Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски
Вячеслав Грозни.
santiliana написа:при тоз собственик- това ще е положението...Някой по-горе каза, че предпочита Борат пред Пеевски...Честно казано, аз съм пък на коренно различно мнение...При собственик Пеевски едва ли тези мърди ще се влачат така по терена...
санти не Пеевски съгласен съм Сатаната да ни стане собственик.
Моля ви нека си върнем отбора хора,този ни докара до тук.
Никой не е виновен всичко при него е схеми,тото и нищо друго,този в душата си е истински чорбар.
Тодоре,остави Левски на хората.
LEVSKI_FOREVER
Според мен трябва Батков да почне да търси на кой да продаде клуба иначе отиваме на кино.То се видя че Батков няма пари за Левски.
Левски до гроб!!!

koki1015 написа:Според мен трябва Батков да почне да търси на кой да продаде клуба иначе отиваме на кино.То се видя че Батков няма пари за Левски.
В дб пише че другата седмица подписвате с Газпром и ще ви налеят 25 млн. евра...инфо от труд

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Мале ,мале щом от тия трябва да избираме.Левски си копае от дъното на долу.Ако все пак трябва да избирам - Кокала.Относно кой съсипва Левски то това са Батков и Тонев.Тези двама определено погребват Левски и това скоро ще стане.Ние сме най-посредствения отбор в А група.Батков знае на къде отиват нещата,но на него не му пука.Следващите думи ще са: Аз направих каквото трябва взех Божинов,тоя ония изплатил съм и заплатите това е от мен.Да ама не.истината ,е че Левски няма нито управление,нито качествени играчи,за треньор да не говорим.Но стига толкова това го дъвкаме 6 години и сигурно и още толкова ще си говорим.
За мен ФК Левски няма бъдеще ако ще и да бие ЦСКА на 8 март с 8:0.
Лека вечер.
Лека вечер.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- santiliana
zlatan написа:santiliana написа:при тоз собственик- това ще е положението...Някой по-горе каза, че предпочита Борат пред Пеевски...Честно казано, аз съм пък на коренно различно мнение...При собственик Пеевски едва ли тези мърди ще се влачат така по терена...
Никой не е виновен всичко при него е схеми,тото и нищо друго,този в душата си е истински чорбар.
братле, давайте да се организираме някак и да предприемаме нещо...То се е видяло, че само с декларациите на НКП няма да стане...
- santiliana
sslevski написа:Мале ,мале щом от тия трябва да избираме.Левски си копае от дъното на долу.Ако все пак трябва да избирам - Кокала.Относно кой съсипва Левски то това са Батков и Тонев.Тези двама определено погребват Левски и това скоро ще стане.Ние сме най-посредствения отбор в А група.Батков знае на къде отиват нещата,но на него не му пука.Следващите думи ще са: Аз направих каквото трябва взех Божинов,тоя ония изплатил съм и заплатите това е от мен.Да ама не.истината ,е че Левски няма нито управление,нито качествени играчи,за треньор да не говорим.Но стига толкова това го дъвкаме 6 години и сигурно и още толкова ще си говорим.
Лека вечер.
няма да ги бием...Трябва да сме реалисти преди всичко...Ако влязат Топчо, Мариан и Боримиров- може...Но с тези мадами и вездесъщия Плю, пардон- Бру- заеби...
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:zlatan написа:santiliana написа:при тоз собственик- това ще е положението...Някой по-горе каза, че предпочита Борат пред Пеевски...Честно казано, аз съм пък на коренно различно мнение...При собственик Пеевски едва ли тези мърди ще се влачат така по терена...
братле, давайте да се организираме някак и да предприемаме нещо...То се е видяло, че само с декларациите на НКП няма да стане...
Toчно заради нкп няма да стане. валдимировци , байловци, клачевци са по-вредни за Левски от самият батков
Друг от спряганите за ветровития пост – Иван Колев коментира пред Livesport.bg, че няма вариант той да стане старши треньор на Левски
- damyanov1963
И след колко месеца пак ще търси нов треньор?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч