ralka_levskarka написа:k_oleto написа:ralka_levskarka написа:Аз Нганиони го харесвам повече, ама за днес беше контузен, уж.
Просто Колето говори как те били най-зле откъм скамейка, а не е така, това са глупости. Щом сме ги били два пъти и имаме един равен с тях, а не можем да ги изпреварим, значи не са чак толкова зле, колкото се опитват да изкарат. Тиаго им вади не знам си кой мач, ама те яко храчки и по него

Добре, в интерес на истината - за спора - дай по постове. Твърдя, че сме по-зле от към скамейка, твърдя, че имаме повече мачове от вас (+ за купата) и въпреки това издържаме. Това го пиша, защото някой от вас се оплака, че в края на сезона се играе през 3 дни.
Просто ми стана смешно поредното извинение.
Ти не броиш младите, които са в резерва, обаче ...........Върни 5-10 страници назад и виж как плювате този Станислав Иванов. Момчето обаче си се справя по-добре от Кабрал/Мабрал и другите там. Това, че този Мартин Детелинов ви е ваш кадър - не значи че трябва да не го броиш за смяна и съответно да не го броиш за човек.
Коле, пак не си разбрал. Не, че не го броя за човек, ама просто за момента не е такъв, който влиза и ти асистира за гол. Та той почти не е играл. Цъкни във флашскора виж колко минути има. Ето при вас влиза Бикел, при нас - Райнов. Това по постове. Излиза Жоржиньо, влиза Евандро, дето вкарва гол. Излиза Костов, влиза Божинов, дето го заболяха ръцете да командори. Нямам идея защо си мислите, че имате слаби футболисти. Това изобщо не е така. Това го твърдях още преди няколко месеца и то във вашия форум. Имате не лоши футболисти за България.
Нашата скамейка е значително по - сериона. Момченца като Мартин Петков имаме бол! Бауренски, Смоленски и Будинов са си звезди в национала U18!Стипица, Чорбата, Лясков, Атанасов, Бикел, Евандро, Джеси и Антов са си качествени играчи за родните стандарти. Аз от видяното не смятам, че Рейш е по - класен от Чорбата или Переира. Райнов е по - зле от Бикел и Антов, а им е титуляр! Джеси и Жеферсон са си доста класни играчи за нашите стандарти, там проблема е другаде. Очевидно не искат да играят за нас! Евандро щеше да е титуляр във всеки друг отбор освен Лудогорец! Яблонски, Кабрал и Цветко не трябва да ги броите след като са отписани, същата е ситуацията и с Переира. При нас проблемите са, че отбора игреа 80% от сезона доста под възможностите си, както и физическата подготовка. В момента половината от играчите ни са в трагична форма. Енрике, Жеферсон, Тиаго, Соу, Жоржиньо, Малинов, Чорбата и Пинто могат много повече, това което показват последните мачове не отговаря на класата им.