IvailoRz написа:Dani Kiki написа:IvailoRz написа:ralka_levskarka написа:IvailoRz написа:ralka_levskarka написа:Билети за Г няма.
Еми сори.. нямаме по -голямо стадион. Баси вие на Герена не ходите по толкова срещу средните и по-слаби отбори..

Не баш. Наскоро имаше статия, че ходим средно по 3000+ души на стадиона и сме първи по посещаемост. Ще вземаме за А и В за блоковете откъм Г.
Ако има ще вземете... Аз съм в B

Бях свидетел как преди 2 или 3 години идваха автобуси и хората директно влизаха на стадиона, без да ги проверяват и да им искат билети (явно масовката на Домуса), а за публиката на Левски билети нямаше.
Ми то си има правила бре... Получавате 10% от капацитета. Радвай се ,че не са ви отпуснали 1000 билета.
Явно не си живял във времената, когато просто отиваш на стадиона и си купуваш билет. Сядаш, където намериш, и си подкрепяш отбора. Естествено, че има и бъзици към фенове на противника, както и те към нас, но всичко е в рамките на нормалното... Сегашните квоти са абсолютна тъпотия!
А в Разград има и голям страх, че противника надвиква местната публика. Затова и не бяха аквариуми, клетки на 100 метра от терена и т.н.