ralka_levskarka написа:bilyaletdinov написа:Тия падат от Враца и Етър, не могат да бият Септимври, че Берое ли ще победят.
Славиша като не може да се усети, че не трябва да играят някои играчи да си ходи в Словения. Безсмислено е да се повтаря грешката с оставането на Роси.
Това некадърника Томаш да те бие е доста жалко.
Жив та*ак сте бездушници.
А мислих да си губя времето и да ги гледам на стадиона.
То ясно, ама Роси на тия им мушна 4. Аз не виждам разлика в резултатите, вече и в играта. Тя е по-зле и от преди Вадуц.
Роси губеше точки и мачове заради твърде дефанзивна игра и изпуснати дузпи, но никой отбор не ни е надигравал.
При Стоянович последните няколко мача отборчета като Септември и Етър ни надиграват в София , а Враца ни надхитри и ни вкара 3. Сега Берое, които са в криза (не че ние не сме) , ако играе по същия начин и второто може да ни качи на разлика. Не че играят нещо кой знае какво, но изглеждат по-стабилни отзад и по-опасни на контри. А като знам Стоянович колко хазартно играе последните минути , ако резултата е негативен, значи не вкараме ли гол до 65-тата мача спокойно го отписваме. Даже мисля после да не го гледам , че хем картината е гадна, хем ми късат нервите.