Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

rane
Контакти:

Re: Левски София - Ботев Враца | 28.09| 20:00 часа

Мнениеот rane » 28 сеп 2019 23:13

Добра победа. Съдията беше престъпник. Спести 3-4 ч.к. на играчите на Ботев Вр. Още преди края на първото полувреме тези грубияни трябваше да са с човек по-малко! Не даде и очевадна дузпа за Левски при ситуацията с гредата на Тиам. през второто полувреме.
Радвам се, че спечелихме този грубиянски мач. Дано нямаме контузени играчи след тоталната сеч на тези аграри.
Реиш е в пъти по-добър от Райнов.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2019 23:15

peliforewer написа:Това просто няма нищо общо с футбола,до 2-0 съдиите свириха сходни ситуации 90 на 10 в полза на Левски,при 2-0 нещата малко се изравниха,като дори Чинков не даде 2-ри жълт на играч на Враца.В момента в който резултатът стана 2-1 съдиите пак поеха нещата и докараха мача до правилния резултат.Чета тук за това че нарушенията на Ботев били много,на Левски сигурно са малко но това е за това че доста от тях не бяха свирени.Само да спомена за левскарите че Волен Чинков е доказано съдия на Лудогорец и когато се наложи въобще няма да се замисли да ви отреже главата,както го направи с ЦСКА когато бяха конкуренция на Разград.Това ми е коментарът за съдията,иначе Левски изиграха добър мач като само през второто полувреме имаше моменти в които се огънаха.Искам да спомена нещо което ми направи много добро впечатление,в един момент за смяна започна да се подготвя Диан Иванов,дано не греша но мисля че това е преотстъпен футболист от Левски,това че има право да играе срещу Левски е само поздравления за ръководството на клуба,защото нито Лудогорец,нито ЦСКА позволяват на преотстъпени футболисти в други клубове да играят срещу тях което за мен е жалко,хем не ти трябват за момента,хем се страхуваш да не ти навредят.

Ако трябва да обобщя с две думи всичко, което си "излял" тука:
"Съдията свиреше за Левски"
"Съдията се подигра с труда на момчетата(Ботев Вр)"
"Момчетата плачат в съблекалнята"
Ангелов, ти ли си?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 сеп 2019 23:32

peliforewer написа:Това просто няма нищо общо с футбола,до 2-0 съдиите свириха сходни ситуации 90 на 10 в полза на Левски,при 2-0 нещата малко се изравниха,като дори Чинков не даде 2-ри жълт на играч на Враца.В момента в който резултатът стана 2-1 съдиите пак поеха нещата и докараха мача до правилния резултат.Чета тук за това че нарушенията на Ботев били много,на Левски сигурно са малко но това е за това че доста от тях не бяха свирени.Само да спомена за левскарите че Волен Чинков е доказано съдия на Лудогорец и когато се наложи въобще няма да се замисли да ви отреже главата,както го направи с ЦСКА когато бяха конкуренция на Разград.Това ми е коментарът за съдията,иначе Левски изиграха добър мач като само през второто полувреме имаше моменти в които се огънаха.Искам да спомена нещо което ми направи много добро впечатление,в един момент за смяна започна да се подготвя Диан Иванов,дано не греша но мисля че това е преотстъпен футболист от Левски,това че има право да играе срещу Левски е само поздравления за ръководството на клуба,защото нито Лудогорец,нито ЦСКА позволяват на преотстъпени футболисти в други клубове да играят срещу тях което за мен е жалко,хем не ти трябват за момента,хем се страхуваш да не ти навредят.
Ако не си видял, че още първото полувреме Ботев трябваше да останат с поне човек по-малко на терена, това наистина няма нищо общо с футбола. Лясков още към 35-тата минута бе за втори жълт, а този дето застана второто полувреме на неговото място, към 45-тата минута, съгласно правилата, трябваше да бъде изгонен.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 28 сеп 2019 23:36

blue avalanche написа:
WPWW написа:
blue avalanche написа:
WPWW написа:Когато Миланов атакува, защо не си пази зоната, когато е в защита, защо не е активен напред :mrgreen: Бековете в момента са едни от малкото футболисти в последните 10 г., които се раздават във всеки мач на Левски.

Миланов нито "атакува", нито си пази зоната!
Кои са "атаките" на Миланов??? Че не се сещам... Щото на Горанов мога да ти ги кажа.
И друг път съм казвал:
ОСНОВНАТА задача на десния защитник е да ЗАЩИТАВА!
Ти може са имаш и други разбирания за футбола...

