efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) | 1:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) , Понеделник
Важни 3 точки, хубаво е че тръгваме с победа, добра игра на Мариан, утвърждава се като доста решаваща фигура за нас. Пореден силен мач и израстване на Стаси, добре игра и Паулиньо, отново вкара, имам чувството че това му е нужно на него, няколко гола, повече самочувствие. Тиам игра на познатото си добро ниво, много стабилен с много малко грешки. На Райнов и двата бека общо взето това им е нивото, иска ми да са като Натанаел и Кайсара, но няма как. И така не са лоши. В центъра на отбраната има доста какво да се желае, и двамата са рискови, рядко играят чисто, бавнички са, както и при ек на ек, така за първа топка. Мисля че Яблонски и Холмар бяха по добрата двойка, уви единия го няма другия тежка контузия, не се знае кога ще се върне. Костов не е в най добрата си форма, но не трябва да очакваме чудеса, едва ли и ще вкара отново толкова голове, играе с желание. Франко така като гледам ще му е по трудна аклиматизацията, има ги качествата, може да при даде доста скорост в атаката на Левски, но все още играе с малко напрежение, може би и не е в оптимално физическо състояние, лошото е че е взет ако не да прави разликата, поне да вдигне класата, за момента не се вижда такова нещо. Така или иначе този отбор ще търпи развитие, далеч съм от мисълта че това им е максимума, тепърва ще се напаснат още по добре линиите, много е важно това да се случва на фона на победи. За да се борим за нещо обаче ни трябват тези 3 попълнения, които иска Хубчев.
Re: efbet Лига: Дунав (Русе) - Левски (София) | 1:4 FT
Евала на Станислав Иванов , израства с всеки мач , пу пу
Много ме е яд че Пипо Костов не му върза , много поздрави на господата мрънкачи !
Много ме е яд че Пипо Костов не му върза , много поздрави на господата мрънкачи !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
-
Serafim
- Контакти:
Силен мач. Не подценихме противника, което е много важно. Има много проблеми, най-вече в личностен план на някои футболисти, от което куца и отбора, но да се надяваме, че Хубчев ще успее да промени и това. Не мисля, че някой игра слабо днес. Станислав Иванов заслужава похвала, игра много силно и концентрирано днес. Паулиньо не толкова, но какво да се прави... Той си е такъв. Важно е да отбележим, че Дунав въобще не са в час с тази схема с 3ма централни и халфбекове.
Хахаха, Хубчев с това искрено "не" направо пречупи всичко в мен. 
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Хубчев утрепа коча с лопатата.
Обаче всичко, което каза е на 100 процента вярно! Но има топките да го каже.
Обаче всичко, което каза е на 100 процента вярно! Но има топките да го каже.
Началото е позитивно. Дунав не са мерило, но миналата година с мъка си взимахме точките срещу подобни отбори. Най-позитивното е, че се създават доста положения. Неприятно впечатление направи реакцията на Мариани при смяната му. Ключов играч е, но ако се самозабрави няма бъдеще в отбора.
Слушайте мистър Хубси... Човекът не е свалил критериите и не се превъзнася от 2 добри (поне според нас) мача. 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Сега ако ме пишат за четвъртък продружител на 10 хлапета-няма да е зле. 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Та в тоя ред на мисли.... ръководството...... вземете му хора бе деба..... крайно време е!
sin4ec написа:Сега ако ме пишат за четвъртък продружител на 10 хлапета-няма да е зле.
Трябвало да си с педагогическо образование.....