Левски: Всекидневно мрънкане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще се оправим

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

goshev
Контакти:

Re: Левски: Всекидневно мрънкане

Мнениеот goshev » 22 юни 2019 23:52

Dust написа:За да вдигнем националният коефициент и така да се качим в ранглистата то трябва поне два сезона подред поне три наши отбора да в групова фаза...
към този момент това е мисия невъзможна.

Като изключим 4-5 държави за всички останали е също мисия невъзможна.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2019 02:37

goro_man написа:Не викам обяснявам ти с големи букви защото не вдяваш ние коефициент НЯМАМЕ играем с националният който е натрупан от така недолюбваният Лудогорец иначе още първи ПРЕДВАРИТЕЛЕН кръг ще сме непоставени. Кое точно не разбираш и как да ти умножа 10× 0.25 и колко пъти за да стане примерно 12 ?
Моля те не преставай да пишеш ти държиш доста жива темата но просто като избързваш подвеждаш хора който след това повтарят глупостите ти.
Стига с продажбите на Славия моля те излагаш ни пред колегите и Джисъса имаше частен самолет и мотор който продаде на Слави Трифонов ама на хартия и за пред НАП иначе самолета си го джиткаше Маджо и още примери мога да ти дам но знам че не четеш до края
:)

Пич, и една от връзките ти е записано, и ти самия го знаеш. Кажи ми аз пък как да ти го обясня. Има значение всеки отстранен съперник, всяка победа.
А за продажбите, ти посочих. И там не е вярно? Хубуу.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2019 07:38

[offtopic]
Странджата написа:Ето нашата дружинка :)
Тук са само тези, които имат от три мения нагоре. За прецизност не пледирам - предварително моля за извинение damyanov1963 и Galin56 - там подозренията ми за грешка са най-големи :)
Наздраве в събота вечер:)
metodito - 21
Kris_men2000 - 10
damyanov1963 - 10
galin56 - 8
Panikovski555 -7
Тодор - 7
Странджата - 6
Вълчан -5
gkostadinov - 4
THE G.A.M.E - 4
atanasovt049 - 3
drvasko98 - 3
noo - 3
SANSIRO7 - 3

Което служи да покаже, че не съм офтопичен. Пиша по темата. :mrgreen:[/offtopic]

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 24 юни 2019 15:55

Колкото и да мрънкаме, дъното на ония не можем да стигнем. Целта им е вожда да изкарва пари :| :|

Red_Neck написа:Ще ми се да видя русначето с повечко минути днес.
Имам някакво чувство, че от това момче ГГ ще изкара добри пари.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 юни 2019 11:09

Левски разполага с един милион евро за селекция

Пари за семки , мрън :)
Щом не са 10 милиона евро , мистър Череп вън, да идва Спасителя $па$ ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 юни 2019 14:15

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... aka-547971
Напълно съм съгласен със статията. Написана е умерено но точно.
Това масово махане на футболисти ще излезе през носа на Хубчев, но лошото е, че и през нашия нос. Няма как да ме убедят, че има само футболни причини за махането на Божинов. Още повече, че подготовката е към приключване, а още чакаме поне 3-4 и то класни на обща стойност 1 милион. Ако въобще дойдат ще им трябва поне месец - два да влязат в час. А междувременно шанса да си избият парите (евротурнирите) ще е безвъзвратно отлетял.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2019 14:20

vvessel написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/s-tolkova-li-klasa-razpolaga-hubchev-v-ataka-547971
Напълно съм съгласен със статията. Написана е умерено но точно.
Това масово махане на футболисти ще излезе през носа на Хубчев, но лошото е, че и през нашия нос. Няма как да ме убедят, че има само футболни причини за махането на Божинов. Още повече, че подготовката е към приключване, а още чакаме поне 3-4 и то класни на обща стойност 1 милион. Ако въобще дойдат ще им трябва поне месец - два да влязат в час. А междувременно шанса да си избият парите (евротурнирите) ще е безвъзвратно отлетял.

Ба, остави го, тоя авторът е мрънкач, ревльо. То па и тоя Божинов, голямата работа. Ювентус, муветус, сити-пити. Нал' го знам, само се бара по топките по цял ден. Трябват си сериозни хора, намръщени, какви са тея хахохихи? Айдеее.
[offtopic]:lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 юни 2019 14:22

И днес няма нападател,нови екипи и абонаментни карти за новият сезон :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 юни 2019 12:33

Ако и днес не дойде нов , изглежда ще действаме по схемата - атака на евротурнирите от седмо място. Есента ще обиграваме отбора, а пролетта , вече окомплектовани, ще макаме във втората осмица и пак бараж :)
Иначе с тоя състав ще счупим някой рекорд за най-малко вкарани голове ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2019 14:13

Призовавам ръководството повече да не привлича никакви нови играчи, даже ако може да разкара новопривлечените! Две години четем ревливите коментари на колегите, че трявало да има млади българчета и сини юношки и сега, когато имаме Илийчовците и Мартинчовците, ревльвците обърнаха плочата и почнаха да искат селекция, че и с претенции, разбираш ли - трябвало нови офанзивни играчи. Никакви такива, фурнаджийски лопати! Ще пляскате на Илийчовците и Мартинчовците, имаме си Атанас, Деян, Петър и Томислав. А междувременно може и някой друг школски диамант да заблести.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”