Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 сеп 2011 13:02

zlobul написа:В този ред на мисли:кой докара в ЦСКА Тибони,Грило,Тиеро,Шеридън,Акуаро,К.Янев,Г.Йовановски,Панку,Чавдаров,Йовчев,П.Стоянов...Тези защо ги пропусна ле-е-е-кичко,с финт...
ПС.САФ извади 10млн. евро за Тиаго Мануел Диаш Кореа и след само 2(ДВА) мача за 12 месеца,той е...къде? Интер се изръсиха за Форлан,а не могат да го ползват в ШЛ. Това само така,за информация по трансферни провали.
=======================================================================================
Сега ще ти кажав какво мисля и по този въпрос
Титаните назначиха любо пенев , изтърваха титлата и го уволниха .пената докара сливенското каре , делев,платини, галчев , трифонов и още някой други .От тези футболисти , поне половината играят в момента .
Титаните назначиха дочев , видяха че нищо не става и го уволниха на секундата , при дочев дойдоха обаче ирландски национал играл в селтик , дойде и акуаро , който по нищо не отстъпва на иво иванов например , та той им вкарваше головете по едно време, взеха грегъри нелсън , който им играе в момента доста сполучливо , но както и да е .В крайна сметка уволниха и дочев , защото видяха , че и с него няма да стане .
Йовановски -недоразумение , но в крайна сметка , човек от неговия щаб в момента ги води .
Сега титаните взимат голмайстора на румъния , взимат мораеш , който поне засега изглежда да е с класа над всички играещи на неговата позиция в бг- шампионата , взимат адемар , който е светлинни години над един старокин или пък видович .
След всичко казано дотук ти правя и кратък паралел с нашите .С назначението на говньо , Левски отпада от дебърцен , жилина ,търнава и то с изключително слаба игра , имаме си казанска афера и реанимация на червените -първи път , Левски се класирва за ЕКТ по благоволението на гигов , миналата година с играчи като дембеле ,жо , тасевски , грийн , гаджев ,оставаме само с калъфките, реанимация на панчарево (1-3) -втора серия и т.н .
Какви хора докара говньо :
саша симонович , сашо -кривия , майкъл тевия , миро антонов, слори , матондо , щърков , станчев и още куп знайни и незнайни анонимници .В момента отбора играе антифутбол и то тотален антифутбол ...аз лично не съм гледал по слаб Левски през живота си .
И накрая какво ...сезона свършва , Левски е отпаднал още в предварителните кръгове , отново е взел калъфките , а говньо изскача пред вас и казва - Аз обещах да се махна сам ако не стана шампион , ето вижте ме какъв мъжкар съм , та всичко е приключило нормално . Никой обаче не си задава въпроса , откъде на къде тая изтривалка ще си дава сам сроковете и ние длъжни ли сме да го търпим . Цяла синя България е бясна на тоя келеш , а той даже и не дава никакви предпоставки , че е възможно да си поддаде оставката преди края на сезона .
Сега питам .....ще чакаме тоя да счупи всякакви антирекорди ли ? ....защото остана май само един и той е да паднем от панчарево със 7-0 за да може и по тоя параграф да са над нас .

+1914
Страшно много истини казваш тук!!!Който не ги проумява си е за негова сметка? Иначе от Жилина отпаднахме при Кокала а не при Гонзо,но всичко друго си е самата истина!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 сеп 2011 13:08

Не е луд този който яде баницата, луд е този който му я дава!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 28 сеп 2011 13:10

zlobul написа:Какви хора докара говньо :
саша симонович , сашо -кривия , майкъл тевия , миро антонов, слори , матондо , щърков , станчев и още куп знайни и незнайни анонимници .

А кой докара Дембеле, Грийн, Мюлдер, Райков, Пламен Илиев?
Та Райков след 5 мача го викнаха в националния, Дембеле счупи един куп рекорди, Грийн играе на непривичен за него пост, иначе всички помним от миналата година...
Има си своите отрицателни черти, но не може да се отрече, че именно Гонзо докара тези футболисти!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 сеп 2011 13:26

wilge написа:Не е луд този който яде баницата, луд е този който му я дава!

