ППЛ: Черно море (Варна) - Левски (София) / 2:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.03. / 17:30 /
Няма нужда да се залъгваме слаби сме и се вижда от самолет,като не можем да натиснем Берое с човек повече те се били мобилизирали,като Морето ни натика в миши г.з причината е че сме с човек по малко,айде нема нужда. Някак си малко по малко губя вяра в треньора с Берое смяна в 88мин днес нито една в добавеното време е че не разбираме е вярно ама пък и друг път сме гледали футбол все пак трябва и малко логика
Re: ППЛ: Черно море (Варна) - Левски (София) / 2:3 FT
miro_rz написа:Абе сериозно какви заплати вземат тези пишман съдии !
Белаид играч на мача , всичко по интересно се случи около него !
1000 за главен и по 500 на страничните, но не е заплата, а хонорар на мач в ППЛ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
miro_rz написа:Абе сериозно какви заплати вземат тези пишман съдии !
Питай агата (Домуса).
- ralka_levskarka
- Контакти:
Само на мен ли ми прави впечатление с колко картони ни заринаха? То бива, бива.. Огнянов трябваше да е под душовете много отдавна. Вутов с директен червен, а Чорбаджийски КОГА?
Жалкари.
Честита победа. ЧМ да сменят спорта. Илиан и той.
Жалкари.
Честита победа. ЧМ да сменят спорта. Илиан и той.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Michael_Buble
- Контакти:
3 гола на чужд терен при цяло второ полувреме с човек по-малко.
Аз нямам причини да съм недоволен с едно малко изключение и то се казва консерватизма на Делио Роси.
Имаш още една смяна на разположение, можеш да спечелиш 1 минута, да вкараш свеж човек, с оглед на умората, а ти си караш все едно сме 82-ра година?!?!
Аз нямам причини да съм недоволен с едно малко изключение и то се казва консерватизма на Делио Роси.
Имаш още една смяна на разположение, можеш да спечелиш 1 минута, да вкараш свеж човек, с оглед на умората, а ти си караш все едно сме 82-ра година?!?!
Кашчей написа:miro_rz написа:Абе сериозно какви заплати вземат тези пишман съдии !
1000 за главен и по 500 на страничните, но не е заплата, а хонорар на мач в ППЛ.
За тази аматьорщина е много добре !
Кашчей написа:miro_rz написа:Абе сериозно какви заплати вземат тези пишман съдии !
Така или иначе не разбрах за кво му беше на тоя боклук да осира мача? Съмнявам се, че някой му е дал и 1 лв. за това - мача е без никакъв залог. Просто говедото си е явно антилевскар и прави каквото може.
Те такива мачове обичам - завързани, но да бием (обикновено - падаме).
Не ми хареса играта след изгонването на Вутов и това, че нямаме избистрен състав. Въпреки това, момчетата са герои, а ако Давид остане 2-3 сезона ще стане легенда от ранга на Пажин и Томашич, да кажем. Кръстев дава надежди. Роси беше много смел нещо, изцяло нов състав, а след тъпия картон на Вутов наш треньор би извадил Ривалдиньо и би пуснал Панайотов.
Не ми хареса играта след изгонването на Вутов и това, че нямаме избистрен състав. Въпреки това, момчетата са герои, а ако Давид остане 2-3 сезона ще стане легенда от ранга на Пажин и Томашич, да кажем. Кръстев дава надежди. Роси беше много смел нещо, изцяло нов състав, а след тъпия картон на Вутов наш треньор би извадил Ривалдиньо и би пуснал Панайотов.
Последна промяна от phd на 07 мар 2018 19:30, променено общо 1 път.
Грешките на съдията: недаден червен картон на Мацата;
-погрешно свирени 2 засади първото полувреме;
Дузпа нямаше категорично! Беше си здрав мач - както винаги срещу Морето.Вутов абсолютно справедливо изгонен!!!Положителна оценка на Тодоров.Играхме като отбор и определено има отлепване.Добро включване на Ривалдиньо,Тиам и Паулиньо.
Днешният мач е поредно доказателство,че отбор,който играе открито срещу нас няма шанс! Шанс имат анти-футбола и паркираните автобуси на носителите на феърплей "Ботев" и "Берое".
Толкоз.САМО ЛЕВСКИ!
-погрешно свирени 2 засади първото полувреме;
Дузпа нямаше категорично! Беше си здрав мач - както винаги срещу Морето.Вутов абсолютно справедливо изгонен!!!Положителна оценка на Тодоров.Играхме като отбор и определено има отлепване.Добро включване на Ривалдиньо,Тиам и Паулиньо.
Днешният мач е поредно доказателство,че отбор,който играе открито срещу нас няма шанс! Шанс имат анти-футбола и паркираните автобуси на носителите на феърплей "Ботев" и "Берое".
Толкоз.САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Някой знае ли какъв е тоя дженд..р в студиото и защо изобщо комемтира футбол