efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот koisa » 06 окт 2024 08:15

Няма какво да се лъжем... Ние сме царе в това сами да си прецакваме сезоните. Дори не е нужно съдиите да ни режат. Просто трябва да ни оставят и ние сами до 10-15 кръг ще съсипем всичко. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 окт 2024 08:23

Така е.

Преди бях казал следното нещо за Томаш и ПФК ЦСКА - София ЕАД: Ако те казват, че не са отписани от битката за титлата и могат да бъдат претендент за нея, просто я печелят и затварят устата на Генчев.

Сега и за Генчев казвам нещо подобно: Ако той наистина си вярва, че може да спечели титлата на България през този сезон, първо да победи в оставащите мачове до края на годината, в противен случай всичко ще се приеме за провал и едва ли ще сме в добра позиция за атака на първото място преди втория полусезон.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 окт 2024 08:46

emokanar написа:
realno написа:Тия са жълти колкото тирето червени..;)

Ти кажи днес от кой падна отбра на ДС ???

От Сопотските кокошки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2024 09:49

Много неприятна загуба. Точно този мач не трябваше да губим. Но каквото станало , станало. Не можем да го променим. Загубихме мач по един много глупав начин . Да кажем и че късмета днес беше на страната на другия отбор. Има и такива мачове . Спомням си СП 1990 Бразилия -Аржентина или ЕП 2004 Чехия-Гърция
От една страна поздравления за Ганчев - според мен надиграхме Ботев по всички възможни показатели. Аз не съм голям почитател на схемата и начина на игра ,който той налага. Но не мога да кажа ,че играем слабо , като се вижда че играчите се раздават , вижда се работа и старанието да използваме заучени положения.Честно казано очаквах много тежък мач и бях приятно изненадан от играта ни. Но загубихме мача и до голяма степен от наивност, да не кажа от глупост. Във въпросния мач определена вина има и Станислав Генчев , който се подведе от това,че останахме с човек повече и тръгна да "печели" мача. За мен равния мач напълно ни устройваше . чисто исторически равен на този стадион е много добро постижение - аз съм присъствал на повече от 10 загуби на този стадион, като на този стадион сме губили и с най-добрите ни формации. Още повече ,че равния мач на практика ни осигурява второто място ,което е реалната максимална цел в настоящото първенство.
През почти цялото време ,контролирахме ситуацията на терена , създадохме не малко положения,като пред нашата врата възможности почти липсваха. Не искам да критикувам Генчев, до момента съм впечатлен от работата му, но според мен вчера подходи малко наивно . За мен присъствието едновременно на Джемили и Маринчо едновременно на терена ,като офанзивни халфове не е много позитивно. . Аз съм един от тези ,които твърдяха ,че най-силната позиция на Марин е зад нападателя(те) , вече почвам да си мисля ,че съм се излъгал. Тук излиза един въпрос, не обичам да правя някакви хипотези , в който присъства "ако" но тук излиза въпроса от самолет се вижда ,че имаме нужда от играч ,който номинално е "офанзивен халф" - имахме такъв при нас на проби . Според мен турчето от Унион Берлин можеше да ни свърши работа - момче което е играло "пелймейкър" , с изявени способности да изпълнява фаулове. Бала изпълнява много добре ъглови удари , но неговите пасове(удари) са с "плоска парабула" ,което е много удобно за корнери и центрирания за игра с глава ,но не са подходящи за директен удар ( не могат да "прехвърлят стената и да паднат"). Докато турчето изпълняваше пряк свободните точно по този начин - с парабула над стената. Но това вече е минало. Знам че Генчев иска Серкан Юсеин - ами може и да ни свърши работа.
Както се казва всяко зло , за добро. По-важно е да си направим изводите от вчерашния мач , защото и в бъдеще е много вероятно да има такива мачове , в които е по-важно да не загубим , отколкото да спечелим . Но нека да отдадем това и на неопитността на Генчев в подобни мачове, ако сега загубихме нещастно един такъв мач , в някои следващи моменти може да спечелим позитиви в други пет подобни мача. Иначе за смените съм съгласен - само с едновременното присъствие на терена на Джемили и Марин не съм много съгласен . Иначе ваденето на Охене и Майкон имаше резон. Както е казал народа "за един бит , двама небити дават" . А за разликата с Лудогорец , според мен има още време да да бъде наваксана. Все пак те до момента практически не са играли извън Разград.
И нещо в кръга на шегата, от чисто суеверие след загуба от Ботев в Пловдив, след това в края на сезона сме доволни.

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 06 окт 2024 10:04

Накратко - "Безсъници в Подуяне" :lol: :lol: :lol: .