:!:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2011 13:43

@zlobul - Човек, убеден съм вече, че ти не си запалянко, а мразалянко.
Пита, къде съм се бил скрил. Не съм, казах ти. Просто подфорума на "Левски" е превзет от... негативизма. И не искам да влизам. Гнусно е вече чак.
И ти бях отговорил: да! Гонзо е лош треньор. Това е! Какво толкова има да се казва. Нещо ще се промени?
Но приказки от рода на "Гомньо", "отивай си в Столипиново" и такива ми показва кой кой е и какъв е. Гнусно е чак! Тук вече не става въпрос за възраст и това, че сте млади и си мислите все още, че всичко е само бяло и само черно. Става въпрос за друго. Не става и въпрос за Гонзо като треньор.
Освен, че е лош треньор, друго няма да кажа за Гонзо, защото позитивните емоции, които ми е носил с играта си са много повече от яда, който ми е носил като ръководител.
Гледате ЦСКА и им завиждате. Ваша работа. Мен пък не ме интересуват.
Нещата в "Левски" не са толкова прости, колкото ви изглеждат. Дали смяната на Гонзо ще е панацея към кризата, която тресе клуба от повече от 6 години. Твърдо не! Дали отборът ще заиграе по-добре с един качествен специалист? Най-вероятно да (макар, че мисля, че ако не се смени защитната четворка все тая). А как мислите за дълго ли ще е? ...
Нали? И аз така мисля. Айде, сполай ви и канализирайте негативната си енергия в градивни действия. Може и небостъргач да си имаме.

П.С. Показателно е обаче в какво се превърна тази тема. Показателно е за това, какво неблагодарно племе сме!
Последна промяна от metodito на 28 сеп 2011 15:35, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2011 14:03

zlobul написа:=======================================================================================
Сега ще ти кажав какво мисля и по този въпрос
Титаните назначиха любо пенев , изтърваха титлата и го уволниха .пената докара сливенското каре , делев,платини, галчев , трифонов и още някой други .От тези футболисти , поне половината играят в момента .
Титаните назначиха дочев , видяха че нищо не става и го уволниха на секундата , при дочев дойдоха обаче ирландски национал играл в селтик , дойде и акуаро , който по нищо не отстъпва на иво иванов например , та той им вкарваше головете по едно време, взеха грегъри нелсън , който им играе в момента доста сполучливо , но както и да е .В крайна сметка уволниха и дочев , защото видяха , че и с него няма да стане .
Йовановски -недоразумение , но в крайна сметка , човек от неговия щаб в момента ги води .
Сега титаните взимат голмайстора на румъния , взимат мораеш , който поне засега изглежда да е с класа над всички играещи на неговата позиция в бг- шампионата , взимат адемар , който е светлинни години над един старокин или пък видович

Така!Значи удряме чертата и какво излиза.
Докарват Л.Пенев-уволнен.Провал!
Докарват Д.Пенев-уволнен!Провал!
Докарват П.Дочев-уволнен!Провал!
Докарват Йовановски-уволнен!Провал!
Ти това ли искаш за Левски?Проба-грешка,проба-грешка...И така до края на света...
За футболистите,дето минаха през ЦСКА по Титаново време изобщо няма да говоря,че...Къде са сега Шеридън,Акуаро,Тиеро,Тибони,Грило,К.Янев,Чавдаров,Виданов...Дето били такива-онакива...
Сега,ако ми кажеш при кой директор и треньор дойдоха в Левски:
Стефан Дончев
Демба-Нирен
Борислав Димитров
Владимир Андонов
Николай Петров
Борносузов,Сърмов,Киш,Б.Илиев,Бистрон,Да Коща,Тиберканин...(да не изреждам до утре сутринта)
печелиш следваща сигурна сума!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 28 сеп 2011 14:22

Levski 1914 написа:
zlobul написа:Какви хора докара говньо :
саша симонович , сашо -кривия , майкъл тевия , миро антонов, слори , матондо , щърков , станчев и още куп знайни и незнайни анонимници .