Да припомним кой изработи гола на божи86 срещу Етър. Може да се посочат поне още дузина такива класни асистенции на Миланов. Такива футболисти трябва да се ценят, защото сега са кът - Миланов е може би последният от генерацията, която излизаше във всеки мач само за победа, редом с Топузаков, Боримиров и пр. Но както казах, и Горанов показва подобни качества, просто не е бил част от син отбор, който печели трофеи като Миланов.

Между другото Домовчийски си държи ниво и също може да е даде още при евентуално завръщане.

Аз си мислех, че ще говорим за ТОЗИ мач, а ти правиш обзор на ЦЯЛАТА кариера на Миланов.
Това, че Миланов излиза за победа не значи, че играе нещо... Аз, лично, не съм чул някой футболист на Левски да излиза за загуба. :roll:
Домовчийски беше приключил с футбола още като се върна от Германия.
От 2015-та досега смени 4 отбора, участва в 87 мача, в които вкара КОЛОСАЛНИТЕ 16 гола.
Айде нема нужда...

Има някои хора, които винаги критикувате Миланов и Горанов, а пак казвам, те са едни от може би дузина за 10 г., които във Всеки мач играят на 100% и освен това са класни футболисти. Никой не излизал за загуба... напротив, нагледали сме се последните години на футболисти със синия екип, които играят 1 от 5 мача на 100 %, а Миланов и Горанов не са от тях. Ако всички бяха като тях нямам съмнение, че мача с луноходец е х2, но хубавото е, че футболисти като Робърта и Мазурек също имат манталитет на победител, определено класни попълнения.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 28 сеп 2019 23:38

Доста грубиянски мач от Враца. Поне двама не трябваше да завършат срещата ама... Дано само да не излезнат контузии от този мач.

Иначе, съм доволен. Обикновено в последните години, като ни наритат така губиме мачовете си (примери колкото щеш). Този си го взехме съвсем нормално с доминация през 90% от времето и доста пропуснати положения.
Техния гол си е лична грешка на Горанов и той си го знае много добре. Други сериозни положения не видях да имат.

ПС. Беше забавно да слушам, как евентуалния корнер, дето даже и в Диемите не можаха да го видят, решил мача...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 сеп 2019 23:40

Враца са жалко отборче в този си вариант, тъпото е че има още 2-3 такива отбора в ППЛ, дано отпаднат всички.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2019 23:46

WPWW написа:
Има някои хора, които винаги критикувате Миланов и Горанов, а пак казвам, те са едни от може би дузина за 10 г., които във Всеки мач играят на 100% и освен това са класни футболисти. Никой не излизал за загуба... напротив, нагледали сме се последните години на футболисти със синия екип, които играят 1 от 5 мача на 100 %, а Миланов и Горанов не са от тях. Ако всички бяха като тях нямам съмнение, че мача с луноходец е х2, но хубавото е, че футболисти като Робърта и Мазурек също имат манталитет на победител, определено класни попълнения.

Добре, бе, човек. Играят на 100%. Просто техните "на 100%" са на 60% от това, което трябва да показва един добър краен бранител на отбор, който иска да се равнява по Л-ц! Сега разбрали? Тяхното 100% просто не върши работа. Миланов е всичко друго, но не и класа. Горанов също стигна тавана на играта си. Той повече от това не може.
Каква е ползата, че Миланов се влагал на 100% като е "конник без глава"? А в този мач се налагаше на Каргас да играе десен защитник. Че и на Тиам...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 сеп 2019 23:53

Добър мач за Левски. Горе-долу искам да гледам нещо подобно с отборчета като Ботев в София със забележката за огромните пропуски, които трябваше да се вкарат. Тогава изобщо нямаше и да се стига до неприятната ситуация да стане 2:1 и да има малко нерви.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 сеп 2019 23:55

noo написа:
Ако не си видял, че още първото полувреме Ботев трябваше да останат с поне човек по-малко на терена, това наистина няма нищо общо с футбола. Лясков още към 35-тата минута бе за втори жълт, а този дето застана второто полувреме на неговото място, към 45-тата минута, съгласно правилата, трябваше да бъде изгонен.

Ако беше прочел внимателно какво съм написал сигурно нямаше да ми опонираш,но няма значение,тази вечер сте на гребена на вълната,очакваме утрешните мачове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2019 00:01

Никога няма да стигнем нивото на футбола на Запад. В Испания само за закачане на ахилеса се показва директен ЧК. Тука опит за счупване и само жълт...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”