ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
104
35%
Х
57
19%
2
138
46%

Общо гласове: 299

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ППЛ: Левски - Лудогорец (14.04.2019 год.)

Мнениеот ЕМИЛ » 10 апр 2019 17:46

metodito написа:Ужас си е направо!
Изображение
А дано като сме "зле", все тей да сме!

Загуба на точки в първия мач за сезона и загуба от конкурент за титлата… а и рявния с Ботев ни отдалечава от първото място .Ако бяхме били сега щяхме да сме лидери .Играем слабо , треньора ни е страхлив .Не съм доволен .

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 апр 2019 17:49

TristaNNN написа:
tamkuan написа:Верея-Лудогорец 0-0 , без Верея да пипне топката...…..

Ама Верея натисна ли яко , щото виж колегата по-горе какво вика - каузата не можели да играят ако ги подложат на натиск, бъркали и се нервили. :roll:

Колко отбора в световен мащаб могат да играят под натиск ?
В България едва ли има отбор , който може да излиза по-добре от преса от нашия . Видяхте начина на ЦСКА-София . Здрава защита и халфова линия , директен футбол с 2/3 паса и към посока вратата . Аз не мисля , че имате качествата за всичко това !
Не сме вкарвали гол 3 мача и този ще се отпушим !
Изображение

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 10 апр 2019 19:18

Абе пичове,кикото се крие в ,,нашите футболисти не издържаха на напрежението пред пълните трибуни''
п.с.пробваме за другия сезон дали има разлика между играта на отбора срещу този противник на 2 различни стадиона.
2-ри п.с. просто разсъждавам на клавиатурата не налагам мнение...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2019 22:08

ЕМИЛ написа:
metodito написа:Ужас си е направо!
Изображение
А дано като сме "зле", все тей да сме!

Загуба на точки в първия мач за сезона и загуба от конкурент за титлата… а и рявния с Ботев ни отдалечава от първото място .Ако бяхме били сега щяхме да сме лидери .Играем слабо , треньора ни е страхлив .Не съм доволен .

Това е шегичка, нали? Засега се движим по-добре в сравнение с миналата година плейофите (три загуби в първите три кръга на шестицата). Което не значи, че така ще продължим. Първо място? С трима треньора за един сезон и два бюлика играчи за по-малко от две години и три разбити отбора за три години? Ние щяхме да сме уникални някакви. За мен след всички трусове, след всички треньорски смени, махнати играчи, привлечени недоразумения в последните две години и све, направо си е успех, че не сме в долната шестица, а на теория, имаме даже шанс за титлата. :lol: "Левски" си е уникален клуб, но все пак, нали... И тук не намесвам това с парите, понеже то реално няма отношение към играта в момента.

Относно треньора... Еми не знам, трупам впечатления още. Твърде е рано за генерални оценки. Като приключи с "Левски", тогава. Все пак си запазвам правото да го псувам от време на време. :lol:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 апр 2019 07:27

Съдията, който е назначен не ми вдъхва доверие! :evil:
Левски завинаги в моето сърце![

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 11 апр 2019 09:04

metodito написа:
mistreated написа:Принципно във футбола винаги са възможни изненади и за мен определено ще е изненада всеки друг резултат, различен от победа на Лудогорец. Не защото те са кой знае каква сила в момента, а заради огромните проблеми в защита на сините. Дори да приемем, че Тиам се върне централен, кои са другите? Юноши, които няма да имат нито един опитен играч до себе си? В градивен план Левски във Варна беше кръгла нула. За да биеш Лудогорец, не трябва да ги оставяш да играят спокойно с топката, аз не виждам как ще стане това точно в този мач.

Определено. Лудогорец не могат да играят, когато ги натискат, бъркат, нервят се. Казват, че най-добрата защита е нападението, та ако нещо такова се опитаме.

Кофти е решението за Националния, защото атмосферата, която се създава вкъщи е съвсем различна от тази на голямата паница. Освен ако не е пълна, разбира се.

Мето, ти ще ходиш ли?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 апр 2019 09:17

Задължително искам да се запозная с Мето. Ако ходи на мача.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 апр 2019 12:47

csimoen2 написа:
metodito написа:
mistreated написа:Принципно във футбола винаги са възможни изненади и за мен определено ще е изненада всеки друг резултат, различен от победа на Лудогорец. Не защото те са кой знае каква сила в момента, а заради огромните проблеми в защита на сините. Дори да приемем, че Тиам се върне централен, кои са другите? Юноши, които няма да имат нито един опитен играч до себе си? В градивен план Левски във Варна беше кръгла нула. За да биеш Лудогорец, не трябва да ги оставяш да играят спокойно с топката, аз не виждам как ще стане това точно в този мач.

Определено. Лудогорец не могат да играят, когато ги натискат, бъркат, нервят се. Казват, че най-добрата защита е нападението, та ако нещо такова се опитаме.

Кофти е решението за Националния, защото атмосферата, която се създава вкъщи е съвсем различна от тази на голямата паница. Освен ако не е пълна, разбира се.

Мето, ти ще ходиш ли?

[offtopic]Тцъ. Няма и да имам визортеле.[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 11 апр 2019 12:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 апр 2019 12:48

modor написа:Задължително искам да се запозная с Мето. Ако ходи на мача.

Ще го биете ли? :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 апр 2019 12:49

metodito написа:[offtopic]Тцъ.[/offtopic]

[offtopic]Размина ти се боя. :lol: :mrgreen:[/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”