Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 15 фев 2015 12:24

W84me написа:Домо и Аниете еднотипни? Че и поляка си сложил там....

"За разлика от Домо", който е от типа централни нападатели, които само завършват атаки. Сравни, ако искаш Ибра и Индзаги. Двамата централни нападатели ли са - да. Само дето Ибрахимович често започва атаките, помага на халфовете, а Индзаги не пипаше много топката преди да я вкара...

ОК, всъщност ги равнявам по това, че са централни нападатели...
Именно заради това и написах "не знам кой измисли глупостта...", понеже да кажеш, че Аниете не е централен нападател е все едно да кажеш същото за Ибра...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2015 12:28

metodito написа:понеже да кажеш, че Аниете не е централен нападател е все едно да кажеш същото за Ибра...

За Аниете, позицията му в една примерна ФИФА-игра, би трябвало да е CAM/CF. :lol:

За мен не е чист Ц.Н. липсват му някои неща за тая позиция.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 15 фев 2015 12:35

Аниете е нашият Марселиньо ;) Зад него ще играят Гаджев и Велев в повечето мачове, предполагам, а по крилата са Педро и Абди. Разбира се, първенството не е само 2-3 мача, та ще виждаме и Краев, близнаците, Орачев и най-много Бедоя в игра. Аз се надявам Педро да седне на рез. скамейка, а на терена да е някой по-работлив - Бедоя или Краев. 8-) Дефанзивните ни халфове не са дефанзивни и точно затова получаваме много голове. С изключение на Сърмов, всички останали са били или крила или офанзивни халфове и нямат навика да мислят повече за защитата на собстваната врата, но се надявам СС да ги научи на някои тънкости и да се представят по-добре през пролетта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2015 12:39

Аниете играе пред Бедоя. Точно и за това се замислих, че между Домо, поляка и Аниете някой ще хартисва, а предвид това, което показа Домо в контролите... :roll:

Надявам се да не е Бедоя...Това е най-добрия разиграващ халф от Дарко насам...а, чакай, ние всъщност - с изключение на Вутов - нямаме оттогава футбалер на тая позиция. Бе, в крайна сметка не разбирам, колкото Стоев. Дано намерим идеалната комбинация.

Не, Бардон беше нашия Марселиньо. Бе аз все още не знам що го взехме тоя поляк, ма да видим. ЛКакто е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече"...
[offtopic]И умрял от свръхдоза. :mrgreen:[/offtopic]

Бедоя или Краев
А недей така. Видяхме на Пепе експеримента Бедоя да играе по крилото, то и Ратко по едно време реши да слага Дарко на крилото...

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 15 фев 2015 12:59

Да ги бяхте сравнили с К. Роналдо и Меси , щеше да е по-добре . :mrgreen:
През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 фев 2015 13:12

Добър футболист - добра игра с глава, добър завършващ удар, добро позициониране и първо докосване. С интерес ще следя изявите му по нашите терени.
Не намирам клипчета от рода skills, но от малкото за него се вижда, че има реализаторски способности и присъствие в наказателното поле на съперника, които малко играчи в А група притежават.
Няма спор - ще отбележи доста голове.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 фев 2015 14:52

А може Домо/Аниете и Гикиевич да играят заедно в определени срещи?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 15 фев 2015 15:25

Мистри написа:
plamenst7 написа:
Мистри написа:Извинявам се ,че се намесвам в разговора ви , но не се стърпях.
Първо plamenst7 , наясно ли си какво означава "легенда"?
Или просто като т/пите журналя я употребяваш за щяло и нещяло?
Каква легенда е гонзо?
Той е един от многото играли в Левски.Не искам да се задълбочавам разбор на футболните и човешките му качества.
Второ-да.
Всеки от нас със сигурност е дал повече на Левски.
С подкрепата си, с дребните наглед суми за билети през годините.
Този Велик клуб съществува благодарение на нас-привържениците.
Ако останат само гонзовци,батковци и перчеми, кой ще го знае?
Да не говорим, че ако сме дали малко, то поне не сме взели толкова от Левски, колкото "легена" ти. :lol:
Ако изобщо си ме разбрал де.
Стоев казва ,че не е готов отбора за първенството.
Кой е виновен?
Каква е селекцията, кога беше взет треньора?
Нямало пари.
Ами като няма-напусни.Що си се впил като кърлеж и дърпаш клуба все по-надолу вече години?

