Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот MagicMoments » 29 юни 2014 13:39

ralka_levskarka написа:И каква беше логиката Михаил за Стефано, майко- мила!
Отчитам грешка 1!
Аз пък треперя при ъгловите на Пламен ;)

Логиката е,че единия беше трети вратар една година и явно не му се стои в отбора,за да е резерва пак,а пък другия сега идва и със сигурност знае,че ще е резерва,а и заплатата му е по-ниска.
Аз пък треперя,когато има всякакво центриране от статично положение и в полето са в синьо Иво Иванов и Димитър Везалов Изображение
Последна промяна от MagicMoments на 29 юни 2014 13:41, променено общо 3 пъти.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 юни 2014 13:40

MagicMoments написа:
Отчитам грешка 1!

Логиката е,че единия беше трети вратар една година и явно не му се стои в отбора,за да е резерва пак,а пък другия сега идва и със сигурност знае,че ще е резерва,а и заплатата му е по-ниска.
Аз пък треперя,когато има всякакво центриране от статично положение и в полето са в синьо Иво Иванов и Димитър Везалов Изображение Изображение Изображение Изображение

То и сега ще има треперене с Борко Стойчев. :)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 юни 2014 13:41

bilyaletdinov написа:Плешивко взе много повече, отколкото даде на Левски...4 мача с розовите - 4 загуби :lol: Тигъра пази 2 мача - 2 равни. Слаба игра с крака. Като цяло нищо особено, ще му запомня онзи мач в Разград, когато загубихме с 2-0, но спаси супер много положения.
Радвам се, че успяхме да разкараме плявата на Сираков! Сега остава да се изритат и некадърниците на буферчето и нещата може и да потръгнат.
Жалко, че махнахме Мишо Иванов. Момчето явно иска да играе и да бъде титуляр, а Кунчев няма претенции да го прави. Идеален е за втори вратар, пък и имаме Сашко Любенов все пак ;)

Ти по това ли съдиш нещата? Леле-мале... По тая логика Гарата е един смешен негър, който е така си вкара 30 и колко бяха гола, обаче Левски нито стана шампион, нито направи сериозен евро поход, нито купа спечели. Значи повече е взел от Левски, отколкото е дал. Б.Иванов - легендата 3 шампионски титли + 3 купи на България, Гара Дембеле - 0. Не се заяждам, просто това не е мерило.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 29 юни 2014 13:43

terata написа:
MagicMoments написа:
Отчитам грешка 1!

Аз пък треперя,когато има всякакво центриране от статично положение и в полето са в синьо Иво Иванов и Димитър Везалов Изображение Изображение Изображение Изображение

То и сега ще има треперене с Борко Стойчев. :)

Аз се надявам Пламен Крумов да е развалил тая гадна автоголска чорбойска традиция :x :x
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юни 2014 13:44

konvoec написа:
MagicMoments написа:Ако защитата пред един вратар се справя добре,то и той ще го прави.Като всеки полусезон сме с различна двойка централни и от поне 2 години не знаеме кой играе от лево не знам какво очаквате от вратаря.Заради ръста си Тигъра увисва при центрирания,това му е разликата от Губи.

И това е една съществена разлика, която не може да се компенсира. Затова повечето добри вратари в момента са ръстови, изключвам де Хеа(не го харесвам). Много жалко, че Пламен явно си е помислил, че е нещо и от този момент насам не играе нищо. Аз още като играеше във Видима писах, че много ми харесва и искам да го вземем, защото тогава беше концентриран, излизаше смело и за всяка топка, при условие, че беше на 18 години и 60 кила с мокри гащи. Тогава беше млад и проспериращ, сега все още не е много остарял, но си развали прекалено много играта. Въпреки някои добри спасявания и чудесен рефлекс, колко топки сгреши не е истина. То беше започнал през мач да прави по една ужасяваща грешка и да подарява топката на противник. Именно за това и си изгуби титулярното място(а някои много го бутаха да е титуляр, въпреки че не заслужаваше(Тони Здравков)).
Някой за Губи добре каза, че му е слаба играта с крака и е направил няколко грешки, обаче се пропусна да се спомене, че и Пламен правеше яко грешки в последните си мачове като титуляр, плюс центриранията. Още си спомням един гол на Литекс в Ловеч, където можеше да излезе и да пресече топката, обаче за сметка на това тръгна, върна се, тръгна и започна да маха с ръце хамалската. Това ако е стабилна игра и стабилен вратар..... И не ме разбирайте погрешно, на мен ми се ще да си върне формата и да се бори за титулярното място, но за момента май по-скоро е станал "футболистче", а не този сърцат играч, който беше. Плюс това Блажевич показа постоянство и в най-слабия сезон, с най-слабата защита, направи така, че при всяко центриране да не си мисля как ще ни вкарат гол, защото беше господар във въздуха. Това са факти, повечето мачове ги има в нета, пускайте наново, гледайте и спорете.

