ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/
Мисля, че прекалявате малко с тия неща за катаклизми и прочие. Катаклизъм наистина ще настане, ако не отстраним Вадуц, но няма да е от такива размери, където говорите за Гърнета, Тирета и т.н. Ако пък ги отстраним, настроението ще е на наша страна и нещата ще се обърнат на 180 градуса. Кратък е пътят от "Осанна" до "Разпни го", особено в Левски, нека изчакаме реванша и тогава помията да тръгне с всичка сила, ако не продължим 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Проблем е, че липсват твърде много ключови футболисти. Централен защитник, двама полузащитници (единият с дефанзивни функции, другият с офанзивни) и крило. И точно в такъв момент се проявява не толкова липсата на дълбочина, защото ние играчи очевидно имаме, а класата в тая дълбочина. Но пък няма как и да се отрече тоталната липса на всякакъв спортен шанс при нас, че да ни се налага да минаваме през такива ужаси с толкова контузени основни футболисти. Направо ми призлява само като си представя, че пак ще гледаме титуляри хора като Белмонт, Кабрал и Белаид по едно и също време, пък и онова интригантче на вратата ако излезе титуляр и капитан отново...
Дано все пак всичко се развие по план и без мъки.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
specter написа:Проблем е, че липсват твърде много ключови футболисти. Централен защитник, двама полузащитници (единият с дефанзивни функции, другият с офанзивни) и крило. И точно в такъв момент се проявява не толкова липсата на дълбочина, защото ние играчи очевидно имаме, а класата в тая дълбочина. Но пък няма как и да се отрече тоталната липса на всякакъв спортен шанс при нас, че да ни се налага да минаваме през такива ужаси с толкова контузени основни футболисти. Направо ми призлява само като си представя, че пак ще гледаме титуляри хора като Белмонт, Кабрал и Белаид по едно и също време, пък и онова интригантче на вратата ако излезе титуляр и капитан отново...Дано все пак всичко се развие по план и без мъки.
Абсолютна липса на шанс за Левски, но никой не е виновен на Роси и другите в отбора за изгонването на Панайотов. Ако поне той беше останал, дупката в отбора щеше да е само Кабрал. Сега обаче дупките са две - Кабрал и Белмонт, така нещата натежават много. Всяка атака е през Обертан, щото на другото крило има Кабралата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Как може да приписвате мускулните травми на футболистите, слабата им мотивация и липсата на идея как да вкарат гол на г-н Роси? Това не са неща от компетенцията на треньора, има си домакин, пр-агент, чистачки...
Ако имаше на разположение класни футболисти от световна класа като тези на Вадуц, щяхме да ги отнесем с разлика и сега всички хейтъри да мълчат. Да не говорим, че тренира отбора само от година и още не познава футболистите
Сериозно, нито журналистите му задават директни въпроси на тоя италиански нефелник, нито феновете реагираха при всички простотии, които направи за една година. Пълно зомбиране. От една медия пишат трезви статии за синьорчето и нашето ръководство взе, че им се обиди. Пълни неадекватници, това обяснява напускането на Букарев, който все пак е интелигентен човек и разбира от футбол.
Ако имаше на разположение класни футболисти от световна класа като тези на Вадуц, щяхме да ги отнесем с разлика и сега всички хейтъри да мълчат. Да не говорим, че тренира отбора само от година и още не познава футболистите

Сериозно, нито журналистите му задават директни въпроси на тоя италиански нефелник, нито феновете реагираха при всички простотии, които направи за една година. Пълно зомбиране. От една медия пишат трезви статии за синьорчето и нашето ръководство взе, че им се обиди. Пълни неадекватници, това обяснява напускането на Букарев, който все пак е интелигентен човек и разбира от футбол.
Ако нещата с Паулиньо и Тиам са толкова зле както ги описва Гонг ние този мач с Вадуц няма да го вземем.Защо-ами защото пролетта те ни измъкнаха.Другия шанс е ранен гол на Буш и да му потръгне играта за 2:0.Тогава тези ще се отворят и отиват на разлика,но по-скоро съм песимист отколкото оптимист.
Апреди няколко месеца казах ,че Гонзо и Митов лесно се гонят,но този не става.Има голяма голяма неустойка.И въобще не съм сигурен дали нарочно не се спират да играят Тиам и Паулиньо от ръководството.
