Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2012 17:51

PFC Litex написа:По стечение на обстоятелствата съм учил в строително училище и малко или много имам елементарни познания, невъзможни неща няма, но завършат ли даден строеж, то много трудно се правят реконструкции и допълнения.

Вероятно си чул ако се наложи да се увеличава капацитетът на стадиона, къде ще бъдат добавени тези места?

Не поставям под въпрос познанията ти по строителство, но арх. Пантелеев спомена че има как да се разшири капацитетът на трибуните дори при завършен строеж. При всяко положение се предполага, че неговата преценка е доста по-компетентна от твоята :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2012 17:54

TristaNNN написа:
PFC Litex написа:По стечение на обстоятелствата съм учил в строително училище и малко или много имам елементарни познания, невъзможни неща няма, но завършат ли даден строеж, то много трудно се правят реконструкции и допълнения.

Вероятно си чул ако се наложи да се увеличава капацитетът на стадиона, къде ще бъдат добавени тези места?

Не поставям под въпрос познанията ти по строителство, но арх. Пантелеев спомена че има как да се разшири капацитетът на трибуните дори при завършен строеж. При всяко положение се предполага, че неговата преценка е доста по-компетентна от твоята :roll:

Точно де и допълни, че това става като добавят седалки пред секторите А и В, нещо като в Арена армеец.
Трибуните на стадиона ще бъдат вдигнати на 2 метра височина и пред тях ще има достатъчно място.
;)
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 дек 2012 17:57

PFC Litex написа:Вече споделих, че е хубаво всеки един да изслуша пресконференцията поне по още един път защото всеки почва да интерпретира казаното през неговата призма.
Проектантът каза, че стига да се пълни стадиона и да започнат да не стига настоящия капацитет, то винаги може да се добавят около 2000 места пред секторите А и В.
Преди секунди отново мина по Дарик радио запис от пресконференцията на която бяха поставили, че седящите места са 26000, но за журналистите е 28000 имат в предвид правостоящи.
;)

Обръщението "БЕ" ще се направя, че не съм го прочел

Ае pfc litex, къв си ти бе, че ще кажеш какво може и какво не може, нито си е проектант на стадиона, нито по някакъв начин участваш в каквото и да е свързано със стадиона. Да, за твое съжаление, Левски ще има най-модерния стадион в България и при нужда ще може да се правят всякакви подобрения, искаш или не. Виждам те как само търсиш за какво да се заядеш.

На пресконференцията Пантелеев каза, че стадиона при нужда може да бъде ъпгрейтнат до категория 4, което значи 30 000. Иначе стадиона е категория 3+

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2012 18:01

PFC Litex написа:Точно де и допълни, че това става като добавят седалки пред секторите А и В, нещо като в Арена армеец.
Трибуните на стадиона ще бъдат вдигнати на 2 метра височина и пред тях ще има достатъчно място.
;)

Това е едно на ръка, но архитектът също така загатна че ако се наложи има как да се надгражда. Дали пък затова не са оставили ъгловите секторчета умишлено без "шапки" :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 27 дек 2012 18:32

Очаквах да е по разчупен новия стадион! Толкова ли нямат въображение хората в тва ръководство ? Толкова ли няма модерно мислещи инженери? Пълен провал !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 дек 2012 18:35

TristaNNN написа:Това е едно на ръка, но архитектът също така загатна че ако се наложи има как да се надгражда. Дали пък затова не са оставили ъгловите секторчета умишлено без "шапки" :?

Лошото е, че май въобще не предвиждат закриване на ъглите.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 27 дек 2012 18:38

saffron написа:Очаквах да е по разчупен новия стадион! Толкова ли нямат въображение хората в тва ръководство ? Толкова ли няма модерно мислещи инженери? Пълен провал !

Стадион за 30 000 на три етажа ли да го направят?Като за нас бива.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 дек 2012 18:40

saffron написа:Очаквах да е по разчупен новия стадион! Толкова ли нямат въображение хората в тва ръководство ? Толкова ли няма модерно мислещи инженери? Пълен провал !

По-добре не стъпвай на новия стадион... Той е пълен провал!!! :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 27 дек 2012 18:43

Бекъма написа:

Стадион за 30 000 на три етажа ли да го направят?Като за нас бива.

Можеше поне едната трибуна да бъде на 2 етажа , като Мадеиски , Британия , Дъ Валеи , все стадиони с капацитет около 28 000 зрители
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 дек 2012 18:51

а той да стане. Както и да го направят- пак ще си е най-хубавият в България. Пък и може да се доогледат тези пропуски в ъглите, знае ли човек...Важното е, че вече намеренията наистина са сериозни и обмислени. А не като едни "братчеди" дето показваха един камион с рисунки на най-различни варианти за стадиони в парка на свободата... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”