Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот siniq_fen » 29 юни 2014 13:12

Продаваме Благия за 100 000 евро и сме направили чудесна сделка 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 29 юни 2014 13:16

ralka_levskarka написа:
Ivanov_95 написа:
ralka_levskarka написа:
Ivanov_95 написа:На мен пък не ми е жал толкова за Блажевич.Много беше рисков.С краката е много зле и при изритване на топката я пращаше в тъч или я подаряваше на съперника.Спомням си една ситуация вместо да се хвърли и да хване топката,той тръгва с крака да чисти.Доста страхлив ми се струваше.

А знаеш ли, че Блажевич, преди да дойде при нас го вземаха на СП?
А Пламен вече е за продан, не се правете на кьорави, Горан си влезе в доста добра форма, а накрая и един лев няма да вземем за тигърчето.

И к'во като са го взели на световното ? Толкова рисков вратар аз не съм виждал.Много ме дразнеше с тия негови изпълнения.

Нужно ли е да ти казвам Руслан Михайлов? И кво- нищо, как! Пламен, като не е рисков, хич даже!

Пламен играе добре с крака и не му пука да влиза в краката на играчите и да хваща топката.А Блажевич просто го беше страх.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 29 юни 2014 13:23

Сигурно съм един от малкото, които не харесват Блажевич. На много моменти ми се е струвал неуверен, а и доста леки голове е пускал. Парите от него добре ще ни дойдат. Но както каза някой по-горе, важно е защитата да се представя добре, тогава няма да обръщаме толкова внимание на вратаря. А и Пацо заслужава един последен шанс.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юни 2014 13:31

И каква беше логиката Михаил за Стефано, майко- мила!
Отчитам грешка 1!
Аз пък треперя при ъгловите на Пламен ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 юни 2014 13:33

Плешивко взе много повече, отколкото даде на Левски...4 мача с розовите - 4 загуби :lol: Тигъра пази 2 мача - 2 равни. Слаба игра с крака. Като цяло нищо особено, ще му запомня онзи мач в Разград, когато загубихме с 2-0, но спаси супер много положения.
Радвам се, че успяхме да разкараме плявата на Сираков! Сега остава да се изритат и некадърниците на буферчето и нещата може и да потръгнат.
Жалко, че махнахме Мишо Иванов. Момчето явно иска да играе и да бъде титуляр, а Кунчев няма претенции да го прави. Идеален е за втори вратар, пък и имаме Сашко Любенов все пак ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 юни 2014 13:35

ralka_levskarka написа:И каква беше логиката Михаил за Стефано, майко- мила!
Отчитам грешка 1!
Аз пък треперя при ъгловите на Пламен ;)

М.Иванов искаше да напусне. И по-добре за него, тъй като за мен е не по-лош вратар от Пл.Илиев, дори напротив (мое мнение), но в Левски нямаше да е титуляр, а на момчето му се играе. А Блажевич и Пл.Илиев правят перфектния вратар взети заедно :) ама няма как... единия е сигурен и стабилен при центриранията (Блажевич), а другия (Пл.Илиев) притежава невероятен рефлекс.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юни 2014 13:35

Аз, като се сетя за защитата в дербито и лошо ми става.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 юни 2014 13:36

MagicMoments написа:Ако защитата пред един вратар се справя добре,то и той ще го прави.Като всеки полусезон сме с различна двойка централни и от поне 2 години не знаеме кой играе от лево не знам какво очаквате от вратаря.Заради ръста си Тигъра увисва при центрирания,това му е разликата от Губи.

И това е една съществена разлика, която не може да се компенсира. Затова повечето добри вратари в момента са ръстови, изключвам де Хеа(не го харесвам). Много жалко, че Пламен явно си е помислил, че е нещо и от този момент насам не играе нищо. Аз още като играеше във Видима писах, че много ми харесва и искам да го вземем, защото тогава беше концентриран, излизаше смело и за всяка топка, при условие, че беше на 18 години и 60 кила с мокри гащи. Тогава беше млад и проспериращ, сега все още не е много остарял, но си развали прекалено много играта. Въпреки някои добри спасявания и чудесен рефлекс, колко топки сгреши не е истина. То беше започнал през мач да прави по една ужасяваща грешка и да подарява топката на противник. Именно за това и си изгуби титулярното място(а някои много го бутаха да е титуляр, въпреки че не заслужаваше(Тони Здравков)).
Някой за Губи добре каза, че му е слаба играта с крака и е направил няколко грешки, обаче се пропусна да се спомене, че и Пламен правеше яко грешки в последните си мачове като титуляр, плюс центриранията. Още си спомням един гол на Литекс в Ловеч, където можеше да излезе и да пресече топката, обаче за сметка на това тръгна, върна се, тръгна и започна да маха с ръце хамалската. Това ако е стабилна игра и стабилен вратар..... И не ме разбирайте погрешно, на мен ми се ще да си върне формата и да се бори за титулярното място, но за момента май по-скоро е станал "футболистче", а не този сърцат играч, който беше. Плюс това Блажевич показа постоянство и в най-слабия сезон, с най-слабата защита, направи така, че при всяко центриране да не си мисля как ще ни вкарат гол, защото беше господар във въздуха. Това са факти, повечето мачове ги има в нета, пускайте наново, гледайте и спорете.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 юни 2014 13:37

ralka_levskarka написа:Аз, като се сетя за защитата в дербито и лошо ми става.

Да, ужасно съжалявам , че не разкараха Белаид :(
Само Левски!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 юни 2014 13:38

Блажевич е много добър вратар но беше ясно, че с неговите 10 000 евро заплата ще бъде махнат! За съжаление аз хич не съм фен на Пацо Тигъра и не смятам, че има качествата да ни бъде титулярен вратар!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”