УЖАС!!! Дано някога осъзнаеш какви глупости си написал!
Гонзо бил един от многото :o ама защо ли само трима от многото са отбелязали повече голове от него за Левски и нито един не е вкарал повече на ЦСКА, а първият сред голмайсторите оплют не по-малко от същите вас. Ами сигурно и той е един от многото :roll:
Привържениците са за да подкрепят отбора, а не да го хулят и плюят когато нещата не вървят по най-добрия начин. Да не говорим, че сме останали има няма 500-1000 човека ходещи все още редовно на мачове, чат пат 2-3 хиляди. Да споменавам ли и колко глоби донесоха именно феновете на клуба само за последните 6 месеца, ама иначе нищо не били взели. Та те едва ли са се събрали толкова приходи от билети за целия полусезон, колкото глоби са платени. Баскетболният отбор умира и за това се говори вече месеци наред, но в залата ходят по 1000-1200 човека, а сега ще се надяваме с 1 събиране в Армеец да спасим отбора и това при положения, че ако напълним в 3 мача Универсиада, ще се съберат същите приходи, ама защо да си правим труда да ходим всяка седмица, като можем да отбием номера с 1 път в годината. Тук не говоря конкретно за теб, а като цяло за привържениците на Левски.
Още веднъж казвам - НЕДОПУСТИМО Е да се държиш като чорбар, с заслужилите футболисти на Левски. За мен това е равносилно на това да се държиш по този начин с най-близките си хора.

Друг път не пиши ,като се напиеш.първо-правиш нескопосан опит да обиждаш човек, когото не познаваш.
Второ, освен ,че си ми наполовина на възрастта, то явно до там си и с образованието.
Ходите ,ама и глоби носите, което е логично според написаното от теб.Под привърженици нямах предвид вас.
Стига с това "вкарал на цесека".Заради такива, като теб супите измислиха изречението за най-големите евроуспехи на Левски....
Понятията "заслужил " и "легенда" носят повече съдържание от това ,кой на кого вкарал.Ти за Киро Миланов чувал ли си? Футболист станал един от голмайсторите на евротурнир. А за човека, чието прозвище съм сложил като ник?
И ако хоризонтът ти спрямо Левски се простира до 10-15 години , то моят е до 50.
Така ,че не ми обяснявай кой е легенда и кой-заслужил.
И никой от тези, които не са "вкарвали на цесека" не се нае да закопае Левски.Даже бяха държани встрани от отбора от такива "легенди", "Доволни от свършената работа през последните шест месеца" :o .
Радвай се на Пацо котето .Той ли ще е следващата ти легенда? :lol:

По темата.
Скептичен съм за новия нападател, но му пожелавам успех и дано ме опровергае.

Ало, образованият, вземи се образовай още малко и виж кой колко гола има за Левски в евротурните ;) ще ти дам "жокер" - единият споменат има 20, другият 17 гола за Левски в ЕВРОТУРНИРИТЕ, за общо е ясно, да не говорим за разликата в това да вкараш на Рейпас и на актуалния носител на купата на УЕФА примерно...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2015 19:58

W84me написа:А може Домо/Аниете и Гикиевич да играят заедно в определени срещи?

Аз и така предполагам, че ще стане, може би вероятно даже ще играем с двама нападатели, както казвате Аниете върнат до Бедоя ще е, не знам, само Стоев знае. Но, според мен това значи, че на някой от крилата му хартисва мястото, освен ако не играем с петима офанзивни футболиста - Краев, Абди, Домо/Гикиевич, Аниете, Бедоя, който също е част от офанзивния вал (баси колко префърцунена фраза)// Другата алтернатива е Гаджето да е "сам воинът е воин" в дефанзивен план, ама така ще се оголим бая...

Истината е, че отпред всъщност, поне на хртия, изгллеждаме доста внушително, и не съм видял някой от плювачите, които бяха 100 про, че "инжИнера" пак "провали селекцията" и "излъга най-нагло за нападател", да се е извинил. Ей така малко от малко да си признае... Идването на Гикиевич доказва несъстоятелността им. ;)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 фев 2015 20:05

седемнамалко написа:
Мистри написа:
plamenst7 написа:
Мистри написа:Ало, образованият, вземи се образовай още малко и виж кой колко гола има за Левски в евротурните ;) ще ти дам "жокер" - единият споменат има 20, другият 17 гола за Левски в ЕВРОТУРНИРИТЕ, за общо е ясно, да не говорим за разликата в това да вкараш на Рейпас и на актуалния носител на купата на УЕФА примерно...

Да ,лесно е да вкараш на Рейпас, но още по-лесно е да НЕ вкараш на БАТЕ от дузпа. :mrgreen:
Също е лесно да правиш разкол в поддръжниците на Левски ,като ги делиш на "разбирачи" и други, които те подкрепят.
Също е лесно да завършиш поне 8-ми клас, защото е задължително.Като теб.Хайде сега ме плюй с другите си никове. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”