Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Асистенция на асистенцията

Мнениеот Заклет Левскар » 29 апр 2013 11:09

ralka_levskarka написа:
Заклет Левскар написа:Колеги, на мача не обърнах голямо внимание, но като се прибрах прегледах кадрите от мача и ми направи голямо впечатление пасът към Гаджев при победния ни гол. В сайта на Левски я има цялата атака и там се вижда идеалният пас от голямо разстояние и от движение към Гаджев. Не съм много сигурен (Велев или Вутов) подаде топката, ама почти цяла пролет си късам нервите, като гледам колко грешни пасове правят нашите на 5-6 метра един от друг,така че сега този пас ми се стори като фантастичен. Някой може ли да каже със сигурност кой от нашите подаде на Владо?

Мисля, че беше Вутов. :?

Супер е ако е той, за времето през което беше на терена нямаше грешно отиграване.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 апр 2013 11:21

Заклет Левскар написа:
ralka_levskarka написа:
Заклет Левскар написа:Колеги, на мача не обърнах голямо внимание, но като се прибрах прегледах кадрите от мача и ми направи голямо впечатление пасът към Гаджев при победния ни гол. В сайта на Левски я има цялата атака и там се вижда идеалният пас от голямо разстояние и от движение към Гаджев. Не съм много сигурен (Велев или Вутов) подаде топката, ама почти цяла пролет си късам нервите, като гледам колко грешни пасове правят нашите на 5-6 метра един от друг,така че сега този пас ми се стори като фантастичен. Някой може ли да каже със сигурност кой от нашите подаде на Владо?

Супер е ако е той, за времето през което беше на терена нямаше грешно отиграване.

Не е Вутов, а Велев ;) Всички по-опасни ситуации пред вратата на ЦСКА ги създаде именно Стефан Велев. Много силен мач за него! Двете извеждащи подавания към Силва, когато излезе очи в очи с Черни бяха пак на Велев. Едното там къде му вдигнаха несъществуваща засада, а другото където вратаря я изби от краката му и останаха съмнения за дузпа.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 апр 2013 11:35

terata написа:
Заклет Левскар написа:
ralka_levskarka написа:

Не е Вутов, а Велев ;) Всички по-опасни ситуации пред вратата на ЦСКА ги създаде именно Стефан Велев. Много силен мач за него! Двете извеждащи подавания към Силва, когато излезе очи в очи с Черни бяха пак на Велев. Едното там къде му вдигнаха несъществуваща засада, а другото където вратаря я изби от краката му и останаха съмнения за дузпа.

Не познахте, Пинто я подава и то с десния крак. :P

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Заклет Левскар » 29 апр 2013 11:39

Пинто с десния крак.... браво на него, иначе за Велев колегата е прав - два страхотни паса към Силва и много силен мач за него (много здраве на Паро Никодимов). Димов също даде много хубав пас към Родригес
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 апр 2013 11:46

amstel_beer написа:Не познахте, Пинто я подава и то с десния крак. :P

Бе важното е че я подаде точно:) Па все ми се стори, че беше 77-ми номер.

Заклет Левскар написа:Пинто с десния крак.... браво на него, иначе за Велев колегата е прав - два страхотни паса към Силва и много силен мач за него (много здраве на Паро Никодимов). Димов също даде много хубав пас към Родригес

Ааа верно, че Паро разправяше, че Велев нямал класата за ЦСКА :) Еми да се радват сега на Нджонго Бонго. :)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 апр 2013 11:52

Заклет Левскар написа:Пинто с десния крак.... браво на него, иначе за Велев колегата е прав - два страхотни паса към Силва и много силен мач за него (много здраве на Паро Никодимов). Димов също даде много хубав пас към Родригес

Тук искам да споделя нещо, което ми направи впечатление. Митов трябваше да забрани на Мюлдер да си оставя зоната без надзор и нямаше да имаме никакви проблеми в мача. :roll:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 29 апр 2013 11:57

amstel_beer написа:

Тук искам да споделя нещо, което ми направи впечатление. Митов трябваше да забрани на Мюлдер да си оставя зоната без надзор и нямаше да имаме никакви проблеми в мача. :roll:

Прав си, но всичко е добре когато свършва добре. Има още важни мачове в които да сме си взели поуки.
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 апр 2013 12:21

Заклет Левскар написа:
amstel_beer написа:

Прав си, но всичко е добре когато свършва добре. Има още важни мачове в които да сме си взели поуки.

то Нджонгиньо сам се пазеше, аз си бях спокоен топката като беше у него :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2013 12:31

amstel_beer написа:

Всъщност да, някой беше писал, че Ели и Пинто са направили слаб мач. Е аз не мисля така, напротив много добре се представиха заедно с Дани, но Мюлдер игра под възможностите си в някои моменти. Точно, когато Делев излизаше срещу Пламен Илиев, май зоната на Мюлдер беше опразнена.

Иначе, има ли значение кой е подал? Все е от Левски :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 29 апр 2013 13:02

Левски победи Ботев със 2:0 при юношите 98 набор,на турнира в Сопот.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”