efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.

Мнениеот vlong » 01 сеп 2024 19:58

Аз нарушението за жълт на Цунами не го видях,ама жълтия на Охене с какво се различаваше от раменното хвърляне на спартаклията в началото на първото.Цинично,безпардонно,безкомпромисно,ама Давидооф му показа ,че било за първи път,а на Охене не беше ли?
САМО ЛЕВСКИ!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 сеп 2024 20:04

Защо си мислиш, че съм от Лудогорец не зная. Червените ме правят левскар... а бе не е лесна работата.
Не е нормално дискусиите поне в тоя форум да са на база единствено и само съдии, и как всеки мач се помага на Лудогорец.

Ако човек е наблюдавал трезво мачовете от началото на шампионата би трябвало да си е дал вече сметка за много неща. В случая, че сме в синия форум от видяното до сега Левски от началото на първенството с всеки кръг играе все по-зле. Резултатите в началото позамъглиха трезвата преценка, сините журналисти излязоха на амбразурата, Генчев и той се хвана на това хоро, а отборът му абсолютно нищо не играе.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 сеп 2024 20:27

Dust написа:Защо си мислиш, че съм от Лудогорец не зная. Червените ме правят левскар... а бе не е лесна работата.
Не е нормално дискусиите поне в тоя форум да са на база единствено и само съдии, и как всеки мач се помага на Лудогорец.

Ако човек е наблюдавал трезво мачовете от началото на шампионата би трябвало да си е дал вече сметка за много неща. В случая, че сме в синия форум от видяното до сега Левски от началото на първенството с всеки кръг играе все по-зле. Резултатите в началото позамъглиха трезвата преценка, сините журналисти излязоха на амбразурата, Генчев и той се хвана на това хоро, а отборът му абсолютно нищо не играе.

А кой в бг първенство играе супер,на едно ниво?
САМО ЛЕВСКИ!

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 01 сеп 2024 20:58

Dust написа:Защо си мислиш, че съм от Лудогорец не зная. Червените ме правят левскар... а бе не е лесна работата.

Категорично не мога да се съглася с последната част. От всички мачове, Левски изигра само един слаб такъв. С Хебър. Другите бяха на ниво. Включително и последния. Спартак Варна са грамотен и стойностен отбор. Харесаха ми.

Аз съм от "мрънкачите" в началото на сезона и сипех огън у жупел по селекцията. А сега съм доволен, че сбърках, защото този Левски загатва за потенциал. И по-важното , има накъде да се развива и да расте.

Вчера имахме силни моменти и залужавахме да вкараме гол.

Доволен съм от старта. Нека продължават така. Догодина по това време, ако Генчев още е треньор, ще разберем дали Левски има шанс да бутне Гората. На този етап е немислимо. Поне за мен.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 сеп 2024 21:00

koisa написа: Кюскай напред към Колев и Сангаре и те в стил Гарата да минат през двама-трима защитници и да вкарат. Да, ама не става така. Няма как цял сезон да се изкара с подобна тактика.

Tакава беше тактиката и на Люпко Петрович. Отзад катеначо, отпред Серж Йофу и Гонзо, поне веднъж ще им върже да влезе във вратата... Още повече с такъв играч като Кривия в средата...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 сеп 2024 21:13

Muaddib написа:Категорично не мога да се съглася с последната част. От всички мачове, Левски изигра само един слаб такъв. С Хебър. Другите бяха на ниво. Включително и последния. Спартак Варна са грамотен и стойностен отбор. Харесаха ми.

Аз съм от "мрънкачите" в началото на сезона и сипех огън у жупел по селекцията. А сега съм доволен, че сбърках, защото този Левски загатва за потенциал. И по-важното , има накъде да се развива и да расте.

Доволен съм от старта. Нека продължават така. Догодина по това време, ако Генчев още е треньор, ще разберем дали Левски има шанс да бутне Гората. На този етап е немислимо. Поне за мен.

Мачът със Спартак не съм го гледал и не мога да изкажа мнение. За същия само четох мнение и определено същите не са толкова положителен тон.
Първите мачове играхте добре. Тук няма как да се пропусне факта, че никой непознаваше Сангаре и влизаше свеж, и правеше защитниците на мармалад. След това направихте много силен мач срещу за мен много слабия Лудогорец и това се вижда в играта им, в резултатите в Европа и т.н., това че влязоха в групова фаза е благодарение само и единствено на регламента за ЕКТ. След мача с Лудогорец вървите само надолу, а и другите отбори вече знаят играта на Сангаре и вземат мерки.