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 окт 2024 10:05

Гледах мача до ЧК. До тогава надиграхме Ботев и като цяло мача бе добър, търсехме гола и имаше агресия, а Ботев имаха само един удар, който Маркович спаси.
Генчев трябваше да вземе този мач, най вече заради постоянните му изказвания за титла и купа, защото ако после изгуби от -София не ми се мисли...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 окт 2024 10:05

Perroquet написа:Цялата ви хортувка тук не схваща снощния контекст на емоцията. БОТЕВ е удрял "обора на народа" над 40 пъти в историята си. Да кажеш че нещо ново станало, без прецедент ? Не е. Задоволството идва от развалената уйдорма, че дойдоха с тримата съдии /Главният свирчо отявлено говедо !/ , с ВАР-аджиите, и изобщо Гозньо ви беше наредил мача, но ! Засечка се получи :lol: И въобще да не ревете на пасището. Ма какви проблеми сте имали кадрови, кой ставал и кой не ставал ... Това не ни интересува, оправяйте се. БОТЕВ от близо два месеца играе без титулярните си нападатели. Ние да не ревем от това ? Николов лекува контузия. Уджа се контузи тежко и е опериран. Секулич продаден. ЕтоО отиде при прасетата. Акере също е контузен ! С целият този лазарет играем с двама чисти нападатели - Мараша и Трибуле, плюс двете негърчета по крилата. И с човек по-малко ви бием ! Възпитаният фен трябва да каже, ако не "Евала!" , то поне да признае заслужената победа на БОТЕВ ! Да признае че защитата ни е бетон ! Но явно тука няма възпитани фенове. :mrgreen:

Снощния контекст на емоцията е, че извадихте късмет Левски да се бие сам.
И само да ти напомня, че това е раздел на Левски и можем да си пишеш за каквото искаме. Вие си имате ваш, но явно изпълзявате само, когато имате мач с нас.
Колкото до съдията, аз лично не виждам какво толкова ви е ощетил. Дори напротив. Смея да твърдя, че Попов умишлено пусна "свободна" игра, за да може да ритате навред.
Какъв бетон, какви пет лева е защитата ви? При 32 удара за Левски. Трябва да сте повече от благодарни, че в атаката на Левски цари такова неможачество. При друг отбор щяхте да отидете на разлика с тази "бетонна" защита.
От мен честита победа. Напълно заслужена. Имате право да се радвате и да празнувате.
Но не забравяй, че има мач и на Герена... А, след това може би още два.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 окт 2024 10:08

Perroquet написа:Цялата ви хортувка тук не схваща снощния контекст на емоцията. БОТЕВ е удрял "обора на народа" над 40 пъти в историята си. Да кажеш че нещо ново станало, без прецедент ? Не е. Задоволството идва от развалената уйдорма, че дойдоха с тримата съдии /Главният свирчо отявлено говедо !/ , с ВАР-аджиите, и изобщо Гозньо ви беше наредил мача, но ! Засечка се получи :lol: И въобще да не ревете на пасището. Ма какви проблеми сте имали кадрови, кой ставал и кой не ставал ... Това не ни интересува, оправяйте се. БОТЕВ от близо два месеца играе без титулярните си нападатели. Ние да не ревем от това ? Николов лекува контузия. Уджа се контузи тежко и е опериран. Секулич продаден. ЕтоО отиде при прасетата. Акере също е контузен ! С целият този лазарет играем с двама чисти нападатели - Мараша и Трибуле, плюс двете негърчета по крилата. И с човек по-малко ви бием ! Възпитаният фен трябва да каже, ако не "Евала!" , то поне да признае заслужената победа на БОТЕВ ! Да признае че защитата ни е бетон ! Но явно тука няма възпитани фенове. :mrgreen:

Според играта....положенията ...ударите....владеене на топката къде видя ти заслужена победа. Истинските фенове на Ботев ще си признаят ,че имаха късмет и то голям. Вярно Левски е падал тук не веднъж, но със силна игра на домакините. Вчера не бе така.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 окт 2024 10:26

ГАНЧО написа:
vvessel написа:
Halo написа:Интересното беше, че Ботев подари на Левски числено предимство, защото изгонването се случи след изключително глупаво загубена топка от техен защитник. След това жеста беше върнат, след безхаберна игра в защита, подарила гол без положение.

Ботев имаха ли друг удар във вратата че не са спомням. Първото полувреме въобще нямаха удар.

Имаха, ама им го отмениха!:)))))))))))))))) ........да ти припомня............:)))))))

А да ти припомням ли що го отмениха. Или за Ботев засадите не важат ??

