А група:Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: А група:Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT

Мнениеот alexdb » 03 апр 2016 00:19

Кашчей написа:
alexdb написа:
Кашчей написа:
Баце, а на светнеш как вратар се хвърля с краката в нападател, като в същото време иска с ръце да избие топката, която е владение на нападателя?!

Ми не видя ли днес?

Явно в Берое е най-глупавият вратар на света, който вместо с ръце в краката, се хвърля настрани :roll:

Чудя се, дали е в Берое дали е в Славия. Но и двамата май са еднакво глупови :oops:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 03 апр 2016 00:21

Кашчей написа:
koisa написа:Хванали сте се за съдията като удавник за сламка. Знам, че боли да загубите от Левски и още повече ги боли червените когато Левски печели. Дузпата си беше 100% както и да я погледнеш. Грешката на съдията беше, че не вдигна няколко картона на играчи от двата отбора и в същото време вдигна такива където ги нямаше. Ние искаме съдиите да са безгрешни и да свирят така като на всеки един от нас ни се иска. Това няма как да стане и съдиите на запад го доказват с многобройните си грешки всеки мач. Всеки гледа грешките на съдиите към неговия отбор без да брои тези към противника. И двата отбора бяха трагични и вместо футбол за пореден път гледахме ритни топка. Това би трябвало да ви притеснява повече от грешките на съдиите, които ще присъстват винаги и във всеки мач. :)

Има ли дузпа, отсъдена за Левски, която да не е 100% ова? Да питам и теб-действията на старозагорския вратар за дузпа ли бяха? Хвърля се надясно, с две вдигнати и прибрани ръце, а вашият калитко, като не уцели вратата се спъна в краката му и съдията само това чакаше.

Намирват се, ама има и доста 100 процентови, които не са свирени. Примери да давам ли или сам си ги знаеш?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 апр 2016 00:23

Кашчей написа:Има ли дузпа, отсъдена за Левски, която да не е 100% ова? Да питам и теб-действията на старозагорския вратар за дузпа ли бяха? Хвърля се надясно, с две вдигнати и прибрани ръце, а вашият калитко, като не уцели вратата се спъна в краката му и съдията само това чакаше.

И да питаш, и да не питаш дузпата си е 100% ва и това е факт. Няма да седна да обяснявам на човек, който през живота си не е пипал топка и не е стъпвал на стадион кое е дузпа и кое не. Дървени философи като теб колкото искаш. Спомням си след мача с Литекс как искахте нарушени на Бедоя само, защото е посегнал към вратаря, а сега изкарвате кристално чисто нарушение симулация. Хехехе.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2016 00:24

alexdb написа:
Кашчей написа:
koisa написа:Хванали сте се за съдията като удавник за сламка. Знам, че боли да загубите от Левски и още повече ги боли червените когато Левски печели. Дузпата си беше 100% както и да я погледнеш. Грешката на съдията беше, че не вдигна няколко картона на играчи от двата отбора и в същото време вдигна такива където ги нямаше. Ние искаме съдиите да са безгрешни и да свирят така като на всеки един от нас ни се иска. Това няма как да стане и съдиите на запад го доказват с многобройните си грешки всеки мач. Всеки гледа грешките на съдиите към неговия отбор без да брои тези към противника. И двата отбора бяха трагични и вместо футбол за пореден път гледахме ритни топка. Това би трябвало да ви притеснява повече от грешките на съдиите, които ще присъстват винаги и във всеки мач. :)

Има ли дузпа, отсъдена за Левски, която да не е 100% ова? Да питам и теб-действията на старозагорския вратар за дузпа ли бяха? Хвърля се надясно, с две вдигнати и прибрани ръце, а вашият калитко, като не уцели вратата се спъна в краката му и съдията само това чакаше.

Намирват се, ама има и доста 100 процентови, които не са свирени. Примери да давам ли или сам си ги знаеш?

Примери не ми давай!
Като ви чета писанията, то трябва по Правилник всеки мач да започва с дузпа за Левски и след това да се тегли жребий за топка и врата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2016 00:27

koisa написа:
Кашчей написа:Има ли дузпа, отсъдена за Левски, която да не е 100% ова? Да питам и теб-действията на старозагорския вратар за дузпа ли бяха? Хвърля се надясно, с две вдигнати и прибрани ръце, а вашият калитко, като не уцели вратата се спъна в краката му и съдията само това чакаше.

И да питаш, и да не питаш дузпата си е 100% ва и това е факт. Няма да седна да обяснявам на човек, който през живота си не е пипал топка и не е стъпвал на стадион кое е дузпа и кое не. Дървени философи като теб колкото искаш. Спомням си след мача с Литекс как искахте нарушени на Бедоя само, защото е посегнал към вратаря, а сега изкарвате кристално чисто нарушение симулация. Хехехе.

Ти пък откъде знаеш дали съм пипал топка и не съм стъпвал на стадион..щото не съм левскар ли?!?
Благодаря се на баща ми, че ме опази от тази глупост да съм левскар или цесекар, без да съм софиянец!
И да, дузпа днес нямаше, но аз съм виждал и по-фрапиращи дузпи за Левски-тази е от сравнително безобидните съдийски изцепки!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 апр 2016 00:40

Кашчей написа:Ти пък откъде знаеш дали съм пипал топка и не съм стъпвал на стадион..щото не съм левскар ли?!?
Благодаря се на баща ми, че ме опази от тази глупост да съм левскар или цесекар, без да съм софиянец!
И да, дузпа днес нямаше, но аз съм виждал и по-фрапиращи дузпи за Левски-тази е от сравнително безобидните съдийски изцепки!

