Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот wilge » 24 фев 2025 16:09

mrw8 написа:Изключително съм доволен, че внука на големия играч и треньор Иван Вуцов дойде в Левски. И то не по шуробаджанашка линия, а с качества.... Надявам се да е попил доволно от Георги Петков и да го надмине, друг страхотен вратар дошъл от Славия. Бях на стадиона, когато Спартак Пл ги направи смешни и в частност него, смениха го на почивката. А после дойде в Левски, поседя на скамейката, след това захапа и другото е история....

Качествата ги има. Пък и кръвта вода не става. Останалото е в ръцете на треньорите.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 фев 2025 16:31

Вуцов е добър вратар, но дано засега не го пускат във важни мачове, въпреки че на нас всички са ни важни, защото ако направи някоя издънка и публиката го емне, ще стане мазало. И той е един чешит и ръбат и ако и той тръгне напук, много лошо става. Венци се изказа, че е взел характера на баща си. А пък баща му се оплакваше от него, че напук бил станал чорбар, доколкото е чорбар въобще или го прави да дразни баща си. Та качества - да, но скрита бомба със закъснител. Не знаеш в кой момент ще гръмне.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 24 фев 2025 16:32

groti написа:За Вуцата съм много доволен. Точно такъв "педал" и дразнител ни трябва. Урсула малко ли ни тролеше, пък се оказа перфектен. Според мен на Никито Михайлов само това му липсваше - да бъде перде и да си слага всички на "**". Дано сега си сложи и хейтърите там

Гошо Петков е може би най-добрият бг вратар, който съм гледал в Левски (от времето на Заека). Чисто като вратарски качества. Освен че е перде беше и страшен провокатор, хлапетата от махалата, които гонеха топките на Славия (от славистки квартал съм) са ми разправяли доста интересни истории.

Да видим дали малката Вуца е попила от тези мискинлъци, не е спортсменско, но е част от играта.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 фев 2025 16:43

За мен лично Вуцан младши ще трябва доста да се постарае и докаже на вратата, докато изтрие от съзнанието на левскарите глупостите, които е правил срещу Левски. Това, че дядо му е легенда на Левски, а баща му левскар и бивш треньор, не изтрива греховете, които има към клуба. Дава му се шанс да се поправи и дано да се възползва... Пожелавам му успех!

Дано цялата тази сага с Фабиен си е заслужавала... Успех и на него!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 фев 2025 16:49

koisa написа:За мен лично Вуцан младши ще трябва доста да се постарае и докаже на вратата, докато изтрие от съзнанието на левскарите глупостите, които е правил срещу Левски. Това, че дядо му е легенда на Левски, а баща му левскар и бивш треньор, не изтрива греховете, които има към клуба. Дава му се шанс да се поправи и дано да се възползва... Пожелавам му успех!

какви по-точно грехове има вуцата джуниър? Например по-големи от на Гонзо за пропуснатата дузпа срещу Бате, която ни изстрелваше в друга орбита, или на "мажото" д ане казвам пак за какво? А може би на коПелето? Или на ДПС чадото Гибоня? Или на Урсула?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 фев 2025 17:02

През последните 5-6 години почти всички вратари изглеждаха ка Буфон, срещу нашите некадърници.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 фев 2025 17:03

scooool написа:Лично аз съм доволен, Този Фабиен е бил в първия отбор на Нанси преди 3-4 години в Лига 1 и видно има качества.

Има точно един мач за първия отбор на Нанси и са го разкарали. Преди това е бил във втория отбор. После е играл в някаква аматьорска лига, доколкото разбирам. И той е играч с много неизвестни и дано , след като е минал през отбор от първа лига и е последвало тотално падение, да има воля да се бори пак да се върне там. Предполагам данните ги има.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 фев 2025 17:04

realno написа:Успех и дано не бъде неблагодарник като Краев. Дано сме намерили точния човек за този пост, че от години страдаме от липсата на вратар.

Краев е футболист играл в Левски. Не е левскар. Това не оправдава постъпката му, но явно е взел пример от брат си. И Гетов, Кременлиев, Йорданов, Михтарски и още много минали през Левски, не са станали левскари, но не са неблагодарници.
А Вуцови имат синьо ДНК. Навремето дядо му беше един от символите на отбора. Изцепките на внука преди време бяха реакции на тийнейджър-бунтар срещу родител. Дано вече е достатъчно пораснал и мъжкото в него да е надделяло.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 фев 2025 17:05

tmanolov написа:
koisa написа:За мен лично Вуцан младши ще трябва доста да се постарае и докаже на вратата, докато изтрие от съзнанието на левскарите глупостите, които е правил срещу Левски. Това, че дядо му е легенда на Левски, а баща му левскар и бивш треньор, не изтрива греховете, които има към клуба. Дава му се шанс да се поправи и дано да се възползва... Пожелавам му успех!

какви по-точно грехове има вуцата джуниър? Например по-големи от на Гонзо за пропуснатата дузпа срещу Бате, която ни изстрелваше в друга орбита, или на "мажото" д ане казвам пак за какво? А може би на коПелето? Или на ДПС чадото Гибоня? Или на Урсула?

Снимките, които си правеше пред таблото на Герена след тяхна победа. Пееше заедно с тирейци, че още от дете е бил прасе... Във фейбук беше обяснявал как е станал "чорбар" от малък и т.н.
Ако някак си заплатата от 10К+ евро те превръща изведнъж в Левскар... Според мен ще трябва доста доказване на вратата.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 фев 2025 18:17

realno написа:Остава да привлечем голаджия.

След половин отбор нови футболисти, дано повечето от тях подхождат на очакванията и претенциите на Левски. Успех на всички.

Явно са го оставили за на лято. И без това Сингаре е пътник, а Колев явно ще е дубльор един вид. Стефанов може да играе зад нападателя стига да слезе на земята и заиграе както трябва. Иначе и той изхвърча. Вуцов просто нямаше настроение от доста време след като имаше интерес от Англия и се замота момчето. Иначе по мое мнение ще е супер попадение. Времето ще го докаже само да се успокои.
Последна промяна от Вълчан на 24 фев 2025 18:19, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”