Avanti_Ragazzi написа:Яд ли вие, че го изтърваме Бабонго-то а? Яд ли вие?![]()
![]()
Направо не съм на себе си,че червените приятели ни откраднаха тоя магьосник под носа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Avanti_Ragazzi написа:Яд ли вие, че го изтърваме Бабонго-то а? Яд ли вие?![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Забравих да питам:
А бе, къде е Хюсеинович, нали щеше да ни "шие" в дербито? И Камбурката, и той
siniq_fen написа:ralka_levskarka написа:Забравих да питам:
А бе, къде е Хюсеинович, нали щеше да ни "шие" в дербито? И Камбурката, и той
Как може да забравиш Шивача от село Ключ![]()
Santiago Munezz написа:Avanti_Ragazzi написа:Яд ли вие, че го изтърваме Бабонго-то а? Яд ли вие?![]()
![]()
Направо не съм на себе си,че червените приятели ни откраднаха тоя магьосник под носа
Corwin написа:Някой може ли да ми каже откъде мога да си сваля дербито на запис (или да го гледам, ако е качено)?
Заклет Левскар написа:Колеги, на мача не обърнах голямо внимание, но като се прибрах прегледах кадрите от мача и ми направи голямо впечатление пасът към Гаджев при победния ни гол. В сайта на Левски я има цялата атака и там се вижда идеалният пас от голямо разстояние и от движение към Гаджев. Не съм много сигурен (Велев или Вутов) подаде топката, ама почти цяла пролет си късам нервите, като гледам колко грешни пасове правят нашите на 5-6 метра един от друг,така че сега този пас ми се стори като фантастичен. Някой може ли да каже със сигурност кой от нашите подаде на Владо?
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, vasilnv и 33 госта