Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2013 14:16

Тайната на "синия" успех

Треньорът на Левски Николай Митов коментира победата срещу ЦСКА и успешното представяне на "сините" след неговото идване на поста. Тимът се класира за финал за Купата на България срещу Берое, победи като гост Литекс с 2:1 и надви "армейците" със същия резултат във Вечното дерби. В момента столичани са на две точки зад лидера Лудогорец и държат съдбата си в своите ръце. При шест поредни победи, включително успех в домакинския мач с разградчани, Левски ще триумфира със златото за 27-и път в своята история.

Митов разкри и своята тайна за промяната в поведението на неговите футболисти. Според него това е завръщането на "синия" дух в съблекалнята. Той заяви, че е поискал от своите футболисти раздаване от първата до последната минута и според него именно по-голямото желание за победа е било ключът за успех срещу ЦСКА.

"Мислите ми вече са към друг мач. Съжалявам, че още през първото полувреме не си решихме нещата срещу ЦСКА. През втората част им дадоха инициативата за малко, но след това взехме победата. За мен най-важният фактор бе по-голямото ни желание за победа", сподели Митов в Актуално студио "Дерби".

"Държа много на моите футболисти. Те показват, че са хора с характер - и в тренировките, и на терена. Искам раздаване от първата до последната минута. Знам какво е вътре в съблекалнята, защото съм юноша на Левски. Искам да го има синия дух и желанието", допълни треньорът.

"За мен във футбола има можещи и неможещи. Христо Йовов си върши отлично работата. Има един месец до края и след това ще решим какво да правим.

Не съм съгласен, че мачът с Лудогорец ще реши първенството. Ние няма да подценим нито един двубой. Не сме говорили с Илиан Илиев преди мача с ЦСКА. Няма да си нарушавам принципите и да коментирам съдията. И при негативен резултат пак няма да коментирам. Винаги търся грешките първо в себе си", каза още младият специалист.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 29 апр 2013 14:45

amstel_beer написа:Тук искам да споделя нещо, което ми направи впечатление. Митов трябваше да забрани на Мюлдер да си оставя зоната без надзор и нямаше да имаме никакви проблеми в мача. :roll:

По принцип Мюлдер има този навик, забелязал съм го в много мачове. Прилича на Лусио Вагнер - повече мисли за атака, вместо за защита. Когато Рамос играе пред него го покрива, но ако не е на терена или е на другия фланг дясната страна на защитата е празна.
...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2013 17:59

25-ти кръг
Локомотив (Пловдив) -Левски
Лудогорец -Черноморец

26-ти кръг
Левски - Миньор (Перник)
Етър -Лудогорец

27-ми кръг
Ботев (Враца) -Левски
Лудогорец - Славия

28-ми кръг
Левски -Лудогорец

29-ти кръг
Етър - Левски
Лудогорец -Ботев (Пловдив)

30-ти кръг
Левски -Славия
Монтана -Лудогорец

Дали може Славия да вземе нещо от Лудогорец :?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2013 18:43

ralka_levskarka написа:25-ти кръг
Лудогорец -Черноморец

26-ти кръг
Левски - Миньор (Перник)
Етър -Лудогорец

27-ми кръг
Ботев (Враца) -Левски
Лудогорец - Славия

28-ми кръг
Левски -Лудогорец

29-ти кръг
Етър - Левски

30-ти кръг
Левски -Славия
Монтана -Лудогорец

Славия и от нас може да вземе нещо...Ако не внимаваме...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2013 18:48

Ако нашите са концентрирани, не мисля, че могат да вземат нещо на Герена.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 апр 2013 19:43

ralka_levskarka написа:25-ти кръг
Лудогорец -Черноморец

26-ти кръг
Левски - Миньор (Перник)
Етър -Лудогорец

27-ми кръг
Ботев (Враца) -Левски
Лудогорец - Славия

28-ми кръг
Левски -Лудогорец

29-ти кръг
Етър - Левски

30-ти кръг
Левски -Славия
Монтана -Лудогорец

Програмата на двата отбора е равностойна,но според мен Левски има предимство заради домакинството.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 29 апр 2013 19:55

alexveselinov написа:Програмата на двата отбора е равностойна,но според мен Левски има предимство заради домакинството.

Разград водят с две точки и равен ги устройва срещу нас. Имат право дори на още един равен, ако не успеем да ги победим.
...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2013 21:17

Foreigner написа:
alexveselinov написа:Програмата на двата отбора е равностойна,но според мен Левски има предимство заради домакинството.

Разград водят с две точки и равен ги устройва срещу нас. Имат право дори на още един равен, ако не успеем да ги победим.

Точно затова ми се иска Славия да вземе нещо, Ботев също може да се опита ;), ако не- всичко е в наши ръце- просто трябва да ги бием.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 апр 2013 21:45

не се заблуждавайте, че няма къде да губим точки...И стига с тая измислена шампионска титла, момчета и момичета. Нека да се пооправи играта още, да има хубави моменти в мачовете на наш`те...Пък, ако е рекъл Господ- да ставаме шампиони- нека станем. Но най-важното е да има какво да виждаме в мачовете ни, а не само кюскане и непохватни изяви на играчите в синьо...Щото, като нищо можем да глътнем водица още вдругиден срещу Локото, а после- и с врачани...Там ще берем ядове, да знаете...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2013 21:47

santiliana написа:не се заблуждавайте, че няма къде да губим точки...И стига с тая измислена шампионска титла, момчета и момичета. Нека да се пооправи играта още, да има хубави моменти в мачовете на наш`те...Пък, ако е рекъл Господ- да ставаме шампиони- нека станем. Но най-важното е да има какво да виждаме в мачовете ни, а не само кюскане и непохватни изяви на играчите в синьо...Щото, като нищо можем да глътнем водица още вдругиден срещу Локото, а после- и с врачани...Там ще берем ядове, да знаете...

Ние си знаем, просто се надяваме играчите да са концентрирани напълно и да си изиграят мачовете както трябва ;) Да търсят победата както срещу Литекс и ЦСКА.

Върни се в “Левски”