ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /
ОСТАВКА за Роси Ментето , този повече няма работа в Левски , това вече преля чашата , Оставка и за Роси и вън пълния некадърник Кръстев от Левски
- trokadero_
- Контакти:
Искам да го изберат за играч на годината

icemanbg33 написа:Изпусната 1 1000% положение
Подарен гол
Изпусната дузпа
За кое по-точно е виновен Роси???
Трябваше Прохазка да бие и топката влизаше. Ама Роси явно не знае на кого да заложи
Левски си се превръща наистина във вечно трети вече .
Отново отбора прави посредствен сезон , а не ми се мисли какъв апокалипсис ще стане , ако не се спечели купата .

Отново отбора прави посредствен сезон , а не ми се мисли какъв апокалипсис ще стане , ако не се спечели купата .
Някои трябваше да отиде и да набие един във гъза на това Търновско лаино със номер 21 което си позволи да псува и плюе изпусналият дузпата.Провинцията си казва думата.
- popokutepetel
- Контакти:
В този отбор има нещо изключително куцо. Не знам точно какво е и къде е причината, но това са поредни загубени точки по възможно най-идиотския начин. За професионални футболисти с визитка просто такива фрапантни грешки с които сами си губят мача е просто недопустимо.
За изпълнението на дузпата просто не ми се коментира. Този дойде с визитка на чудесен изпълнител на статични положения. От това което се вижда е, че той фалове не може да изпълнява, при ъгловите удари не може да прати топката в наказателното поле, а подобно изпълнение на дузпа е характерно за детските групи.
За изпълнението на дузпата просто не ми се коментира. Този дойде с визитка на чудесен изпълнител на статични положения. От това което се вижда е, че той фалове не може да изпълнява, при ъгловите удари не може да прати топката в наказателното поле, а подобно изпълнение на дузпа е характерно за детските групи.
bilyaletdinov написа:Сеньор Делио е време да му стегнем багажчето за Италия. Накупиха му една камара не лоши за България играчи, а той не може да вкара гол на "Герена". За мен вече е ясно, че този човек няма качества да изгради силен, шампионски отбор, който да доминира.
За отбор с моментни проблясъци, който да мишкува и хитрува у дома, вероятно е идеален. Идеална е и заплатата му. [color=#BF4000][color=#BF4000]Само, че Левски не е средянк[/color][/color] г-н Роси, така че хвърляйте шапката, събирайте багажчето и марш към Фоджа.
Кое те навежда на мисълта, че Левски в момента не е средняк-управлението, играта, публиката?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
way написа:2ри мач изпуксаме заради дузпа....
Забележи, имаме човек дето няма изпусната дузпа, но тези двете ги биха Гомез и Нашименто?!?!? ЗАЩО ??!?!???!!?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- delqnski47
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Делянски, от тебе по голям педерастт във форума едва ли има. Айде сега ходи си сери в припознаваческата кочина.
[offtopic]Ма кво бе...не меза ли на мека китка тоя вашия...

Последна промяна от delqnski47 на 11 мар 2018 19:29, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
LSFC 1914 написа:icemanbg33 написа:Изпусната 1 1000% положение
Подарен гол
Изпусната дузпа
За кое по-точно е виновен Роси???
Трябваше Прохазка да бие и топката влизаше. Ама Роси явно не знае на кого да заложи
Напълно съм съгласен, като се има впредвид допълните, че Прохазка игра доста по малко, но най вероятно Роси е определил изпълнителите преди началото. Къде е жълтия картон за тоя дето крещеше на нашименто и на оня черния дето имаше минимум 6 7 фаула? Както и да е, нашите каръци са виновни.