koisa написа:Пак почваме да ревем и да се оправдаваме със съдията при положение, че предварително се знаеше какво ни чака и как съдиите свирят в мачовете на Морето, откакто Илиан стана селекционер.
За мен е много по-важно какво ние направихме, за да се противопоставим. Отговорът е едно голямо НИЩО.
Биха си ни точно, както ни бият всеки път там.
Веласкес просто трябваше да си пусне последните ни 4-5 мача с тях и щеше да забележи, че ни бият точно с по един и същ начин на игра.
Принципно не обичам конспирациите, но имам странното чувство, че купата тази година е за безтирето. За да имат шанс за Европа без бараж.
Треньора според мен изигра много правилно мача, като първоначално пусна играчи да затворят морето отвсякъде, а след 60-та минута пусна по - технични за да вземе мача последния половин час. Но червения картон провали плана. Не гледах след това ситуацията за картона, но както чета е имало блъскане, за да се стигне до това влизане и не е отчетено, както и страшно много груби фалове на ръба на жълтия картон от страна на Ч.Море. . При такова ръгане и бутане футбол трудно се играе и това го гледам от десетки години на този стадион. А пък когато е гарнирано и със съдийска помощ е много трудно за противодействие. Това , че плана на треньора вървеше добре го доказва и фактът, че на морето първия удар във вратата беше головият. Преди това нямат и ситуация, ако не броим това на Панайотов, което според мен беше чиста засада. Не че ние имахме, но планът беше да създаваме такива последния половин час и се видя ясна промяна в играта след смените.
За мен грешка на треньора е, че не се използват статичните положения, както беше при Генчев. Този мач можеше да го вземем със статично или индивидуална проява. Иначе не виждам как.