NOMER14 написа:Не правя агитация днес, но се набива в очите фактът, че пролетта на 2022 г. една управляваща партия бе навряна в кучи газ, под чието управление фармацевтите натрупаха тия титли.
Колко фактът ти е факт е съвсем отделен въпрос, дори и според някои други "НЕагитатори" като теб... Отчитам фактът, че вероятно си доста възрастен и опитен човек, но /макар и по-рядко/ ти също нарушаваш правилата тук. Нямам идея как е извън форума /от опит знам, че човек е еднакъв навсякъде/, но за тук е факт. А има и доста по-тежки нарушители на правилата тук, да не говорим, че може би са и 90%... Вероятно някои от тях са и платени... Никога!, ама никога! няма да настигнем някои други държави, докато този наш манталитет не се промени и за това не са ви виновни, нито политиците, нито някой друг... Още по-фрапантното е, че тук има хора, които трябва да контролират правилата да се спазват, но дали от мързел, дали защото няма кирия и заплащане не го правят и не им се занимава. Огледална картинка на нещата, които са навсякъде около нас в тази държава. Напротив, контролиращите ще извършат някое действие само ако им се заплати подобаващо /не казвам, че и те ще спазят правилата, разбира се/... А аз за пореден път ще си повторя, че влизам в този форум, за да прочета нещо спортно-техническо за отбора ни, но докато стигна до нещо полезно трябва да прочета хиляди мнения с политически агитации и т.н. Жалко е, а още по-жалко е, че по другите сайтове е дори още по-зле... Нещо подобно се получава и извън форума-има хиляди нарушители на правилата и няма кой да ги спре и честичко отнасям по някой удар по автомобила си-е, слава Богу поне все още съм жив... :lol: Ясно ми е, че това няма да спре, но понякога ми кипва, защото наистина това е огромен проблем, извинете!...