Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот drakata » 10 окт 2013 14:02

liliputchica написа:Късно е либе за китка. Вече в цял свят, феновете на Левски са дамгосани, заради тези няколко малоумника, сега маса народ трябва да се чувстват виновни и са виновни..Тук има много свестни хора от вас, много от нас го виждат и оценят, но в очите на чужденците ,вече сте .... :oops:

мен пък не ме е срам
ръководството е виновно
каква е тая пресконференция, се едно у кръчмата
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 10 окт 2013 14:12

странна работа - уж "качулките" държаха Йоканович да остане, вкл. приматите от НКП - такава беше позицията на Гугутката
а сега Сираков го няма, Йоканович също
но според говорителя на феновете - "ВСИЧКО Е НАРЕД"
как така всичко вече е по мед и масло?!
Качулките негодуваха срещу решението да бъде махнат Йоканович, а Батков твърди, че той е взел еднолично решението за неговото уволнение.
Защо не му търсят сметка?!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 10 окт 2013 14:24

yasen написа:странна работа - уж "качулките" държаха Йоканович да остане, вкл. приматите от НКП - такава беше позицията на Гугутката
Качулките негодуваха срещу решението да бъде махнат Йоканович, а Батков твърди, че той е взел еднолично решението за неговото уволнение.

Е как да търсят сметка на бащицата който ги храни и пои, не чу ли че им дава по 15 хил лева на месец.
Вярно,че е доста съмнително всичко и ми мирише на добре скалъпен фарс да се изгони Сираков.

djoker1978
Контакти:

Мнениеот djoker1978 » 10 окт 2013 14:36

Sega se nadqvam vsi4ki da se usmirqt . Ba6ticata kaza ot dnes vsi4ko e liubov i razbiratelstvo . I pak kakto vinagi praxa e xvurlen v o4ite na xorata . Za6to nikoi ot jornalistite ne pita Batkov zaradi vas Levski zagubi 40 miliona evro 4ustvate li se vinoven Zaradi vas Levski zagubi koeficent 38 i ne6to ? Koi dokara vsi4ki nedorazumeniq v Levski ? i o6te i o6te vuprosi .Kakto vinagi prez poslednite godini v Levski i v Bulgaria vina ima vinovni nikoga ! Koga nai posle nqkoi 6te poeme otgovornost za kakvoto i da e bilo . E dnes sum suglasen 4e vsi4ki mojem da se sramuvame vkliu4itelno i jurnalistite

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 окт 2013 14:51

yasen написа:странна работа - уж "качулките" държаха Йоканович да остане, вкл. приматите от НКП - такава беше позицията на Гугутката

Как да хапят ръката която ги храни!Вече на всички е ясно че феновете на Левски са зависими от Батков!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 14:55

obi4am_pirin написа:

Как да хапят ръката която ги храни!Вече на всички е ясно че феновете на Левски са зависими от Батков!

100 фена са зависими от Батков .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 окт 2013 14:58

damageplan написа:
obi4am_pirin написа:

100 фена са зависими от Батков .

100 качулки които дерибействат над цялата синя общност
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 окт 2013 17:04

До голяма степен споделям написаното от автора на темата. Все пак, нека да не забравяме, че „за да победи злото е достатъчно бездействието на добрите хора”. Това, да не бъдеш на трибуните на „Георги Аспарухов”, не е форма на протест – това е извинителен начин да вдигнеш бялото знаме. Начин да налееш допълнително вода във воденицата на някои красноармейци, папагали и фенове на други отбори със затихващи функции, които осмислят жалкото си съществуване, като поглъщат жадно всяка журналистическа пръдня, насочена в посока към „Герена”, които използват всеки скандал, малък или голям, за да избълват след това нова порция помия срещу нашия любим отбор. Затова, нека да се опитаме и преодолеем различията помежду си, нека не се делим на фракции, на западни, южни и други дивизии, на София и не София, на „ултраси” и „семкаджии”, на „добри” и „лоши” левскари, защото никой не е по-голям от Левски и може би никога досега не се е налагало да бъдем толкова единни и сплотени всички заедно – футболисти, ръководство, публика. Само „ЛЕВСКИ”! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 окт 2013 17:43

Стига сте се жалвали за Петев. Аз дето не съм агресивен човек никога няма да позволя така публично да се изгаврят с мен и доброволно да си сваля дрехите и да мълча като п.тка. Поне да беше казал нещо да се разбере с тях, съпротива да беше оказал малко щеше толкова да се издигне в очите на феновете, а ако някой си позволи публично да го удари.... Дори Тройчо да представяха пак е недопустимо физическото насилие над треньор на Левски, на всичкото отгоре лъжеше като дърт циганин Петевчу :)
Сираков и той абсолютно нищо не направи да го защити. Всички в тая зала бяха женски полови органи. Радвам се, че Петев няма да е треньор на Левски, но НЕ одобрявам начина по-който беше изгонен. Просто трябваше нещо да се случи след всичките некадърни прояви на ръководството и явна гавра срещу феновете на клуба ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 18:00

Мистри написа:
damageplan написа:Желю Станков в-к "Тема спорт"
Jelu Stankov
Обръщение към нацията:
Тези, които преди време прецакаха, тоест мутризираха протеста по заповед на тел. 160, вчера вилняха на „Герена“ по заповед на същия Бойко. Посредством неговия човек там. Казва се Тонев.
Ченгесарската машина никога не отказва да работи. Тези с качулките отказаха много от протестиращите да си търсят правата за по-добър живот на площада. Същите сега ще откажат и публиката на Левски да ходи на стадиона с надеждата да види по-добър Левски. Насъскаха протестиращите едни срещу други. Сега насъскаха и запалянковците едни срещу други.
Затова един ден да успеем да съблечем, не буквално в стила на мутризацията, Бойко, Пеевски, Орешарски, Доган и всички от тази тоалетна.
А на „Герена“ отдавна има два отбора – Левски и НаркоЛевски.

P.S. Ако горното не е истина, защо вчера в продължение на 15 минути никой на „Герена“ не натисна паник-бутон, за да извика СОТ-161, които от години получават десетки хиляди лева от ПФК Левски за охрана? На втората минута поне 10 патрулки щяха да пристигнат, ако някой ги бе повикал. Но този някой си портиер е на подчинение на този, който изпрати „феновете“ срещу Петев и Сираков.

А де? И аз това питам вече трети ден.
Сираков предупреден-не реагира.
Журналистите гледат сеир.
Другите длъжностни лица-и те.
Да не говорим, че дори и в този форум имаше апели и организация, но никой не си мръдна пръста.
А не го четат малко хора. ;)

А до скоро разправяше, че тука са само шепа интернет мишоци :lol: И тъй като предполагам, че си от Сектор Б (моите извинения, ако не си), наистина ли никога не си учавствал в бой я срещу "чорбари", я срещу "орки"?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Върни се в “Левски”