Левски София - ЦСКА София - 1:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София

Мнениеот veni__85 » 21 апр 2014 18:44

topchaki написа:
veni__85 написа:До сега Топчо го уважавах дори когато губеше само за едно , че пускаше истински левскари , а не безсърцати чужденци , в този мач се уплаши и резултата е на лице. Дори и с юношите пак сигурно щяхме да паднем , но нямаше да ни вкарат 3 гола и нямаше да гледаме толкова безсърцата игра.
Топчо и ти се оказа страхливец добре , че Бру имаше други задължения , че сигурно и него щеше да пуснеш и щяхме да запишем нов рекорд за минути без отбелязан гол.
И последно какво толкова показва Божинов , че всеки мач е титуляр ? ? ?

Кого да пусне Макриев и Генков ли.И те са пълни дървета

Братя Цоневи , С. Петков , Мисяк , Орачев , със сигурност има още някой истински централен нападател който е някъде в юношите и все още не сме го чували като име. По добре те да играят от колкото Туре , Белаид , Бастос , божинов , Генков , Макриев и т.н.........Единствено само Блажевич от налаганите футболисти заслужава да играе.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 21 апр 2014 18:47

veni__85 написа:
topchaki написа:
veni__85 написа:До сега Топчо го уважавах дори когато губеше само за едно , че пускаше истински левскари , а не безсърцати чужденци , в този мач се уплаши и резултата е на лице. Дори и с юношите пак сигурно щяхме да паднем , но нямаше да ни вкарат 3 гола и нямаше да гледаме толкова безсърцата игра.
Топчо и ти се оказа страхливец добре , че Бру имаше други задължения , че сигурно и него щеше да пуснеш и щяхме да запишем нов рекорд за минути без отбелязан гол.

Братя Цоневи , С. Петков , Мисяк , Орачев , със сигурност има още някой истински централен нападател който е някъде в юношите и все още не сме го чували като име. По добре те да играят от колкото Туре , Белаид , Бастос , божинов , Генков , Макриев и т.н.........Единствено само Блажевич от налаганите футболисти заслужава да играе.

Да се махат всички наемници да се вземат Български играчи тренери, скаути абе всички.И нови хора нов тренер директор изцяло нов отбор и така.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 21 апр 2014 18:48

veni__85 написа:
topchaki написа:

С. Петков е с националите в Трявна даже се контузил там

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 апр 2014 18:51

topchaki написа:
veni__85 написа:
topchaki написа:

С. Петков е с националите в Трявна даже се контузил там

дори да не беше пак нямаше да го пусне титуляр просто още утре Батков трябва да плати неустойките на всички наемници и да ги изпрати с еднопосочен билет.

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 21 апр 2014 18:53

Този мач е урок за всички привърженици водени от инерцията и умело манипулирани от някои фактори в Левски.Урок е за всички,които издраскаха форума с хвалебствия за Топчо.Е видя се,че когато нямаш грам достойнство(визирам отказа му да подаде оставка заедно с предишния треньорски екип и самопредлагането си за треньор на Левски) и грам професионализъм и знание в треньорската професия,резултатите са плачевни.Вторият основен виновник е кондиционалния треньор Ясен Екимов.Не знам какво трябва да стане този псевдоспециалист да изчезне завинаги от Герена.Тези двамата показаха,че помашката им наглост е огромна.И сега за главния виновник.Името му е свързано с всичките над 15 треньорски промени през последните години,с всички крамоли в съблекалнята,с всички интриги.Той е футболистът,който за тези си действия беше изваден от отбора от Наско Сираков и върнат в него от собственика на клуба Тодор Батков за да може същия да му бъде очи и уши и да му бъде основен доносник.Той е футболистът,който организира позорното събличане на Петев и последвалите оставки в името на основната цел - връщането в Левски на доказания некадърник,неграмотния малоумник Гонзо.Може би вече се досетихте,че този футболист е Гаджев.За стотен път повтарям,че връщането на Гонзо в Левски е огромна грешка и ако това се осъществи падението на отбора ще е пълно.

haha

Мнениеот haha » 21 апр 2014 18:57

Добре бе, не знам от какво толкова сте недоволни... Честито от мен, вкарахте гол, това не е никак малко. :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 21 апр 2014 18:59

alchemist написа:Добре де, и аз мога:
- всяко мое спиране на топката да е пас на средно разстояние
- при шут успешно да целя трибуните
- да тичам без да знам защо
- да изпълнявам перфектно тъчове
- да се чудя на кого да подам
- да съм незабележим на терена
+ още няколко скрити качества.... А, да и съм на подходяща възраст - колкото Бадемчето (е, някоя и друга годинка отгоре ... няма да издребняваме)

Та въпросът ми е: Какво да направя за да взимам поне 15 000 лв на месец? На кого да се обадя ?

Дайте съвети моля !!!!

Пич, моя съвет е да искаш поне 25 000 ,щото твърдиш че можеш да хвърляш тъчове,масово футболистите в България и това не могат-справка мачовете на нашите в ЕКТ 20г.назад-изключвам Лудогорец .

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 апр 2014 19:07

Чмовш:
Не ме интересуват феновете.

Пълна ебавка, заслужаваме всички подигравки и т.н щом търпим тези бездарници, вън всички футболисти с небългарски паспорти от Левски.Само Старокин и юношите.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 21 апр 2014 19:10

Хубаво са съблякли фланелки, а кога ще съблекат Паткофф????

Защо Топчо в този мач се насра и играхме без тактика?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 апр 2014 19:13

Божинката пак кърти "Пак казвам... Трябва да излезем с горНо вдигната глава" :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Левски”