Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Sinite ot Sofia » 26 юли 2015 18:38

Надявам се някой вчера да е станал свидетел на прекрасния мач, доставящ върховно удоволствие, от 18:30ч и е забелязал номер 8 от Монтана - Иван Минчев! Писах за него и по време на мача им в загората като напомних какво игра и миналия сезон за купата - с нас и аматьорите. Е, айде някой да го види от т.нар. отговорни лица и да действаме.. колко да му искат..
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 юли 2015 18:59

Аз още след мачовете ни с Монтана за купата казах, че имат играчи които си струва да им вземем. То беше ясно, че в Монтана има много хляб. Минала година бяхме надиграни в два мача - в Ловеч и в Монтана. Във всички други губехме точки, заради грешки на защитник или вратар.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юли 2015 19:32

Sinite ot Sofia написа:Надявам се някой вчера да е станал свидетел на прекрасния мач, доставящ върховно удоволствие, от 18:30ч и е забелязал номер 8 от Монтана - Иван Минчев! Писах за него и по време на мача им в загората като напомних какво игра и миналия сезон за купата - с нас и аматьорите. Е, айде някой да го види от т.нар. отговорни лица и да действаме.. колко да му искат..

Момчето има качества,но за мен не е футболиста ,който ще вдигне класата на Левски. За мен разликата между него и Бедоя съвсем не е малка и не е в негова полза. Аз не виждам смисъл да вземаме футболист,който ще седи на пейката. За мен по-добре на скамейката да стоят юноши и когато се налага да влизат. Предпочитам на пейката да са Г.Янев(за мен в него има много повече хляб отколкото отколкото Иван Минчев)или Цоневи . Най-малкото са доста по-млади от Иван Минчев. За мен Ив.Минчев има много сериозни качества в офанзивен план,но в дефанзивен не бих казал-най-малкото доста слаб физически е -висок е около 160 см. В съвременния футбол един футболист трябва да играе и в двете фази на играта,освен ако не се казва Меси или Савичевич.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 26 юли 2015 20:28

honda написа:
Sinite ot Sofia написа:Надявам се някой вчера да е станал свидетел на прекрасния мач, доставящ върховно удоволствие, от 18:30ч и е забелязал номер 8 от Монтана - Иван Минчев! Писах за него и по време на мача им в загората като напомних какво игра и миналия сезон за купата - с нас и аматьорите. Е, айде някой да го види от т.нар. отговорни лица и да действаме.. колко да му искат..

Момчето има качества,но за мен не е футболиста ,който ще вдигне класата на Левски. За мен разликата между него и Бедоя съвсем не е малка и не е в негова полза. Аз не виждам смисъл да вземаме футболист,който ще седи на пейката. За мен по-добре на скамейката да стоят юноши и когато се налага да влизат. Предпочитам на пейката да са Г.Янев(за мен в него има много повече хляб отколкото отколкото Иван Минчев)или Цоневи . Най-малкото са доста по-млади от Иван Минчев. За мен Ив.Минчев има много сериозни качества в офанзивен план,но в дефанзивен не бих казал-най-малкото доста слаб физически е -висок е около 160 см. В съвременния футбол един футболист трябва да играе и в двете фази на играта,освен ако не се казва Меси или Савичевич.

Не съм съвсем съгласен. Точно в отбор като Левски ( водещ отбор) е нужна стабилна конкуренция, тоест Минчев би бил добра опция за да му "пари под лъжичката" на Бедоя ( ясно е, че е непоклатим за момента). Не е нормално да сме само с един разиграващ халф и да стискаме палци при всяко падане на Мигел да не е сериозно положението. Дефанзивните функции има кой да ги върши ( Де Ноойер и Костадинов ще направят добър тандем). Всеки сериозен отбор има нужда от подобен тип футболист, натоварен единствено с офанзивни функции ( като изключим нападателя и тук пример е Марселиньо.. предполагам ще се съгласиш, че в защита никакъв го няма). Цоневи за жалост не са мръднали вече няколко години, а Янев е твърде млад и по - скоро ще попречим на правилното му развитие. Но това са бели кахъри.. глупаво е да спорим за офанзивни футболисти при положение, че отзад сме невменяеми. А ако погледнем съвсем детайлно ще стигнем до извода, че ни трябват цели 5ма нови ( не както се говори за 2ма) - десен и ляв бек, централен защитник, плеймейкър и крило! Обаче реалностите ги знаем.. те не позволяват тази идилия.
Зад отбора застанем ли дружно, няма кой да ни бутне.. силите са изравнени, а ние ще качваме нивото, защото потенциал може да се развие.. има го и в момента.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 юли 2015 12:34

Левски продължа­ва да търси усилено дясно крило. Според „Меридиан Мач", „сините" са се дого­ворили с Ерве Кадже, който обаче може да дойде едва след месец, а сега на преден план е още едно популярно в Холандия име. Ста­ва въпрос за Джефри Сарпонг, който в последните два се­зона е играл в НАК Бреда. Преди това кариерата му е ми­нала в гранда от Амстердам Аякс, ис­панските Реал Сосиедад и Еркулес, как­то и НЕК Ниймеген. 26-годишният офанзивен играч има холандски и ганайски паспорт.