Какво да се спори? На единия грешките се виждат, а на другия не, защото е бил в Сектор Б. Смях в залата
http://www.sportal.bg/news.php?news=331163
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 юни 2014 13:44

Като ви чета тук и виждам, колко път има да се изминава, за да заприличаме отново на отбор. И на фона на всичко това се чудя, как този испанец се съгласи да дойде в Левски
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 29 юни 2014 13:48

ralka_levskarka написа:
konvoec написа:
MagicMoments написа:Ако защитата пред един вратар се справя добре,то и той ще го прави.Като всеки полусезон сме с различна двойка централни и от поне 2 години не знаеме кой играе от лево не знам какво очаквате от вратаря.Заради ръста си Тигъра увисва при центрирания,това му е разликата от Губи.

И това е една съществена разлика, която не може да се компенсира. Затова повечето добри вратари в момента са ръстови, изключвам де Хеа(не го харесвам). Много жалко, че Пламен явно си е помислил, че е нещо и от този момент насам не играе нищо. Аз още като играеше във Видима писах, че много ми харесва и искам да го вземем, защото тогава беше концентриран, излизаше смело и за всяка топка, при условие, че беше на 18 години и 60 кила с мокри гащи. Тогава беше млад и проспериращ, сега все още не е много остарял, но си развали прекалено много играта. Въпреки някои добри спасявания и чудесен рефлекс, колко топки сгреши не е истина. То беше започнал през мач да прави по една ужасяваща грешка и да подарява топката на противник. Именно за това и си изгуби титулярното място(а някои много го бутаха да е титуляр, въпреки че не заслужаваше(Тони Здравков)).
Някой за Губи добре каза, че му е слаба играта с крака и е направил няколко грешки, обаче се пропусна да се спомене, че и Пламен правеше яко грешки в последните си мачове като титуляр, плюс центриранията. Още си спомням един гол на Литекс в Ловеч, където можеше да излезе и да пресече топката, обаче за сметка на това тръгна, върна се, тръгна и започна да маха с ръце хамалската. Това ако е стабилна игра и стабилен вратар..... И не ме разбирайте погрешно, на мен ми се ще да си върне формата и да се бори за титулярното място, но за момента май по-скоро е станал "футболистче", а не този сърцат играч, който беше. Плюс това Блажевич показа постоянство и в най-слабия сезон, с най-слабата защита, направи така, че при всяко центриране да не си мисля как ще ни вкарат гол, защото беше господар във въздуха. Това са факти, повечето мачове ги има в нета, пускайте наново, гледайте и спорете.

Какво да се спори? На единия грешките се виждат, а на другия не, защото е бил в Сектор Б. Смях в залата
http://www.sportal.bg/news.php?news=331163

Ами факт Пламен е българин,знае какво е Левски,титуляр ще е,спаси 3 дузпи срещу ЦСКА + 1 срещу Литекс ;) С него на вратата или без ,за повече от четвърто място Левски няма възможност.
Последна промяна от MagicMoments на 29 юни 2014 13:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юни 2014 13:50

Ама не разбирате ли, че не може така да се делят на българи и небългари? И дай като е българин и при следващия гол от центъра да му пляскам? Ама ако е Горан и ще се влезе на терена да бъде линчуван даже.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 юни 2014 13:55

Няма кво да се карате, положението при нас е нема пари действайте! Бюджета за месечни заплати ще между 180 000 и 200 000 лева на месец, това като се раздели на 25 прави между 7000 и 8000 лева средна заплата на играч! За такива пари какви футболисти очаквате да дойдат при нас?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 юни 2014 13:58

Avanti_Ragazzi написа:Няма кво да се карате, положението при нас е нема пари действайте! Бюджета за месечни заплати ще между 180 000 и 200 000 лева на месец, това като се раздели на 25 прави между 7000 и 8000 лева средна заплата на играч! За такива пари какви футболисти очаквате да дойдат при нас?

Ще се самоцитирам:

terata написа: Тук един съфорумец всеки ден ви повтаря едно и също нещо относно финансовото състояние на Левски, ама дървените философи продължават да си искат Роналдо и Меси.

Върни се в “Левски”