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 06 окт 2024 11:04

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:
tmanolov написа:Колкото до лаJнарчетата - смешно тимче, лежащо почти цял мач и трудно излизащи от тяхната половина. Ако не бяха нашите млека, нямаше да вкарат гол и след 3 мача игра. Искам само да попитам нашите моралисти за "умрете, селяни", като как биха коментирали виковете "умрете. говеда" в края на мача?

Манолов интелигентно момче си, но доста злобничко се изказваш, ясно е че ти е тъпо, но не говори лъжи- на стадиона не се викаше умрете говеда, само стандартната си ваша олигофрения за пожелаване на смърт, е като свърши мача имаше викове за анална любов с едър рогат добитък :)))) ама всенародна радост, кво да се прави.

Ти си от малкото умни екс папагали, но все пак предпочитам да вярвам на ушите си - не ме разбирай погрешно, аз нямам проблем с подобни възгласи, те са част от фен "културата" (бих написал флора и фауна, но нейсе), та затова и въпросът беше към нашите псевдо моралисти, а не към теб. На мач е "нормално" да се скандират горе-долу всякакви обидни неща - интересно ми за "шнур за бефесе" колко ще отнесете и дали пак няма да сме с по-голямата глоба от "синьото" гонзово нещо.

Като ревете от съдията, защо не коментирате абсолютно задължителния втори жълт картон на онази смешка ИвИлин, когато си играеше на 21 и бавеше играта в края на мача - не че това щеше да промени нещо, въпрос на принципи. И не ме разбирай погрешно и за ИвИлин - тръгна си обиден, щото г.з. го излъга и не му даде нещо за нарочно изпуснатата дузпа срещу другите припоци. Иначе е добър играч и определено щеше да направи разликата, ако беше при нас - аз не отричам очеизвадни неща.

Така, за публиката - вие сте третата най-голяма публика у нас и определено очаквах много повече, още повече на изцяло подарен от държавата и обшината нов стадион с наем от 5000 (пет хиляди :lol: ) лева на месец. А вие бяхте трагедия - нашите ви надвикаваха постоянно, което определено не говори добре за вас - дори фенският ви сектор не беше пълен. И това при положение че играете един от двата ви мача на годината! Иначе поздравления за броя деца, инициативата за Гунди и за момчето, което се лекува - това са хубави неща и също следва да се отбележат!

Колкото до мача - от една страна, поне първото полувреме, имаше доста динамика и поне на мен ми беше много интересен, а в определени моменти вие буквално не излизахте от наказателното си поле. Съдията пусна катърско ритане, което беше изцяло във ваша полза, но мача си го загубихме сами с малоумните смени на Генчев - нямаше вариант да вкарате и още 300 минути да се беше играл този мач, ако не беше тъпуту ни мляко. Също както и другото, осрало супер атака с накадърността си. Но това са си наши проблеми. Не ви виждам на нещо повече от 4-6 място, просто защото играта ви е такава - седите в защита и чакате на контра, което е ок с големите отбори и може и да ги излъжете, но с малките няма как да стане. Разбира се, вашият керкенез си мисли други неща, но накрая идват ЕКТ и го разкриват моШно - а имахте реален шанс за групи (добре де, поне за финален плейоф)

За нас е ясно - Генчев се учи, но е супер инат - очеизвадно е, че с Колев и Сангаре напред едновременно и с липса на опорни халфове, няма как да стане, обаче той си знае неговото. Знам ли, може пък и да му се получи. От мен има пълна подкрепа, най-малкото защото каза неща, които другите футки в отбора и особено г.з. си премълчават. Така или иначе първото място е тотален мираж - не помня делиорманци някога да са правили подобен старт в шампионата (явно се стреснаха и пуснаха другите начини), те винаги дават "интрига" до Коледа и после зареждат 15-20 победи пролетта. Сега не е така, т.е. обратно в кочинката и битката за ЕКТ, което е реалната ни цел.

Лека, доходна и безаварийна и си създайте тема за мача, за да си пишете в нея - не че имам против вас, ама в нашата тема да ми пишат разни ганчовци за ЛеФски и да не са баннати, е меко казано неправилно. И това е уж интелигентен потребител, който прави класиране и отделя от времето си за форума, т.е. очевидно не е трол и нискочело припоче на Сопот. Ама тук е така :geek:

Да се надяваме че вярваш на ушите си по тв, че ако беше на стадиона, нямаше да пишеш лъжи. Не ми се пишат фермани във вашия си форум- публиката ни си беше топ, особено след червения картон( абсолютно заслужен), пеенето си беше на ниво, последно т.к сме сърбали попарата на тоя повярвал си спец, щом ви харесва тва изритване напред и свободна борба, че може да вкарате само от статично положения и качучки… еми Ок, живи и здрави и късмет занапред!

Върни се в “Левски”