Футболистът в мо­мента е свободен агент, което обаче вместо да улеснява, усложнява ситуаци­ята около него. Той е апетитна хапка за много тимове. Наскоро Сарпонг е преминал проби в английския Родъръм. След това оба­че той получава предложение за проби в Блекбърн. За тима от Чемпиъншип холандецът вкарва още в първа­та си контрола, а с оглед на факта, че Блекбърн са под ударите на финан­совия феърплей и не могат да купуват но­ви играчи, шансът да му предложат договор не е малък. Англичаните могат да привличат само свободни агенти.
Въпреки всичко това, към днешна дата той все още не е подписал с нито един отбор. Сарпонг е разговарял с ше­фовете на Левски и има принципна дого­ворка, но за да ста­не сделката трябва първо да пропаднат шансовете му за Блекбърн.

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 27 юли 2015 19:18

tevez написа:
Левски продължа­ва да търси усилено дясно крило. Според „Меридиан Мач", „сините" са се дого­ворили с Ерве Кадже, който обаче може да дойде едва след месец, а сега на преден план е още едно популярно в Холандия име. Ста­ва въпрос за Джефри Сарпонг, който в последните два се­зона е играл в НАК Бреда. Преди това кариерата му е ми­нала в гранда от Амстердам Аякс, ис­панските Реал Сосиедад и Еркулес, как­то и НЕК Ниймеген. 26-годишният офанзивен играч има холандски и ганайски паспорт.

Футболистът в мо­мента е свободен агент, което обаче вместо да улеснява, усложнява ситуаци­ята около него. Той е апетитна хапка за много тимове. Наскоро Сарпонг е преминал проби в английския Родъръм. След това оба­че той получава предложение за проби в Блекбърн. За тима от Чемпиъншип холандецът вкарва още в първа­та си контрола, а с оглед на факта, че Блекбърн са под ударите на финан­совия феърплей и не могат да купуват но­ви играчи, шансът да му предложат договор не е малък. Англичаните могат да привличат само свободни агенти.
Въпреки всичко това, към днешна дата той все още не е подписал с нито един отбор. Сарпонг е разговарял с ше­фовете на Левски и има принципна дого­ворка, но за да ста­не сделката трябва първо да пропаднат шансовете му за Блекбърн.

Добър е ако го вземем ще е мн добре и АБди и по фланга заспиваме ще има добра конкуренция. ;)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 юли 2015 21:35

Като картотекират Гонзо във "В" група, дано да му набият шута от Левски за вечни времена!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 юли 2015 11:24

А, не така бием го и ви го връщаме. :)

Сега сериозно, ако мисли да се пуска срещу ЦСКА ще е голяма грешка. Първо вече с Топчо са на години и не тренират,второ както се видя в ЦСКА има поне шест-седем футболисти в разцвета на силите си от А група.Да не забравяме,че съотборниците им от Рилецо са посредствени дървари и няма как с инвалиди около теб да се получи нещо.Виж за мачове с Германея,Ботев/Ихтиман/ и Балкан /Варвара/ стават.

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 28 юли 2015 11:58

onegavon написа:А, не така бием го и ви го връщаме. :)

Сега сериозно, ако мисли да се пуска срещу ЦСКА ще е голяма грешка. Първо вече с Топчо са на години и не тренират,второ както се видя в ЦСКА има поне шест-седем футболисти в разцвета на силите си от А група.Да не забравяме,че съотборниците им от Рилецо са посредствени дървари и няма как с инвалиди около теб да се получи нещо.Виж за мачове с Германея,Ботев/Ихтиман/ и Балкан /Варвара/ стават.

И аз съм на същото мнение! Ще бъдат разминавани като колчета.......
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
parazit

Жужу неставал за Левски,а гледам че е титуляр в Стяуа

Мнениеот parazit » 30 юли 2015 06:19

Изображение
Херо го докара в Левски да играе свободен трансфер със занижени финансови претенции и 2 годишен договор ама за Гонзо неставал за Левски бил слаб футболист.След отказа на Гонзо да вземе Жужу се скарват с Херо.За един Полусезон в Румъния си възвърна формата 4 гола в 11 мача.Следва трансфер в Стяуа и 5 гола в 5 мача от началото на сезона.Като 3 са в Шамионската Лига.Вчера с асистенция срещу Партизан.Нестава това момчв според сините треньори.Явно в Стяуа не разбират от футбол.

Върни се в “Левски”