Лудогорец (Разград) - Левски (София) |0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Победа за Лудогорец
43
31%
Равен
32
23%
Победа за Левски
65
46%

Общо гласове: 140

Warped
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |0:0 FT

Мнениеот Warped » 15 апр 2017 10:01

NOMER14 написа:Да благодарим на Сватбата, че не им измисли дузпа и някой опасен пряк свободен удар след червения картон. Червеният му картон за нас бе плануван след тия жълти. Защо? Защото да се окопаем в последните минути, за да не им вкараме пак в последната.

Значи да му благодарим за това, че не паднахме......хахаха............ Тва звучи жалко, да не говорим че можеше да ги бием
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 15 апр 2017 10:33

Очаквам многоуважаемият г тире н . Марк Бата , да ни разясни за спорните положения !
Някой има ли представа Бурабията за един или два мача ще изгори ... демек , дали го нагласиха за Литекс тире София :?:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 апр 2017 10:37

Unforgiven_M написа:
DrAvalanche написа:Мехди игра с топката и тогава циркаджията налетя върху крака му.

Хайде само да не казваш на черното бяло.

Мога да ти препоръчам много добър офталмолог. Явно имаш крещяща нужда.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 15 апр 2017 10:39

Torino FC 1906 написа:Очаквам многоуважаемият г тире н . Марк Бата , да ни разясни за спорните положения !
Някой има ли представа Бурабията за един или два мача ще изгори ... демек , дали го нагласиха за Литекс тире София :?:

Бурабия заслужава сериозна критика за картоните. Уви, за него вчерашният втори жълт не е прецедент.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 15 апр 2017 11:53

W84me написа:Всички съдии са увити, като свински черва! При тях е нещо, като при гей поповете, знаят си кирливите ризи, подмазват се на по-висшестоящите и бутат свои роднини. Боклуци до един!

Син до бащата, племенник до вуйчото, братчед до братчеда... Как няма да са увити като чревца. Пазят си гърба и всяко тяхно "наказание" от родообщинния съвет на мъдреците е тайна. Боклука нали знаеш как се почиства? С козметика или на думи не става. Измита се, изхвърля се и се измива. Ако има още боклук след време, пак така. Липсва чистач.

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 15 апр 2017 13:28

DrAvalanche написа:
Unforgiven_M написа:
DrAvalanche написа:Мехди игра с топката и тогава циркаджията налетя върху крака му.

Ти си типична извадка за вашите фенове. Нагли, безскрупулни, безочливи... Колко пъти през годините са ви подпирали съдиите? Хиляди пъти, а имате наглостта да се оплаквате сега. :lol: Е, вече ги няма Ахмед Ахмед(при него имате 10 победи от...10 мача), Христо Ристосков(2 загуби... в 32 мача), Димитър Костов(1 загуба в 15 мача), Костадин Костадинов(4 загуба в 27 мача), Поли Апостолов(0 загуби от... 10 мача), Момчил Врайков(3 загуби в 19 мача), Кольо Данев(0 загуби в 9 мача), Радан Мирянов(0 загуби в 9 мача), Жорето Игнатов(дал три минути продължение на мач в Смолян, а реално игран до гол в 99-та мин.), Венцислав Кознички(дал дузпа за игра с глава), Светозар Маринов(2 загуби от 13 мача), Стефан Спасов(1 загуба... от 17 мача), Иван Леков... Това ви бяха топ поръчковите съдии в периода 2000-2009. ;) Иска ви се пак да се върнат времената на Чорни( беззаконие и безразборно уреждане на мачове с Беласица, Родопа, Металург, Шумен, Левски-Кн, Марек, Спартак-Вн, Рилецо...), но само с премрежените погледи ще си останете. :lol:

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 15 апр 2017 14:04

DrAvalanche написа:
Unforgiven_M написа:

А аз да те пратя ли на психотерапевт? Когато има картон си има. Не става само със сляпа фенщина, трябва и обективизъм. По-чист червен картон надали скоро сме получавали. И аз да бях свирил мача и аз щях да му го покажа на Мехдито, а той е просто... глупав.

Vura написа:Ти си типична извадка за вашите фенове. Нагли, безскрупулни, безочливи... Колко пъти през годините са ви подпирали съдиите? Хиляди пъти, а имате наглостта да се оплаквате сега. :lol: Е, вече ги няма Ахмед Ахмед(при него имате 10 победи от...10 мача), Христо Ристосков(2 загуби... в 32 мача), Димитър Костов(1 загуба в 15 мача), Костадин Костадинов(4 загуба в 27 мача), Поли Апостолов(0 загуби от... 10 мача), Момчил Врайков(3 загуби в 19 мача), Кольо Данев(0 загуби в 9 мача), Радан Мирянов(0 загуби в 9 мача), Жорето Игнатов(дал три минути продължение на мач в Смолян, а реално игран до гол в 99-та мин.), Венцислав Кознички(дал дузпа за игра с глава), Светозар Маринов(2 загуби от 13 мача), Стефан Спасов(1 загуба... от 17 мача), Иван Леков... Това ви бяха топ поръчковите съдии в периода 2000-2009. ;)

А за Vura - да имало е и винаги ще има съдийски аванти за силните. Както сега има за вас. Но да кажеш че 1 загуба от 10 мача е само защото Своге са по-силни от Левски и Левски не може да победи без съдията е доста... глупаво ;)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 15 апр 2017 14:31

ralka_levskarka написа:
THE G.A.M.E написа:Не съм доволен, можехме да бием, но само ако бяхме повели през 1-вото полувреме.
През 2-рото още след 60-тата мин. останахме без сили ...
Не се сърдя на Мехди, посегна инстиктивно, топката беше спорна, зеленият обаче беше на скорост и стигна навреме... Заслужен ж.к. няма какво да кажем. Но и Бурабия не е толкова виновен, кофти ситуация и т'ва е.
Общо-взето си разменихме по едно полувреме, не мисля и че домакините може да съжаляват за нещо... Освен ситуацията на Кешеру, други нямаха.

Аз не съм доволна, че имаше ситуации, в които можеше да се вземат къде- къде по- добри решения, а все грешахме.

В 88та някъде при последната ни контра вместо да стреля Огнянов можеше да я пусне на половин метър надясно към навлизащият Краев и оставаше 1 на 1 с вратаря в коридор . На това положение се ядосвам повече от на съдиите ...

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 15 апр 2017 15:09

На мен двубоя ми хареса. Играх ме повече от прилично.Митов все повече започва, да се очертава като правилния треньор. Дано, сините футболисти, затвърдят доброто впечатление и в следващите мачове.
А, съдиите толкова си могат. За да се "сложат" на "стилните на деня" правят, тези клоунски грешки . Лошото е, че не си взимат бележки и не ги е срам.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 апр 2017 16:27

Направо съм изумен от статистиките, които някои чужди фенове си водят за Левски, което още веднъж доказва, че е най-популярния отбор в България! Колко мачове, при кои съдии, колко победи, колко загуби, в какъв период... То бива интерес към даден отбор, ама чак такъв! Само да уточня, че в периода - 2000-2009-а Левски стигна 1/4 финал в ЛЕ и влезе в ШЛ, но за тези мачове не видях кои съдии са му свирили! И още нещо - Чорни беше изгонен от правителството след 3 години в Левски, а това също не го видях в статистиката, както и колко г. Домусчиев е в Лц!
Последна промяна от damyanov1963 на 15 апр 2017 20:26, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”