kempesmario написа:абе някой ще ми обясни лизащо се пускат идиотите на терена
Трябва да попиташ треньора.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kempesmario написа:абе някой ще ми обясни лизащо се пускат идиотите на терена
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
specter написа:Кабрал отново навлиза в познатата си форма. Костов е посредствен. Тия в момента трябваше да ги водим минимум с 4:0. Много пропуски, много чудо. Това срещу Витоша може и да мине, ама в по-сериозен мач няма да ни простят. Другия мач Паулиньо и Обертан по крилата, Мариани или Васчук зад нападателя и напред някой - не знам кой.
popokutepetel написа:specter написа:Кабрал отново навлиза в познатата си форма. Костов е посредствен. Тия в момента трябваше да ги водим минимум с 4:0. Много пропуски, много чудо. Това срещу Витоша може и да мине, ама в по-сериозен мач няма да ни простят. Другия мач Паулиньо и Обертан по крилата, Мариани или Васчук зад нападателя и напред някой - не знам кой.
И аз мога да бъда напред. Ще бъда поне толкова ефективен колкото Буши
blue avalanche написа:miro_rz написа:Жал ми става за Обертан , на момчето му се играе а няма с кого !![]()
Ще е чудо да изкара този сезон в Левски !
Недей над чужд гроб да плачеш!
На мен, пък, не ми е жал за нито един от вашите играчи!
specter написа:popokutepetel написа:specter написа:Кабрал отново навлиза в познатата си форма. Костов е посредствен. Тия в момента трябваше да ги водим минимум с 4:0. Много пропуски, много чудо. Това срещу Витоша може и да мине, ама в по-сериозен мач няма да ни простят. Другия мач Паулиньо и Обертан по крилата, Мариани или Васчук зад нападателя и напред някой - не знам кой.
И аз мога да бъда напред. Ще бъда поне толкова ефективен колкото Буши
Може и да си по-ефективен.Като цяло на мен единствените ми надежди за нападател в момента са във Виана и Ривалдиньо, колкото и да е смешно.
В крайна сметка последния не сме го видели кой знае колко, та може да се окаже някое скрито дълбоко добро попълнение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта