konvoec написа:MagicMoments написа:Ако защитата пред един вратар се справя добре,то и той ще го прави.Като всеки полусезон сме с различна двойка централни и от поне 2 години не знаеме кой играе от лево не знам какво очаквате от вратаря.Заради ръста си Тигъра увисва при центрирания,това му е разликата от Губи.
И това е една съществена разлика, която не може да се компенсира. Затова повечето добри вратари в момента са ръстови, изключвам де Хеа(не го харесвам). Много жалко, че Пламен явно си е помислил, че е нещо и от този момент насам не играе нищо. Аз още като играеше във Видима писах, че много ми харесва и искам да го вземем, защото тогава беше концентриран, излизаше смело и за всяка топка, при условие, че беше на 18 години и 60 кила с мокри гащи. Тогава беше млад и проспериращ, сега все още не е много остарял, но си развали прекалено много играта. Въпреки някои добри спасявания и чудесен рефлекс, колко топки сгреши не е истина. То беше започнал през мач да прави по една ужасяваща грешка и да подарява топката на противник. Именно за това и си изгуби титулярното място(а някои много го бутаха да е титуляр, въпреки че не заслужаваше(Тони Здравков)).
Някой за Губи добре каза, че му е слаба играта с крака и е направил няколко грешки, обаче се пропусна да се спомене, че и Пламен правеше яко грешки в последните си мачове като титуляр, плюс центриранията. Още си спомням един гол на Литекс в Ловеч, където можеше да излезе и да пресече топката, обаче за сметка на това тръгна, върна се, тръгна и започна да маха с ръце хамалската. Това ако е стабилна игра и стабилен вратар..... И не ме разбирайте погрешно, на мен ми се ще да си върне формата и да се бори за титулярното място, но за момента май по-скоро е станал "футболистче", а не този сърцат играч, който беше. Плюс това Блажевич показа постоянство и в най-слабия сезон, с най-слабата защита, направи така, че при всяко центриране да не си мисля как ще ни вкарат гол, защото беше господар във въздуха. Това са факти, повечето мачове ги има в нета, пускайте наново, гледайте и спорете.