А кой докара Дембеле, Грийн, Мюлдер, Райков, Пламен Илиев?
Та Райков след 5 мача го викнаха в националния, Дембеле счупи един куп рекорди, Грийн играе на непривичен за него пост, иначе всички помним от миналата година...
Има си своите отрицателни черти, но не може да се отрече, че именно Гонзо докара тези футболисти!

пламен илиев го докарах аз , сигурен съм че тоя даже нямаше да го заележи .

дембеле си личеше от луната , че е добър футболист , ако не беше Левски , със сигурност щеше да отиде при панчаревци
мулдер - ако си мислиш че е перфектния , ок ...все още обаче аз си мисля че е посредствен футболист ( и това се видя в дузина мачове срещу що годе добри съперници )
грийн - да бара я , но е твърде тромав (ще приема за добро попадение )
за симеон райков все още се въздържам , млад е и дано да се развие. показва прилична игра и май е единствения който играе с мотивация
И накрая да обобщим : минаха над 50 човека за тези 3 години и от тях приехме че стават само пламен илиев , дембеле (и те побързаха да го продадат ), грийн и райков (след 4-5 мача) , оттук насетне си правете изводите сами . Да каже човек , че говньо е имал малко време да гради отбор , ок , ама всеки трансферен прозорец да ми изскача с едни и същи номера , че имало много нови в клуба , че трябвало да се сработват , че Левски набирал скорост и т.н ....аре няма нужда .
За да се изгради силен отбор за ЕКТ селекцията се прави зимата , за да може играчите да са що годе обиграни , а лятото , ако има тук таме някоя дупка , да се запълни с нови . Това е , а не като тоя келеш ...всеки прозорец пълни Левски с ментета , всеки път той не е виновен , всеки път никаква игра , всеки път ние чакаме да излезе мъж и да се разкара един път завинаги от Левски и всеки път надеждите на милионите фенове остават напразни . ( тука следва псувнята ) ....аз лично повече не мога да го понасям този "малък" човек .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 28 сеп 2011 14:23

Абе ментета винаги ще минават през клуба , ама дайте да се разберем , тоя ни пълни с поне 5-6 на трансферен прозорец
Последна промяна от zlobul на 28 сеп 2011 14:29, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 28 сеп 2011 14:23

metodito написа:Просто подфорума на "Левски" е превзет от... негативизма.

Най-точния коментар от много време насам :!:
От близо три години съм регистриран във форума на гонг, доста често влизам да чета и да се информирам, но е факт, че форумът на "Левски" от много време е превзет от страшен негативизъм, злоба и простотия! Всеки, чието мнение не съвпада с твоето се обижда и т.н.! От всичко това според мен се губят свестните хора, които са решили "да наминат" днес и да се информират за всичко, което става в любимия отбор...От всичко това губим само ние феновете, а не някой друг!
Слънчев ден и повече положителни емоции...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 сеп 2011 14:25

metodito написа:П.С. Показателно е обаче в какво се превърна тази тема. Показателно е за това, какво неблагодарно племе сме!

Не става дума за благодарност или не, това че си бил добър в дадена сфера и там си донесъл радости и успехи не ти е оправдание за провалите в друга сфера.

Елементарен пример може да се направи с медицината. Специалист си вътрешни болести и си помогнал на много хора, но в един момент си решил, че може да бъдеш и хирург и там не си специалист, нямаш опит и по твои грешки отнемеш човешки животи и по пътя на логиката не трябва да му се търси отговорност защото на другото поприще си помогнал на много хора ли?

Георги Иванов вероятно след време ще стане добър треньор, но за тази работа е нужна практика и да се почне като калфа, да мине през стълбицата на развитие и чак тогава да поеме водещ отбор.

blue avalanche, всички български отбори работят на принципа проба/грешка, покажи един който не работи на този принцип, изключвам само Лудогорец защото все още са новаци.

Във футбола има едно неписано правило, от всеки добър футболист, не става добър треньор, а примери не е като да няма.
Изображение

Върни се в “Левски”