Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Стойчо Стоев е новият ст.треньор на Левски София

Мнениеот santiliana » 22 дек 2014 20:15

tevez написа:Доволен съм от назначаването на Стойчо Стоев. Мисля, че е добър избор от страна на Гонзо.
Дано имаме шанс да вземем добри футболисти.

изборът не е на Гонзо. Той няма толкова разум... По стечение на обстоятелствата изглежда, че е негов, но не е... ;)
Изпълняват с Батков само заръката на Тиквата...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 дек 2014 20:37

santiliana написа:
tevez написа:Доволен съм от назначаването на Стойчо Стоев. Мисля, че е добър избор от страна на Гонзо.
Дано имаме шанс да вземем добри футболисти.

изборът не е на Гонзо. Той няма толкова разум... По стечение на обстоятелствата изглежда, че е негов, но не е... ;)
Изпълняват с Батков само заръката на Тиквата...

Да,бе...Ако "Тиквата" беше заръчал,що се мотаха с Херо,ами не "изпълниха заръката"?

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 22 дек 2014 21:44

Левскари, днес направихме крачка напред. Освен, че е добър треньор ( чисто спортно-технически), умее да комуникира по правилен начин с футболистите.. спокоен и умен човек, РАЗБИРАЩ материята, който ако бъде оставен да работи - ще донесе много радост. Не обръщайте внимание на чорбарите.. за тях това е минус и е нормално да пишат и говорят глупости. Онези псевдо левскари, които бяха сигурни, че видите ли Гонзо иска на всяка цена да е треньор на Левски и това е попречило на Херо - нека сега излязат с адекватни мнения. Питам, къде е логиката да искаш на всяка цена да си треньор и да каниш, та даже и подписваш с друг?! Отговор няма да получа, не го и търся, тъй като въпроса е риторичен. Успех на Стойчо Стоев!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 22 дек 2014 22:55

Ако някой може да ви изведе от калта.... това е Стойчо наистина! Човека е изключителен психолог и знае как с трици маймуни да лови, показал го е с Монтана и Миньор. Малко се понаду от успехите при нас, но последвалите събития вярвам бързо са го върнали в реалността. Както и да е... изключителен специалист, желая му успех и вярвам, че швашия отбор го очакват добри дни, а това е добре за А група! Силни Левски и ЦСКА... силно първенство... силен Лудогорец :) Успех Стойчо!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 дек 2014 23:53

Стоев е идеален за отбори без претеенции да ги държи в играта. В случая е добър избор за отбор без пари .Ще ги задържи гаранция в шестицата, може и да се пробва за купата.При всички случаи е по - добър вариант от възпитаника на Габровския ТУ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 дек 2014 00:35

Teo написа:
trokadero_ написа:Стойчовото да видим какво ще направи ;)

Толкова преди него се провалиха... сега даже няма да има напрежение върху него така, че може и да спечели мачове напролет и да ги вкара в първата шестица, но зависи от самия него дали това нещо ще се случи. Единственото хубаво за мен е че познатите лица остават на герена... г-н Батков, г-н Иванов, г-н Баджеков, г-н Тонев :idea: 8-)
Весели празници!

Сезона на Левски е провален, но ти леко с емоциите, че ако вземе да ви победят два пъти в плейофа тогава отново ще се покриеш в ъгъла и ще съзреш конспирации срещу харизмата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

rainman_p
Контакти:

Re: Стоичо Стоев е новият ст.треньор на Левски София.

Мнениеот rainman_p » 23 дек 2014 01:09

caci написа:Ще съм доволен ако Стоев дойде,но не само да дойде,а и да отстоява мнението си и да държи да се вземат играчи които според него са нужни.Според мен най нужен е центр.нападател,но не като Домо,а пълен негов антипод.А именно висок,здрав,с добра техника и добър и точен удар с крак и глава.

Батков да развързва кесията и да взема Кр. Роналдо

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 23 дек 2014 10:44

Тая топли чувства от един друг локомотивец който е обичан от левскарската общност-Шпайдела , дано Стоев остави такава следа в Левски, че след 30 години си спомняме за него така както помним Шпайдела.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 дек 2014 10:49

Eminem написа:Успех на Стоев и Гонзо да не му се бърка в работата.

Второто ми се струва малко вероятно, но ще видим с времето.
Обещано му е испанците да останат. Ако дори един си тръгне, то за мен ще е вече ясно .... кой кара влака :)
Успех на Стоев в борбата за първата шестица ..... знаете защо :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

dromihait
Контакти:

Re: Стоичо Стоев е новият ст.треньор на Левски София.

Мнениеот dromihait » 23 дек 2014 11:58

caci написа:Ще съм доволен ако Стоев дойде,но не само да дойде,а и да отстоява мнението си и да държи да се вземат играчи които според него са нужни.Според мен най нужен е центр.нападател,но не като Домо,а пълен негов антипод.А именно висок,здрав,с добра техника и добър и точен удар с крак и глава.

Явно мнението ти съвпада с неговото - според днешните новини предлагат на централен нападател от Сантос (Жива).

Върни се в “Левски”