efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот metodito » 03 ное 2024 19:56

Sstefanov написа:
metodito написа:
Halo написа:Генчев трябва да бъде изгонен още днес.

И аз мисля така.

Спрете да пишете глупости, ден след ден ставате все повече за смях. Защо да се маха Генчев? Някой по добър ли ще дойде? Ебати мрънкалнците, тотално порязани от съдията, обаче Генчев бил виновен. Тъпа българска логика, само малоумници и пияници могат да си плюят треньора след 15 мача. Ама нормално, жалкото съществуване на някои фенове се определя от това, че мозъчните им клетки са не повече от 2.

Хубаво.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 03 ное 2024 19:57

С пластмасов толкова ...на всички им е ясно как да ни бият - груба игра + грешки от нас и си падаме. До тук от загубите само чорбои си ни биха и то след като не си вкарахме положенията, Ботев с късмет, другите две - каузата ни надиграха но имаше недадена дузпа за нас, а тука катъри йощ магарета грозни ни наритаха + недадена дузпа и воала. Срещу тези не може да се играе, ритаха всичко, което се движи с топка.

Пълна подкрепа за Генчо, а тоз гьотверен плешив ни е рязал и ще ни реже когато му падне.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 ное 2024 19:57

ikar написа:Реално погледнато инкасираме четвърта загуба. Докато в първите три не бяхме надиграни - напротив. Днес бяхме надиграни. Да имаше много съдийски грешки, груба игра. Днес имаме един удар в очертанията.

Пълни глупости. Морето вкарват първият си гол след груба индивидуална грешка на Майкон, а вторият от нелепа дузпа след опит за някаква ножица. Реално нямаха друго положение. Не че ние имахме, но второто полувреме ги натиснахме сериозно и малко късмета ни изневери. През цялото време те накъсваха играта, къде позволено, къде не, но Железов си свърши работата. Пусна ги да ни ритат на воля, не даде игра с ръка, която аз видях от 100 метра от трибуните а веднага след това техен футболист връща към врататв с крак и оня лови.
Иначе Морето си играха тяхната игра което си е полу футбол полу ръгби и издрапаха до победата. За мен сериозна грешка на Генчев е, че започна с Лима и с Цунами халф. Второто полувреме направи каквото трябва, но и шанса ни подмина поне за равен.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 ное 2024 19:58

Какви евротурнири ще хванем, след като не можем да бием 10 от Ботев, Берое и Спартак? Още след мача с Ботев го написах, че най-вероятно ще се борим с тях за второто място, ама като гледам и до тогава битка трудно ще стигнем. :evil:

Да победят в тези мачове, както и на 1/8-финала за Купата. Всичко друго ще бъде един огромен провал.

09.11.2024 BUL D1 Levski Sofia - Septemvri Sofia
23.11.2024 BUL D1 Levski Sofia - Lokomotiv Sofia
30.11.2024 BUL D1 Botev Vratsa - Levski Sofia
04.12.2024 BUL D1 Levski Sofia - Lokomotiv Plovdiv
07.12.2024 BUL D1 FK Krumovgrad - Levski Sofia

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 03 ное 2024 19:58

Sstefanov написа:
metodito написа:
Halo написа:Генчев трябва да бъде изгонен още днес.

И аз мисля така.

Спрете да пишете глупости, ден след ден ставате все повече за смях. Защо да се маха Генчев? Някой по добър ли ще дойде? Ебати мрънкалнците, тотално порязани от съдията, обаче Генчев бил виновен. Тъпа българска логика, само малоумници и пияници могат да си плюят треньора след 15 мача. Ама нормално, жалкото съществуване на някои фенове се определя от това, че мозъчните им клетки са не повече от 2.

Тъжната истина е, че се превърнахме в обикновен средняк без амбиции. Поради тази причина е все тая дали ще е Генчев, Жадното, Топчо или който там хванат. Но със Сламен акциодържател без пукната стинка това е положението.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 03 ное 2024 20:00

Чухте ли коментара на коментаторите за дузпата? Хахахахахаххахахахахах.

Когнитивен дисонанс. Говори 30 секунди защо има дузпа и накрая “мисля, че съдията е прав”. И другия, “и аз така, няма опасност, много хубава атмосфера” апахаххахахахахахаха

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 ное 2024 20:01

icemanbg33 написа:
Вълчан написа:Левски може да бъде победен само по този начин. С твърда игра и много нарушения плюс слаб съдия. Това е. Този съдия няма да свири повече на сините но какво от това....друг ще доиде.

Ти луд ли си, след 2 3 мача е той пак.

Не съм луд. Още утре има остра реакция и ултиматум от шефа. Хубавото е ,че следват поне 5 поредни победи и напрежението трябва да спадне.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 ное 2024 20:02

Хубаво, че не гледах мача. 4 точни удара, 7-8 извън, 20 центрирания... И гол от статично положение. И после слушаме едни и същи неща от Генчев. За 5 кръга всички разбраха как играе Левски и как може да бъде победен, но Генчев си знае.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 ное 2024 20:03

koisa написа:Все едно чета оправданията на онези от Ловеч. Нищо не са играли, но само съдията е виновен. Че Железов ни поряза е ясно, но вземете и погледнете малко играта. Никаква я няма. Добре, че онези се прибраха да пазят резултата, че и ние да направим някоя друга атака.

Ти май не си гледал мача внимателно.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 03 ное 2024 20:03

Да не коментирам че 5 минути продължение беше подигравка, а той свири на 15 секунда след като изтекоха 5те. Леле, Железов….

Върни се в “Левски”