Другите неща сте си ги казали.
vlong написа:А кой в бг първенство играе супер,на едно ниво?

От 16-те отбора в надпреварата нито един не играе нещо смислено, да се вижда от мач на мач надграждане и подобрение в играта им, и т.н. Запазена марка е когато отбор загуби да се хване от съдиите, които 100% допускат грешки и така се отклонява вниманието от безидейната игра.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 сеп 2024 21:21

А пък олигархичната кауза играе все по - добре и без съдията щяха да победят Берое. Не оправдавам слабата игра на Левски, но когато и двата отбора играят слабо, но на единия да се пречи, а на другия да се помага не е коректно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 01 сеп 2024 21:26

Dust написа:
Muaddib написа:Категорично не мога да се съглася с последната част. От всички мачове, Левски изигра само един слаб такъв. С Хебър. Другите бяха на ниво. Включително и последния. Спартак Варна са грамотен и стойностен отбор. Харесаха ми.

Мачът със Спартак не съм го гледал и не мога да изкажа мнение. За същия само четох мнение и определено същите не са толкова положителен тон.
Първите мачове играхте добре. Тук няма как да се пропусне факта, че никой непознаваше Сангаре и влизаше свеж, и правеше защитниците на мармалад. След това направихте много силен мач срещу за мен много слабия Лудогорец и това се вижда в играта им, в резултатите в Европа и т.н., това че влязоха в групова фаза е благодарение само и единствено на регламента за ЕКТ. След мача с Лудогорец вървите само надолу, а и другите отбори вече знаят играта на Сангаре и вземат мерки.

Другите неща сте си ги казали.
vlong написа:А кой в бг първенство играе супер,на едно ниво?

От 16-те отбора в надпреварата нито един не играе нещо смислено, да се вижда от мач на мач надграждане и подобрение в играта им, и т.н. Запазена марка е когато отбор загуби да се хване от съдиите, които 100% допускат грешки и така се отклонява вниманието от безидейната игра.

Ама ние и да бяхме били гората в директния мач, нямаше да се промени цялостната картина за това кой е по-добрия отбор и кой е по-организирания клуб. В това няма съмнение. Поне за мен ( пак казвам :D ).

Сангаре има да подобрява много компоненти от играта си. Видимо е. Оръжието, с което Левски печелеше мачовете си в началото е високия процент на реализиране на положенията. Върху това трябва да се концентрира Генчев.

Огромния проблем, според мен, е в средата на терена, където няма играч с нестандартно мислене, който да разкъсва линиите с добър извеждащ пас. Мислех, че е ще е Мислович или Митков. За съжаление и двамата ги нямаше вчера.

Отзад изглеждаме също несигурни. Но пък не допускаме голове. Това е атестат, че нещата може и да не са толкова зле.

Това са съдиите не си го разбрал правилно, според мен. Не Кабаков спечели мача на Гората. Категоричен съм. Но именно двойния аршин попречи в ключови ситуации Левски да вземе психологическо предимство. Но няма да се връщам на този мач, защото вече не е важен. Сега важното е да се подготвят добре, защото мачът с Числото ще е изключително труден.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 сеп 2024 22:10

metodito написа:
rane написа:Интересно ми е тези, които пишат за Сангаре, че не трябва да започва титуляр. Ами напишете защо Колев трябва да е титуляр?

Преброй му борените топки и ще разбереш. За мен Алекс е страхотен като поддържащ нападател, а Мустаафа - деветка. Генчо го използва май обратното. Колев има страхотно КПД. Той се движи три пъти повече от един Рикардинаьо и играе толкова пъти повече с топката.
Кое му е страхотното КПД на Колев в последните 3 мача? Точни пасове? Удари? Правилни пласирания? Увличане на противникови защитници? Колко пъти имаше пробиви на наши (най-често Сангаре), където той се сети да изостане, за да се освободи от защитниците около него и да се открия за подаване?
Колев в тези последни 3 мача бускува яко.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 сеп 2024 22:22

Ето за двойния аршин-Попов на една минута продължение даде още една минута игра,а снощи Давидката свири точно на петата минута.Да дребни нещица,ама защо все в едната посока
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”