LSFC 1914 написа:Някой знае ли къде ще се играе финала ??
В София .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LSFC 1914 написа:Някой знае ли къде ще се играе финала ??
Синьо сърце написа:Общо-взето, Левски играе в стила на Локо Мездра. Или Ботев Враца, както ви харесва. Трагикомедия в синьо, а вкарат ли ни един гол, фарсът ще е пълен!
ЕМИЛ написа:LSFC 1914 написа:Някой знае ли къде ще се играе финала ??
В София .
Синьо сърце написа:Общо-взето, Левски играе в стила на Локо Мездра. Или Ботев Враца, както ви харесва. Трагикомедия в синьо, а вкарат ли ни един гол, фарсът ще е пълен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
El Grande Capitan написа:Жоржиньо написа:El Grande Capitan написа:Екстра е мача-ниво северозападна В група,вълшебен футбол с марка "селската мера".
Ай стига лежахте впрочем...
Впрочем стига ритахте! Кажи нещо за Иршак???
Симпатичен младеж,тих,скромен и интелигентен, екстра е...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Parmalat написа:Щи покажа дръжки.Хубавото е,че и да не ми излезе ми излязоха двата от Шампионската Лига и ще съм с повече пари.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
LSFC 1914 написа:ЕМИЛ написа:LSFC 1914 написа:Някой знае ли къде ще се играе финала ??
В София .
А инфото ?
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 23 госта