W84me написа:NOMER14 написа:Ако и трите отбора завършат с равен брой точки, пак сме по-добри показатели.
Ако и Славия обаче завършат с равни точки, ядем кокарджата хахахах
Ние сме по-добре от тях! Бихме ги 2:0,а те нас 2:1,така,че сме по-добре!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:NOMER14 написа:Ако и трите отбора завършат с равен брой точки, пак сме по-добри показатели.
Ако и Славия обаче завършат с равни точки, ядем кокарджата хахахах
След цялото нареждане на двата отбора, плюс Локо Пд наредиха Лудогорец да стане шампион с равен мач срещу Берое.favaca8888 написа:Това беше мачът с най-много грешки на футболисти и съдии,който аз съм гледал.
Гола на червените след заслон на съдията,дузпата за ПФК Левски скандална,тази на ЦСКА София два пъти по-скандална !
Целия цирк лъсна накрая, когато тоя Ахмедов разсмя цяла България !![]()
Абсолютно нареден мач! Да се сезира прокуратурата
favaca8888 написа:Това беше мачът с най-много грешки на футболисти и съдии,който аз съм гледал.
Гола на червените след заслон на съдията,дузпата за ПФК Левски скандална,тази на ЦСКА София два пъти по-скандална !
Целия цирк лъсна накрая, когато тоя Ахмедов разсмя цяла България !![]()
Абсолютно нареден мач! Да се сезира прокуратурата
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
MuFc1878 написа:Ще съм доволен на 3:3Голове, обрати, драми, червени картони, дузпи. Да има материал за обсъждане за дълго време