Личи си колко разбираш само от твърдението, че нямало дузпа. :) Баща ти е трябвало да те научи и да не философстваш прекалено много особено когато нямаш нужните познания, а ти се опитваш да доказваш, че имаш такива във всяка една сфера и в 90% от случаите ставаш за смях. :) Ако за теб е глупост да си левскар или цесекар, то за мен е глупост да си фен на друг отбор и непрекъснато да киснеш там където според теб са "глупавите". 8-)
R.I.P.

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 03 апр 2016 00:51

alexdb написа:
Mirosvel написа:
CSKA 78 написа:
W84me написа:Дузпата е 350% реална, това че не знаете правилата е друг въпрос.

Виж сега, почти не ме интересува как сте спечелили този мач, защото вкарахте половината от титулярите на Берое в болница!
Едва ли ще се възстановят до нашия мач с тях в сряда! Но в интерес на истината, когато стоиш зад дадено мнение може лесно да провериш дали не го правиш, само защото дава предимство на любимия ти отбор! Ако същата дузпа е свирена за противника ви вместо за вас, дали ще си на същото мнение? ;)

Aбсолютно съм съгласен! Затова Левски е на този хал! Защото гледат като глухи петли мачовете си и си вярват. Може и да имат най много фенове и да го играят отбора на народа. Но това е така просто защото феновете на другите са малко (изключвам ЦСКА). Трябва обаче да е ясно и друго - левски е и най мразения отбор България и то с разлика! Напрактика всички фенове в България мразят Левски ( с изключение, разбира се на гугушчуците левскари) И това е така точно заради мачове, като днешния и заради съдии като днешните. И далеч не визирам дузпата, а момента в който двама футболист на Берое се сблъскаха и паднаха като отсечени. И прозирайки в тази ситуация възможност за бърза атака на Левски тоя престъпник Ст. Тодоров не спира играта. Ами ако там някой с глътнат език се задушава, докато тоя шуменски недоклатеняк, деба майка му вмирисана чака дали от атаката не Левскище стане гол. Вместо това Бедоя сцепи главата на В. Василев и трябваше на мига да бъде изгонен!

Да се мъчиш да убедиш някой, че баш тоя съдия е фен на Левски е доста смехотворно Грухи :)

Не се мъча да убедя никой, че баш тоя съдия е фен на Левски , а, че заради мачове като този и съдия като този цяла България мрази Левски(с изключение разбира се на собствените фенове). А този съдия си е една долна подлога, който се подлага на когото му е угодно. Е няма да резне Лудите срещу Левски, но Берое защо не? И пак се връщам на сутуацията в която се сблъскаха Том и Елиаш от Берое. Престъпление е да не спреш играта при удари в главите и двама паднали на земята играчи! Тоя нещастник Тодоров да пита Джемал Берберович, какво се прави в такава ситуация. Мисля, че Бербера ако изгледа ситуацията ще му вкара на шуменския на мига 2 коршета! Берберович при една такава ситуация щеше да умре преди години. Хем тогава съдията веднага спря играта! Абе Ст. Тодоров си е престъпник и когато и да го изхвурлят от съдийството все ще е късно!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2016 00:54

koisa написа:
Кашчей написа:Ти пък откъде знаеш дали съм пипал топка и не съм стъпвал на стадион..щото не съм левскар ли?!?

Личи си колко разбираш само от твърдението, че нямало дузпа. :) Баща ти е трябвало да те научи и да не философстваш прекалено много особено когато нямаш нужните познания, а ти се опитваш да доказваш, че имаш такива във всяка една сфера и в 90% от случаите ставаш за смях. :) Ако за теб е глупост да си левскар или цесекар, то за мен е глупост да си фен на друг отбор и непрекъснато да киснеш там където според теб са "глупавите". 8-)

За вас, левскарите, всяко докосване на ваш играч е нарушение, най-малко за дузпа, дори и в центъра на терена.
Виждал съм как Мишо Вълчев скача на гърба на защитник от Пирин, в Благоевград и ви дадоха дузпа, за да изравните! Виждал съм как ви дават дузпа за удар в ръката на защитник, който е с гръб към нападателя ви..какво ли не съм виждал за "Левски" за годините, през които съм гледал футбол от България!?!
ПП- Не, не си този, който да каже кой колко футбол е гледал и дали изобщо е ритал топка, и дали е ходил на стадион!
Последна промяна от Кашчей на 03 апр 2016 00:56, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 03 апр 2016 00:55

alexdb написа:
Кашчей написа:
alexdb написа:
Кашчей написа:
Баце, а на светнеш как вратар се хвърля с краката в нападател, като в същото време иска с ръце да избие топката, която е владение на нападателя?!

Ми не видя ли днес?

Явно в Берое е най-глупавият вратар на света, който вместо с ръце в краката, се хвърля настрани :roll:

Чудя се, дали е в Берое дали е в Славия. Но и двамата май са еднакво глупови :oops:

Аууу... Тоя в Славия верно е много, ама много проззз! Абе като гъз е прост!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 апр 2016 01:06

Кашчей написа:ПП- Не, не си този, който да каже кой колко футбол е гледал и дали изобщо е ритал топка, и дали е ходил на стадион!

Не си и ти този, които ще казва кое е дузпа и кое не. За мен е 100% ва дузпа и вече казах защо. Дали си съгласен или не изобщо не ми пука. Няма да се вържа на тъпите ти провокации какви сме били левскарите и какво за нас било това и онова. Може от 100 години да гледаш футбол, но като не го разбираш си оставаш все същия футболен лаик. При мен не минават номерата да се правиш на философ и разбирач. :!:
R.I.P.

Върни се в “Левски”