет, явно личи и колко гледаш висшата лига! Те имат 4 или 5 победи в последните секунди на мача...Ама нямали късмет... Съвсем се обърка.

Днес обаче май нямаха :lol:

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 19 окт 2025 21:00

Спечелихте заслужено. Което явно няма да промени жалкия манталитет на много от вас. Въпреки това - честито! Надявам се следващият мач да е за нас.
Последна промяна от Varnauser на 19 окт 2025 21:07, променено общо 1 път.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 окт 2025 21:03

немам глас след мача, но пък добре че тука се пише, а не се говори :)
Първото ни полувреме беше наистина много зле.
Второто наистина преподаване от страна на дон Хулио
Манолов, не си човек, ако не признаеш че Дон Хулио показа, че има топки с това тактическо решение да премести Кирилов като бек в дясно и по този начин да ги "сдвои" по единия фланг (определено по-слабия от двата при Черно море), при това с двама централни нападатели отпред.
На полувремето се чудехме как ще вкараме два гола на тия катъри, щото това не помня от кога не се е случвало на Тича. Но след като ги вкарахме целия сектор знаеше, че вече са ни в кърпа вързани :)
Страхотно второ полувреме и много радост в нашия сектор.
Безценно да видиш как смешната им еклекрска публика се изнася преди да е свършил още мача.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 окт 2025 21:04

metodito написа:Колко си зле, копче. Ти печелиш. Отваряй шампнското. Не ми се занимава с окапита.

Мето, до скоро те уважавах като член на форума с малко по-нестандартното си поведение и ти приемах особеностите, но с последните ти изказвания вече капка уважение не остана. Последната година си тежък случай .
Жив и здрав, повече не мисля да те занимавам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2025 21:06

Мен ме е страх от някакви свръхочаквания. Мисля, че "Левски" играе, добре, Вельо не е лош, отборът е сплотен. И по-хубаво от това няма. Но ако в края на сезона не сме шампиони, виждам как една част от стадиона емва Вельо и футболистите, а Наско маха Веласкес, за да им угоди. "Морето" са най-кривия домакин в ППЛ. Малък терен, на който Илиан запушва всички празнини, дърпане, хапане, ритници. Когато играят с Лудогорец, никога не съм го слагал двойка, ако го играя него мач.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 окт 2025 21:08

Dust написа:Веласкес определено е най-добрия треньор в първа лига.
Препоръчан от Лъчо Танев и неговите контакти в Испания... Насо от нема и къде се съгласява, след като му отказват оня уругваец и нЕк'ъв французин, който иска доста кинти...
Проблема е, че нЕкои левскари преписват работата на Веласкес... На "Господин Наско".
И това ги кара да недоволстват, въпреки добрите резултати на испанеца.
А това нема общо със Сираков.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 окт 2025 21:10

alexdb написа:
realno написа:
vlong написа:Че сякаш гола на морето не е с късмет? Избита топка точно в краката на моряка, от възможни 180 градуса

При гола в нашата врата освен Цунами, груба грешка направи и Вуцов. Вратар с претенции не може да избиват по този начин топката.

А как според теб се избива? Вратарят се стреми за избие топката в обратната посока на удара, а не към непадателя, който го е отправил. Грешките на са Цунами и в някаква степен на Алдаир, че не си е покрил добре зоната.

Или в аут или към тъча.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2025 21:10

vvessel написа:
metodito написа:Колко си зле, копче. Ти печелиш. Отваряй шампнското. Не ми се занимава с окапита.

Мето, до скоро те уважавах като член на форума с малко по-нестандартното си поведение и ти приемах особеностите, но с последните ти изказвания вече капка уважение не остана. Последната година си тежък случай .
Жив и здрав, повече не мисля да те занимавам.

Сори, ма не аз съм се променял. Освен, че вече съм доста радикален към "новите българи" във форума...

Върни се в “Левски”