Апреди няколко месеца казах ,че Гонзо и Митов лесно се гонят,но този не става.Има голяма голяма неустойка.И въобще не съм сигурен дали нарочно не се спират да играят Тиам и Паулиньо от ръководството.
LEVSKI_FOREVER
W84me написа:specter написа:Проблем е, че липсват твърде много ключови футболисти. Централен защитник, двама полузащитници (единият с дефанзивни функции, другият с офанзивни) и крило. И точно в такъв момент се проявява не толкова липсата на дълбочина, защото ние играчи очевидно имаме, а класата в тая дълбочина. Но пък няма как и да се отрече тоталната липса на всякакъв спортен шанс при нас, че да ни се налага да минаваме през такива ужаси с толкова контузени основни футболисти. Направо ми призлява само като си представя, че пак ще гледаме титуляри хора като Белмонт, Кабрал и Белаид по едно и също време, пък и онова интригантче на вратата ако излезе титуляр и капитан отново...Дано все пак всичко се развие по план и без мъки.
Абсолютна липса на шанс за Левски, но никой не е виновен на Роси и другите в отбора за изгонването на Панайотов. Ако поне той беше останал, дупката в отбора щеше да е само Кабрал. Сега обаче дупките са две - Кабрал и Белмонт, така нещата натежават много. Всяка атака е през Обертан, щото на другото крило има Кабралата.
За Панайотов очевидно беше голяма грешка да бъде махан преди да му се намери качествен заместник на позицията и им поделям вината на ръководството и на Роси за това сега да сме с пръст в устата в толкова ключов момент. Както и да е, ще се молим да започнем с бърз гол и благоприятно развитие след това напук на обстоятелствата, защото иначе зациклим ли в началото, циркът ще е огромен и чак ме е страх да си помисля какво ще се случи. Ще се надяваме на Обертан да блесне, то друго не ни остава като цяло в предни позиции, освен ако Буш не реши да си припомни как се процедира в атака.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
W84me написа:specter написа:Проблем е, че липсват твърде много ключови футболисти. Централен защитник, двама полузащитници (единият с дефанзивни функции, другият с офанзивни) и крило. И точно в такъв момент се проявява не толкова липсата на дълбочина, защото ние играчи очевидно имаме, а класата в тая дълбочина. Но пък няма как и да се отрече тоталната липса на всякакъв спортен шанс при нас, че да ни се налага да минаваме през такива ужаси с толкова контузени основни футболисти. Направо ми призлява само като си представя, че пак ще гледаме титуляри хора като Белмонт, Кабрал и Белаид по едно и също време, пък и онова интригантче на вратата ако излезе титуляр и капитан отново...Дано все пак всичко се развие по план и без мъки.
И пак забрави Роман. Липсите ги пишете +4, ако броим Рошу. Знам, че тук много хора го харесваха. Аз не го гледах достатъчно време, за да си съставя мнение. Тони най-малкото като резерва е много ценен, защото трудно може да му вземат топката без нарушение и може да помогне, за да бави играта, ако водим. Примерно.
И аз съм за Полачек и ще обясня защо. Първо това не е младеж, дето "да му разбиеш психиката, ако го пуснеш" и вземе, че се овапца. След това имаме примера с Арш и Симо. Помните ли мача със Спартак - първия. Взел си двама нападатели, предстои ти мач със сериозен съперник и ти ги пазиш. За къде ги пазиш - за картофените ниви на Булгаристан? Пускаш ги титуляри! Те влязоха и мача се обърна. Макар че то тогава толкова неща се объркаха, че не е истина. Но това е момент от типа "сега или никога". Знаете, че защитавам Божката, но не съм сляп все пак. Момчето му е време да седне на пейката.
Последна промяна от metodito на 13 юли 2018 19:16, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
specter написа:....
Вероятно се бъркам - друг съфорумец беше, не ти, който ми обясняваше: "Аве, споко, ве, супер ще сме си без Васко и Роман и Рошу. Имаме за тяхното място хора". Аз пък след контролата със Септември ви казах, че ще имаме проблеми именно със средата на терена. Още в мача със Септември се видя, че техните футболисти минаваха на парад през центъра. Това не беше така преди.
Пред пълни трибуни момчетата Ви ще се раздадат !
3-0 от мен !
3-0 от мен !
- modor
- Контакти:
miro_rz написа:Пред пълни трибуни момчетата Ви ще се раздадат !
3-0 от мен !
Дежавю от мача с Публикум.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.