Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Скандална декларация от феновете на Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 22 апр 2013 17:57

Време беше, търпението просто се изчерпа ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 апр 2013 18:00

Muscarin написа:Чудя се дрогираните фенчета от синия отбор за смях ли са или за съжаление......

Анархисти в тая тема не желаем ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 апр 2013 18:05

Декларация, написана абсолютно в селяндурски стил, но на селяндурите не им прави впечатление. Това е писано от професионални идиоти. Абе наистина ли сте толкова зле!?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 апр 2013 18:07

KoKu написа:@tsonpen- Пиле беги си легаи . Тука това не те засяга. По точно това засяга само Фенове на Левски Какво оспамихте темата с мензиси и лудогорски пилета. А феновете на Ботев и Черно море даже не виждам смисъла да пишат.

А, не ни засяга...
Това е просташки език, който няма място в публичното пространство. А и сигурно ми се е сторило, че 3 пъти е написано "Разград" и един път "Лудогорец".
[center]Изображение[/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 22 апр 2013 18:08

turbogena написа:
Muscarin написа:Чудя се дрогираните фенчета от синия отбор за смях ли са или за съжаление......

Анархисти в тая тема не желаем ;)

Интересно как разбра, че са дрогирани по нета?
Брей, че таланти имало...
Смей се, съжалявай, чуди се, както намериш за добре, ама най-добре ще бъде ако ни освободиш от присъствието си.

ULTRA NORTH
Контакти:

Мнениеот ULTRA NORTH » 22 апр 2013 18:09

келееееееееееее това някой брутален селяндур на 2 мастики го е писал, после селяни умрете ХАхАХАхАХАХАХАхАХхАХ

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 22 апр 2013 18:12

Аз от кога говоря че трябва да се отговори мощно и рязко на цялата тая гнусна кампания, добре че най-после се усетиха от фенклуба, но трябва и ръководството да реагират.Тонев да спре да се прави на европеец- срещу тая селско-комуняшка пасмина европейско поведение не върши работа...срещу тях трябва да се действа твърдо и безапелационно, ако трябва и силово, иначе оправия няма.Под "силово" имам предвид завеждане на съдебни дела срещу журналисти като оня с големия нос от Канал 3...като ги одрусат в съда да платят тлъсти суми, да видиш как ше си налегнат парцалаците тия гниди! :twisted:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 22 апр 2013 18:12

ULTRA NORTH написа:келееееееееееее това някой брутален селяндур на 2 мастики го е писал, после селяни умрете ХАхАХАхАХАХАХАхАХхАХ

Само като ти чета възклицанието разбирам, кой е бруталния селяндур...
По софийско няма такова уверявам те, аз съм кореняк от Софийското поле, но такова не съм чул, калесал си го от другаде.
Ах-ах-ах!
ОЛЕЛЕ!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 22 апр 2013 18:13

allez_les_blues написа:Аз от кога говоря че трябва да се отговори мощно и рязко на цялата тая гнусна кампания, добре че най-после се усетиха от фенклуба, но трябва и ръководството да реагират.Тонев да спре да се прави на европеец- срещу тая селско-комуняшка пасмина европейско поведение не върши работа...срещу тях трябва да се действа твърдо и безапелационно, ако трябва и силово, иначе оправия няма.Под "силово" имам предвид завеждане на съдебни дела срещу журналисти като оня с големия нос от Канал 3...като ги одрусат в съда да платят тлъсти суми, да видиш как ше си налегнат парцалаците тия гниди! :twisted:

+1914

Върни се в “Левски”