zlobul написа:В този ред на мисли:кой докара в ЦСКА Тибони,Грило,Тиеро,Шеридън,Акуаро,К.Янев,Г.Йовановски,Панку,Чавдаров,Йовчев,П.Стоянов...Тези защо ги пропусна ле-е-е-кичко,с финт...
ПС.САФ извади 10млн. евро за Тиаго Мануел Диаш Кореа и след само 2(ДВА) мача за 12 месеца,той е...къде? Интер се изръсиха за Форлан,а не могат да го ползват в ШЛ. Това само така,за информация по трансферни провали.
=======================================================================================
Сега ще ти кажав какво мисля и по този въпрос
Титаните назначиха любо пенев , изтърваха титлата и го уволниха .пената докара сливенското каре , делев,платини, галчев , трифонов и още някой други .От тези футболисти , поне половината играят в момента .
Титаните назначиха дочев , видяха че нищо не става и го уволниха на секундата , при дочев дойдоха обаче ирландски национал играл в селтик , дойде и акуаро , който по нищо не отстъпва на иво иванов например , та той им вкарваше головете по едно време, взеха грегъри нелсън , който им играе в момента доста сполучливо , но както и да е .В крайна сметка уволниха и дочев , защото видяха , че и с него няма да стане .
Йовановски -недоразумение , но в крайна сметка , човек от неговия щаб в момента ги води .
Сега титаните взимат голмайстора на румъния , взимат мораеш , който поне засега изглежда да е с класа над всички играещи на неговата позиция в бг- шампионата , взимат адемар , който е светлинни години над един старокин или пък видович .
След всичко казано дотук ти правя и кратък паралел с нашите .С назначението на говньо , Левски отпада от дебърцен , жилина ,търнава и то с изключително слаба игра , имаме си казанска афера и реанимация на червените -първи път , Левски се класирва за ЕКТ по благоволението на гигов , миналата година с играчи като дембеле ,жо , тасевски , грийн , гаджев ,оставаме само с калъфките, реанимация на панчарево (1-3) -втора серия и т.н .
Какви хора докара говньо :
саша симонович , сашо -кривия , майкъл тевия , миро антонов, слори , матондо , щърков , станчев и още куп знайни и незнайни анонимници .В момента отбора играе антифутбол и то тотален антифутбол ...аз лично не съм гледал по слаб Левски през живота си .
И накрая какво ...сезона свършва , Левски е отпаднал още в предварителните кръгове , отново е взел калъфките , а говньо изскача пред вас и казва - Аз обещах да се махна сам ако не стана шампион , ето вижте ме какъв мъжкар съм , та всичко е приключило нормално . Никой обаче не си задава въпроса , откъде на къде тая изтривалка ще си дава сам сроковете и ние длъжни ли сме да го търпим . Цяла синя България е бясна на тоя келеш , а той даже и не дава никакви предпоставки , че е възможно да си поддаде оставката преди края на сезона .
Сега питам .....ще чакаме тоя да счупи всякакви антирекорди ли ? ....защото остана май само един и той е да паднем от панчарево със 7-0 за да може и по тоя параграф да са над нас .
+1914
Страшно много истини казваш тук!!!Който не ги проумява си е за негова сметка? Иначе от Жилина отпаднахме при Кокала а не при Гонзо,но всичко друго си е самата истина!!!