Eminem написа:Мачът е двойка и през двете полувремена.
Второто да свършва, както ще.
Тотото върза, за днес стига с хазарта.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Мачът е двойка и през двете полувремена.

PFC Litex написа:Червен се дава, когато се спира безспорна голова атака и топката се движи посока вратата, а не към аут линията.
olfix написа:Митрев не просто е слаб,той е ужасяващ!Всяко негово действие носи хаос.
icemanbg33 написа:ralka_levskarka написа:PFC Litex написа:Съдията тук се престара, явно компенсира предното си решение.
Мда и аз така смятам, ако това е ЧК, онова е лилав.
Последен в защитата, какъв картон да е? Друг е въпроса, че нямаше фаул.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
PFC Litex написа:Червен се дава, когато се спира безспорна голова атака и топката се движи посока вратата, а не към аут линията.
В това положение имаше играч на Ботев, който щеше да пресрещне Обертан.
Жълтият картон е безспорен, но червения пресилен.
Главният рефер е тотално неадекватен с отсъжданията си през цялото първо полувреме и то в мач, който бих казал, че няма напрежение.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
ralka_levskarka написа:icemanbg33 написа:ralka_levskarka написа:PFC Litex написа:Съдията тук се престара, явно компенсира предното си решение.
Мда и аз така смятам, ако това е ЧК, онова е лилав.
Последен в защитата, какъв картон да е? Друг е въпроса, че нямаше фаул.
Имаше играч вляво от Обертан, Пиргов не е последен.
Warped написа:Няма играч, който да посрещне Обертан и не той не тръгваше към аут линията.

Потребители, разглеждащи този форум: mikata, obi4am_pirin и 15 госта