ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Възрастен
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /

Мнениеот Възрастен » 10 сеп 2017 21:59

Sardukar написа:смазахме ги след 20 минута, а сме 1-1....
Стават грешки, но съм силно афектиран. Просто момчето няма класа за "Левски" и това се вижда при всяко центриране към нашата врата.

Смазвате на дядо ви карабината! Толкова сте зле (на фона на нашата слаба игра), че си нямаш представа. А, бе, кога играете с тирето? Ако е скоро (и нямате време да се оправите), Тройчо ще ви се види приказка...

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 10 сеп 2017 21:59

Дидо написа:
k_oleto написа:
Дидо написа:
Popokatepetal написа:
k_oleto написа:Добър мач за Ботев. Ако Левски бяха малко по-адекватни, щеше да се получи много качествен мач. Но.......аз и на това съм доволен!
Според мен е време за смяна на Роси. Два мача - без победа !

Тия имаха точно едно положение, а вкараха два гола. Вратаря ни осра пейзажа. Случва се. Загубата идва в подходящ момент. Никакви драми не трябва да се правят. Отбора още е в процес на изграждане.

Нека се изгражда до май месец догодина :mrgreen:

Толкова.......за 8-9 месеца ще станат отбор.

и тогава ще търсят нов треньор ;)

Така, така, надъхвайте се. Така най-ви обичам.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 сеп 2017 22:00

Eminem написа:Шибан некадърник, загубихме заради това посредствено вратарче. Боримиров изгони Йоргачевич, за да може тоя некадърник да е на хранилка в Левски. Уволнение за тоя, а Боримиров да си подава оставката.

Къде бяха централните защитници при гола на Балтанов.

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 10 сеп 2017 22:00

Чичоооо Росиии какво стана... :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 сеп 2017 22:00

Popokatepetal написа:
Red_Neck написа:Дельо няма дори идея как да се върне в мача!
За половин час нищо не измисли.

Честита победа на Ботев!

Прави впечатление, че припознаваческата сган, не спирате да наблюдавате и следите какво прави Делио. Знам, че ви се искаше Жадното да иляди при нас, но уви.

А после, с цялата си шибана ловешка наглост, говорят за любов и омраза ...... пълен цинизъм, злобичката им извира отвсякъде, иначе много им знаят ловешките пръстчета.

Иначе нищо изненадващо - така или иначе Л-ц ще е шампион, Литекс втори, вие трети ..... като миналия сезон.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 сеп 2017 22:00

popokutepetel написа:Не мога да разбера какъв е този тотален идиотизъм в Левски да привличаш Гомез, Обертан, но да не можеш едно крило да намериш?
И от къв зор изгониха Йоргачевич при положение, че Митрев е нестабилен вратар, а тоя си е за Окръжните. Кой го е взел тоя налъм в Левски просто нямам идея. Но това наистина е ИДИОТИЗЪМ.

МитОФ го взе, кой го взе. И прати Ники Кръстев в Ботев Враца.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 10 сеп 2017 22:01

alstonfild написа:
Дидо написа:
Popokatepetal написа:
k_oleto написа:Добър мач за Ботев. Ако Левски бяха малко по-адекватни, щеше да се получи много качествен мач. Но.......аз и на това съм доволен!
Според мен е време за смяна на Роси. Два мача - без победа !

Тия имаха точно едно положение, а вкараха два гола. Вратаря ни осра пейзажа. Случва се. Загубата идва в подходящ момент. Никакви драми не трябва да се правят. Отбора още е в процес на изграждане.

Нека се изгражда до май месец догодина :mrgreen:

Ей , оранжавите прасета се разгрухтяха! Айде хващайте автобуса за Ловеч.

Оранжеви са ти гащите,само Дунав оле!
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 10 сеп 2017 22:02

Допуснахме първа загуба за сезона и мишките започнаха празненствата. Мъка мъкаааааа.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 10 сеп 2017 22:02

Ей разбирачи,ЛЕВСКАРИ!Цяла седмица се пъняхте да обиждате феновете на Ботев и ЦСКА,ама сами не осъзнахте,както ви казах след мача с Лудогорец,че нямаме вратар!Мача си беше наш,ама без вратар няма как да стане,2 удара на Ботев 2 гола!Затова всички сте едни разбирачи,затова ЦСКА пак ще ни бие 3:0,затова и Берое ще ни бие в Стара Загора,защото сме жалки!Привличаме Обертан,Гомес ,алоооооооооо ЙОРГАЧЕВИЧ на 100 години да е нямаше да пусне тия балами голове!Срам ме е от вас феновете,защото вие не си гледате собсвтената паница,а тръгвате да оплювате всички други!Какво си мислите бе,вие не виждате ли?ЦСКА бие наред,и нас ще бие и шампион ще стане,защото хората знаят как?Цяло лято ние държим Прохазка крило,алооооооо той не крило!Вутов явно го беше ударила носталгията и реши да не играе срещу Ботев....Те едвам тичаха,ето затова Лудогорец са грант,защото срещу Славия излязоха с резервтите и биха 4:0,а ние падаме от Ботев,които нямахе победа от 1 месец с обрат!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 сеп 2017 22:03

Popokatepetal написа:Допуснахме първа загуба за сезона и мишките започнаха празненствата. Мъка мъкаааааа.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.... и 2 айряна пихте ;)
Последна промяна от Red_Neck на 10 сеп 2017 22:05, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”