koisa написа:Кашчей написа:Ти пък откъде знаеш дали съм пипал топка и не съм стъпвал на стадион..щото не съм левскар ли?!?
Благодаря се на баща ми, че ме опази от тази глупост да съм левскар или цесекар, без да съм софиянец!
И да, дузпа днес нямаше, но аз съм виждал и по-фрапиращи дузпи за Левски-тази е от сравнително безобидните съдийски изцепки!
Личи си колко разбираш само от твърдението, че нямало дузпа.

Баща ти е трябвало да те научи и да не философстваш прекалено много особено когато нямаш нужните познания, а ти се опитваш да доказваш, че имаш такива във всяка една сфера и в 90% от случаите ставаш за смях.

Ако за теб е глупост да си левскар или цесекар, то за мен е глупост да си фен на друг отбор и непрекъснато да киснеш там където според теб са "глупавите".

За вас, левскарите, всяко докосване на ваш играч е нарушение, най-малко за дузпа, дори и в центъра на терена.
Виждал съм как Мишо Вълчев скача на гърба на защитник от Пирин, в Благоевград и ви дадоха дузпа, за да изравните! Виждал съм как ви дават дузпа за удар в ръката на защитник, който е с гръб към нападателя ви..какво ли не съм виждал за "Левски" за годините, през които съм гледал футбол от България!?!
ПП- Не, не си този, който да каже кой колко футбол е гледал и дали изобщо е ритал топка, и дали е ходил на стадион!