ЕМИЛ написа:metodito написа:Ужас си е направо!

А дано като сме "зле", все тей да сме!
Загуба на точки в първия мач за сезона и загуба от конкурент за титлата… а и рявния с Ботев ни отдалечава от първото място .Ако бяхме били сега щяхме да сме лидери .Играем слабо , треньора ни е страхлив .Не съм доволен .
Това е шегичка, нали? Засега се движим по-добре в сравнение с миналата година плейофите (три загуби в първите три кръга на шестицата).
Което не значи, че така ще продължим. Първо място? С трима треньора за един сезон и два бюлика играчи за по-малко от две години и три разбити отбора за три години? Ние щяхме да сме уникални някакви. За мен след всички трусове, след всички треньорски смени, махнати играчи, привлечени недоразумения в последните две години и све, направо си е успех, че не сме в долната шестица, а на теория, имаме даже шанс за титлата.

"Левски" си е уникален клуб, но все пак, нали... И тук не намесвам това с парите, понеже то реално няма отношение към играта в момента.
Относно треньора... Еми не знам, трупам впечатления още. Твърде е рано за генерални оценки. Като приключи с "Левски", тогава. Все пак си запазвам правото да го псувам от време на време.