Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 апр 2013 15:16

siniq_fen написа:Имаше ли дузпа наистина :? Щото аз лично нищо не видях от сектора.

Ами той локомотивеца си легна директно върху Антонио, когато топката беше в нашият ... :lol:
Ако това не е дузпа, незнам какво може да бъде ... Обаче по ТВ ясно се видя, че Ристосков дава ... Авантаж. :mrgreen:

Принципно при такива ситуации действително може да се изчака 1-2 сек колкото да се види, дали някой неможе да отбележи гол ( което си е по-тежко наказание от дузпата ) ... И дори някой да играе в опит да отбележи, ако не успее, следва да се даде дузпа. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 апр 2013 15:21

THE G.A.M.E написа:
siniq_fen написа:Имаше ли дузпа наистина :? Щото аз лично нищо не видях от сектора.

Ами той локомотивеца си легна директно върху Антонио, когато топката беше в нашият ... :lol:
Ако това не е дузпа, незнам какво може да бъде ... Обаче по ТВ ясно се видя, че Ристосков дава ... Авантаж. :mrgreen:

Принципно при такива ситуации действително може да се изчака 1-2 сек колкото да се види, дали някой неможе да отбележи гол ( което си е по-тежко наказание от дузпата ) ... И дори някой да играе в опит да отбележи, ако не успее, следва да се даде дузпа. ;)

Да, че даде авантаж видях. Колкото до това дали може да се остави играта да продължи и аз мисля като теб. Марто (turbogena) смята, че ако топката не влиза във вратата веднага, се отсъжда дузпа. Аз по-скоро съм склонен да приема това, което ти казваш ;) Трябва да питат Генов в "Пред банята" :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 18 апр 2013 16:21

Срам ме е че има служители в Левски, които допускат такава масирана кампания очерняща името на клуба. Защо си траят тия глупаци при тази гнусна клевета?

Подлогите на Аллахсандров да спрат да му се мазнят и да не ми трият темите.

Питам ви, нали имаше "директива: Левски шампион" миналата година? Що станА? И тази ли иам такава "директива". И в Гонг и в Чорбал сте един дол дренки като Внукът на Сталин.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 апр 2013 16:39

Принципно при такива ситуации действително може да се изчака 1-2 сек колкото да се види, дали някой неможе да отбележи гол ( което си е по-тежко наказание от дузпата ) ... И дори някой да играе в опит да отбележи, ако не успее, следва да се даде дузпа.

Точно така е. Съдията трябва да изчака дали няма да се получи по-опасно положение т.е. гол. Директивата е да се накъсва по-малко играта. Ако не стане би трябвало да отсъди дузпа.

Положението на Бибишков е класическа симулация, но за съжаление в доста случаи минава -може да се свири.

Голът на Локо ми се вижда лека засадничав, но грешката е на Старокин, до кога ще го търпим този в Левски.

Доста груба игра на Локо, бяха пожалени на няколко пъти с картоните.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 18 апр 2013 17:27

olimpi написа:
Доста груба игра на Локо, бяха пожалени на няколко пъти с картоните.

Бяха, ама нали почнаха като чорбарите да реват за заговори и им се спестява всичко. Докога медиен комфорт за сульо и пульо?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 18 апр 2013 20:21

Направо тези дни си омирам от кеф.Локото скъса задниците от изнасилване на розовите а те цяла седмица реват в тяхна полза.Явно розови много вие харесало изнасилването защото се спуквате с зъби и нокти да защитавате тъпкачите си.Добре дошли в най-древната професия.вие просто сте родени за да я практикувате без задръжки.Приятно да ви е до края на шампионата.А хората казват че от първия път не се ставало п...л.Явно не ви е за първи път.Айде чао и да слушам доволен рев от приятна болка всеки път от вас.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 апр 2013 20:29

Реал Мадрид подари луксозен автобус на феновете на Левски

Феновете на Левски се сдобиха с модерен автобус, с който ще пътуват за гостуванията на "сините". Возилото марка "Volvo Irizar" е подарък за българските запалянковци от привържениците на Реал Мадрид. Автобусът пристигна днес на "Герена" от Испания, като малко след това "сините" му направиха освещаване. Все още по него са емблемата и цветовете на испанския гранд и в скоро време левскарите ще го боядисат в синьо. Рейсът е изключително модерен, като запознати отбелязват, че феновете на Левски ще се возят на един от най-луксозните автобуси в българския клубен футбол, за което могат да им завидят почти всички тимове от "А" група.

"Не можех да повярвам, като го видях. Не вярвахме на очите си, когато пристигна. Гледах го на снимки в интернет, чаках го с нетърпение. Вътре има кожен салон, маси, всякакви удобства, тоалетна луксозна, всичко както си трябва", заяви председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров.

Клип и снимки от линка - http://www.sportal.bg/news.php?news=422679

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 апр 2013 20:46

А само правилните фенове ли ще могат да пътуват с него?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 апр 2013 20:51

Супер :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2013 21:05

siniq_fen написа:
THE G.A.M.E написа:

Да, че даде авантаж видях. Колкото до това дали може да се остави играта да продължи и аз мисля като теб. Марто (turbogena) смята, че ако топката не влиза във вратата веднага, се отсъжда дузпа. Аз по-скоро съм склонен да приема това, което ти казваш ;) Трябва да питат Генов в "Пред банята" :mrgreen:

Има ли го това положение на видео?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”